merhaba benim sevdiğim bir kız var oda beni seviyor hatta sevdiğini bile söyledi ama çıkmak istemiyor her sorduğumda ben aşka inanmıyorum diyor kafayı yicem :D. kuzenime onu ikna etmesini söyledim ama oda ikna edemedi yazışmalarını okuduğuma göre aşka inanmamasının sebebi filmlerdeki gibi ilerde ona sinirlenip bişey yapmam flnmış.(yazışma altta) ne kadar saçma bir neden? yardım edin nasıl güvenini tekrar kazanabilirim? yazışmaları altta yardım edin lütfen nası benle çıkmasını sağlayabilirim?
Bence gerçek neden bu değil ; "ben aşka inanmıyorum" demesi ben daha önce aşık oldum güvenimi kaybettim. "erkekler kadınları aldatıp sonra da dövüyor" -çok yakın çevremde eşini aldatan döven biri var bu beni etkiliyor.(belki de kendi başına geldi) "ben film izleyerek mutlu oluyorum" -gerçek hayatta mutlu değilim.
bak bende aşka inanmıyorum. Çevresinde aşk ile ilgili yaşanmışlıklar vesayire şeyler onda aşk saçma yalan algısı yaratmıştır o yüzden ben aşka inanmıyorum diyordur. Yapman gereken tek şey ona diğer insanlara benzemediğini göstermek
ya kız seni sevmiyo iste ne ugrasiyon bahane ariyo bende ayni böyleydim aşka inanmiyorum falan diyodum ayni yazismalari bende yaptim coktan kiz inaniyo ama seni sevmiyo sal kızı
En İyi Cevaplar