Aslan Burcu unutur mu?

ben akrep burcuyum erkek arkadaşım aslandı 2 yıl birlikte yaşadık sonra onu terk ettim artık katlanamıyordum ihanetlerine bir anda hiç neden yokken baktım artık olmuyor iğreniyorum bıraktım tek kelime etmedim o bana ulaşmaya çalıştı ama başka sevgilim vardı beni çok seven değer veren biri bende hiç umursamadım unut artık beni hayatına devam et diyip kapattım. Bu aralar gereksiz yere o kadar aklıma geliyor ki anlatamam sanki ona geri dönmek istiyor gibiyim. Sürekli rüyalarımda görüyorum son zamanlarda. Halbuki günlük hayatta çalışıyorum başımı kaşıyacak vaktim yok acaba beni düşünüyor mudur o da yoksa unutmuş mudur çok merak ediyorum. Benle çok fazla şey yaşadı bir de dolu dolu geçti zamanımız tatiller, geziler, birlikte yemek yapıp arkadaşlarımızı davet etmeler, eğlenmeye çıkmalar gerçekten kafa dengiydik. Bazen de iki dert ortağıydık alırdık biralarımızı gün doğumunu izlerdik sabaha kadar dertleşirdik. Beni niye aldattığını hiç çözemedim şerefsizlik kanında en iyisi bırakıyım dedim. Napıcam bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten
Aslan Burcu unutur mu?