Boyum 1.75. Çok mu uzunum? Bu uzunlugum topuklu ayakkabı giymeme engel mi? Topuklu ayakkabıyı çok seviyorum. Hem de çok... Ama çok uzun olup dikkat çekerim, tepki alırım diye korkuyorum. Şimdi 5 cm giy diyenler olacak. Ama o da topuk degil be. 10 cm-15cm arasında giymek istiyorum. Benim gibi uzun arkadaşlarım giydiklerinde 'sırık' diyenler oluyor ve endişem artıyor :(
Aşağıdaki gibi ayakkabıları kastediyorum. Onları giysem nasıl görünürüm?
Aksine topuklu ayakkabı uzun boylu kızlara daha çok yakışıyor kısalar sadece boyunu uzatmak için kullandığından topukluyu ayakkabıyı giyince ayağında koskocaman duruyor ayakkabı. Ayrıca resimdeki deri pantolon ve topuklu enfesmiş çekici...
Diyene bakma gerçekten öyle çevrende giyenlerden kıyaslayabilirsin senelerce bir markanın bayan giyim reyonunda çalıştım gözlemlediğim kadarıyla en yakışanı böyleydi fiziksel açıdanda pek önemli değil ama uzunlarda topuklu bambaşka. Ayrıca ordaki resimdeki gibide deri pantolon veya taytla tamamlayabilirsin ama havalar biraz soğuyunca tabiki.
sana katılıyorum :) mankenler giyince birşey olmuyor. biz giyince sırıksın diyorlar. ki benim fiziğim gayet de iyidir. çok ciddiyim. yalan attıgımı dusunmesinler
İyidir canım neden yalan söyleyesin :) ayrıca milletin yorumuna bakma kendine nasıl yakıştırdığın önemlidir. Zaten gözler üzerinde olur dikkat edersin ;)
Hmm ne güzel kıymetini bil güzelliğinin. Ben topuklu ayakkabının sana çok yakıştığından, çok güzel olduğundan eminim. Sende keyfini çıkart lütfen. Seni üzecek şeyler söyleyenleri hiç kafana takma. Sen mutluysan gerisi boş.
gerçekten böyle güzel yorum yapanlar moralimi yerine getiriyor. yanlış anlama, kötü yorum yapsan da düzgün bir dille yapacagından eminim. bazıları çok kaba söylüyor
Her insanın üslubu farklıdır. Olur böyle şeyler seni üzmek için kaba söylemiyorlardır öyle alışmışlardır. Sen kafana takma üzme kendini sakın. Hiç değmez çünkü buna. Sen 10 cm topuklunu giy görenler boyuna , fiziğine, güzelliğine maşallah desinler hep. Sırık gibi olmuşsun diyen ender kişilere de canın sağolsun deyip geç. Sen bu şekilde mutlusun çünkü gerisi önemli değil.
Birde zayıfsan tam manken gibi olursun ben biraz balık etliyim ona tağmen giyiniyorum kimin ne dediği umrumda değil güzel gözüküyorsam çatlasınlar işte 😊 ne demek herzaman ☺️
Kendi adıma konuşuyorum topuk boy uzun götürmesi için tek giyilmez şık zarif gösterdiği için giyilir sorun değil giymek istiyorsan giy benimde boyum uzun ama giyiyordumda sorunda olmuyor
kimin nasıl gördüğünü düşünme kimin nasıl baktığını bilemezsin çünkü sen kendini nasıl iyi hissediyorsan neyin daha çok yakıştığını düşünüyorsan sana en çok yakışan şey odur bence
Hayır tabii ki öyle bişey demiyorum. Öyle kendini begenmiş egolu bir insan degilim. Dışarıdan gelen görüşlere göre fizigimin iyi oldugunu söylüyorum yalnızca.
Teşekkür ederim. Önceki erkek arkadaşım şikayetçiydi benden. Fizigin guzel, niye topuklu giyip millete kendini gösteriyosun diye. Güzel kanı'sına varmış olmamın nedenlerinden biri de bu.
Her daim giyicem demiyorum öncelikle. Ve bulamayız diyosun. Fakat bundan önce olan sevgilim 1.90dı. Bence boyumuz uyuşuyordu ve ben 15 cm kadar giymem herhalde.
Ama şunu belirtmeden olmayacak. Valla ne yalan söyliym. Çok istedigim için giyiyorum arada ve devamlı giymeyi dusunuyorum :) engel olamıyorum içimdeki istege
Fizigimin iyi oldugunu soyluyolar hep. Ego yapmıyorum. Yalnızca denilenleri aktarıyorum. Erkek arkadaşım da kızıyordu topuklu giyip niye millete fizigini daha da iyi gösteriyor sun diye. Bacaklarım uzun ince. Evet, kilom iyi; 52. Ama boydan dolayı topuklu giyince uzunluğum belli oluyor. İşte bundan biraz şikayetçiyim
En İyi Cevaplar