Hem karakter hem de dış görünüş olarak değerlendirin.
Ne düşünüyorsunuz
Ne düşünüyorsunuz
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim gibi inatci olursa o is yurumez, imkani yok yani.
Yine benim gibi firlama olursa yine olmaz, fazla duygusal olursa uzerim, okuz olursa uzulurum, cok sikbogaz ederse olmaz, boşlarsa da hic olmaz
La benim gibi olmamasi lazim sadece duygusal acidan
Tabi, genelde ruh ikizini bulduğunda kaçırmak istemezsin.
Düşünsene senin düşündüğünü o yapmak istiyor, senin istediğini o alıp geliyor... Süper olurdu.
Zıt karakteri daha çok çekici bulurum. biraz hırçın ve deli olacak.
Ya şöle ben 65 kiloyum 1.81 boy var şimdi ben böle bir kız seçeceğim çıtı pıtı olması lazım yani boyu 1.68 1.78 arası tatlı ve beyaz tenli her şeyi ideal olması lazım çünkü ben kiloma göre feed im kızında beli ince kalçası damper gibi olmaması lazım yani soruyu soran kişi eğer uzun bir ilişki veya evlilik olursa işte bu kriterler ile seçerim ha ama bazıları sırf nefes alsın der orası ayrı
Eğer mevzuu evlilik ise erke kendine benzeyen insan arar. Çünkü bir hayat geçeceği zıt karakter ile geçmez. Ortak yanar ne kadar fazla ise evlilik o kadar mutlu geçer
Genel olarak konuşmayacağım bence olumlu yönler benziyorsa bu hoşlanma sebebi olmalı. Eğer erkekte olumsuz bir huy varsa ve bayanda da aynı huy varsa bu hoşlantıyı göz ardı etmelisin.
Hoşlanmanın iki taraf için de birbirine benzemeyle ilgisi yok bence. Bazı kişileri görürüz hoşlandığı kişi de onu sevsin diye hep onun sevdiklerini yapmaya çalışır kendinden ödün verir. Komik oluyor ve işe yaramıyor.
Ben Insanları Hep Kağıda Benzetırım.
Mesela Elinize 2 A4 Kağıdı Alın Ve Kağıtların Soluna 1 Sağına 2 Yazın.
Kağıtları Üst Üste Koyun.
Sonra Üst Üste Koydugunuz Kagıtları 2 ye Ayırın.
Ve Böylece Görürüz Ki Üstteki 1 Numaralı Bölüm Ile Alttaki 1 Numaralı Bölge Bırlesmez
Ama 1 ile 2. bölge Birleşir
Buda Insanların Eşlerinin Birbirinden Farklı Olması Gerekip Birbirinin Bosluklarının Kapatması Gerektiğini Gösterir.
Eğer 2nızde Aynı Olursanız Boşlukları Başkaları Doldurur.
he ne demezsin benim gibi çoraplarını yatağın altına atsın, göbeğini kaşıyıp SAKALINI okşasın, tuvalete gidip iki saat gazete okusun evde don atlet gezsin. o değilde ben ne pis adammışım l*n :D
Karakter olarak her şeyimiz benzerse anlaşamayız galiba. Ben çabuk sinirlenirim o da böyleyse yaş olur o iş mesela. Ama kötü bir huyum yoktur onun da öyle olursa iyi olur.
Birbirimkzi tamamlayalim yani bana her yonuyle benzemesin. Ama karakter önemli bak o olsunda
Aynen öyle ben kendi ırkımla evlenmeyi istiyorum mesela
Tam tersini... bir başka benden olursa sıkılırım l*n . d
Evvvet. Mesela ben kendime gore birini aryrm
1 senedir anlasmadan sevgili olmadm
Belli bisey anlasamasan aylyrm hep 😔
Kızlar babasına benzeyen erkekle rkekler annesine benzeyen kızla 😃
Sanmıyorum, benim gibi kız olsa eski doğu almanya bayan gülle atma takımına falan alırlardı herhalde, ama beni alan bir erkek olmazdı muhtemelen. Tabii kör değilse :))
Erkekler kendilerini sevip, sadık kalan, yüzü değil gönlü güzeli sever.
Dış görünüş olarak bana benzeyen kız.. Hımm..(Düşünemedi)
Hayır ben Benim zittimdan hoşlanırim ben çok az konuşurum çok ciddi biriyimdir ama çok aşırıya kaçmadığı sürece bir kizda suskunluk ve aşırı ciddilikten hoşlanmam
Ben görüntü olarak değil ama düşünce yapısı karakter huy olarak benzeyen birini isterim. Görüntü farketmez kafalar uyuşsun Sarışın, esmer, kızıl, ( Kızıl'ın yeri ayrı tabi :)) istisna)
ERKEĞE göre değişir..
HER erkeğin HAYALİNDE bir kız vardır..
Dış görünüş için bişi diyemem ama kesinlikle karakteri bana uyması gerekmektedir
Birbirini tamamlamak önemli ama farklı özellikler de olmalı
Evet kendimin aynisinin saci uzun halini bulsam tobe tobe :@
ben zaten yeterim bize, bir tane daha benden olmaz ki, farkli karakterde olsun isterim. dis gorunusu de benden daha iyi olmali ki onu kaybetmeye korkayim
karakter belki... görünüş; hayır efenddim ne münasebet... ;)
https://vocaroo.com/i/s1b7IujPedny yorum kısa
ben şahsen hoşlanmam farklılıklar olmak zorunda ki birbirimizin eksiklerini tamamlayalım. Bide cahil cahil konuşan kızlardan nefret ederim :D
Karakteri evet. Dış görünüşü neden bize benzesin. Kadın kadın gibi görünmeli.
şimdi ki erkekleri bende anlamıyorum. Nefes alsın yeter diyolar
ban benzeyen kızla evlenecek olsam aynayı alırım nıkahıma
soruya bak :)
Dış görünüşü bana benzeyen kız? Ahshsh 😄 yok zıt olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar