Genelde erkek aldatir ya hani. Kadin aldatildigi halde birkac kavga trip tekrar affedip sizle devam ediyorsa ne hissedersiniz? Ne dusunursunuz?
ya da ayni soru kadinlar için de geçerli.
ya da ayni soru kadinlar için de geçerli.
Bence düzeleceğini umut ederek ve kaybetmek istemediği sevdiği için sabır göstererek yapmadığına inanmadığı için kabullenmek istemedikleri için.. Aldatılan kişi, her zaman suçu kendinde aramamalıdır. Nedenler ne olursa olsun aldatılmak kader değil. Aslında başkalarının ne dediği çok önemli olmasa da ; ok raydan çıkmış olsa da silip atmakta kolay olmuyor. Yine de tamamen karakter meselesi bu..
ezik derim sümsük derim mal derim. ihaneti affeden insan hakkında iyi şeyler düşünmüyorum. hiç aşığım ayağına yatmasınlar aşk bu kadar onursuz gurursuz ve kirli bir şey değil.
Belliki çok seviyorsun ama aldatmasının nedeni ya senin isteklerini karsilayamamis olman. ya da senden sıkılması. Sevgili isen hemen ayrıl. Daha çok yapar. Evliysen işler değişiyor tabi...
Ben terkettim de terketmeyen taraf icin diyorum
karakteri zayıf ya da mezhebi geniştir ilerde senden başka biriyle olmanı ve seni izlemeyi bile isteyebilir yaw arkadas öyle biri nasıl olur ya
Cevap
16Cevap
Aşk çok garip :D Nefret etsende, öldürmek istesende sevmekten vazgeçemiyosun bazen. Ben böyle bir duygu yaşamadım ama yaşayanlara tanık oldum.
Gururdan yoksun olduğunu düşünürüm. Kimsesiz olduğunu aciz olduğunu düşünürüm.
bir sure sonra şunu anliyrsun. Gidip baska birjni bulsan oda ayni bku yiyeck
ayrılıktan sonra ayakta duramayacak kadar zayıf biridir ya da çocuk varsa onun için katlanıyordur...
ayrilmamak ne lann ama o ayrı prensip gereği her zaman ben ayrilirim
demekki seviyomus ya da ne gurursuz kadınsın l*n derim :D
Su ana kadar öyle birşey yapmadım ama olsa demekki beni gerçekten çok seviyor deyip onu bir daha aldatmam herhalde
silicenki öylesini ötekilere yer açılıcak...:D aptallık bana göre
Gurursuz derim
geberene kadar seven bir salak
Ya çoook seviyordur ya da intikam peşindedir
çok ama çok ezik olduğunu
l*n bu kız ne kadar seviyor beni derim :D
Demekki cinsellik icin takiliyo
Gurursuz , boynuzu yemiş ((:
Kullanıp atmak ya da intikam almak
sevmiyodur
Seviyordur ya da bir intikam planı vardır
Gercekten seviyor demektir :)