yaho kendini güzel zaneden çirkin kızarkadaşı olmayana sap mı denir. Neden sap? bunun sebebi siz kızlar size konuşmak için yakşaınca yanış anlıyorsunuz yalnış. Sizi sanki sadece zevk gibi görüyorlar zanediyorsunuz. Her başarılı erkeğin ardında bir kadın olduğunu bilmiyormusun. Bu kediler gibi uyuruz tabiki. Biz erkekelrin enerji tetikleme kaynağı siz kızlarsınız. Bunun halla anlamıyorsanız anlamayın. Zaten sizler ancak sizi ağlatacak erkekelrin peşine takılırsınız. Takılın bakalım güzeller takılın sonra size şiddete uygularlar hatta sizi kesip bir çöp gibi çöp kutusuanda atarlar. Devam sizi güzel olama ihtimali olan kız insan kardeşlerim.
Bir erkek olarak sevdiğim kadının göğsümde sımsıkı sarılı uyuması kadar güzel bir şey yoktur... Çünkü saygının ve güvenin içinde ki sevginin yüksekliğini gösterir.
Evlilik dışı bu gibi davranışların hiçbiri masum değildir. Şeytan sizi yoldan çıkarmak için yaptığınız şeyleri size doğru gösterir, süslü gösterir, güzel gösterir. Ancak gerçek öyle değildir. Allah'ın rızasına uygun olmayan her şeyin sonu ziyan olmaktır, siz buna "masumca" diyorsunuz diye bu masum bir şey olmayacaktır...
kız arkadas ya da eş ya da partner nasıl dıyorsanız yanımda Masumca Uyuyabıldıgım Kız arkadasım vardı ılkokuldan berı beraberız arkadasca ama !! :) yanlıs anlasılmasın. masumca sabaha kadar haftalarca uyudugumu soyleyebılırm bırseyler olmadanda gıdebılır hayat zor bırsey olmamalı!!
Ne alaka ya, sevgiliyle yalnız kalınca uyumayı düşünmek ne tür bir enayiliktir, ben anca sabaha karşı yorgunluktan ve bel ağrısından uyurum sanırım :)))
Sevgilisi olan zaten uyudugunu belirtmis, sap erkekler uyuyarak vakit kaybedemeyiz yazmis ( durust adamlar niyetini hemen belli etmisler ), sap kizlarda istemezük, evlenmeden olmaz ( sevgilileri olmadigi icin istemem yan cebime koy diyorlar ):)
İstemem ben uyuyamıyorum böyle he diyeceksin ki yanında hiç kızmı oldu g*vat diyeceksin içinden kız arkadaşlarımın hesabını tutamadım çok yattım kalktım şu an evliyim uyuyamıyorum uyuyamıyorum rahat olacan sevemiyorum o şekilde
Kız arkadaşımda (Normal arkadaş, lez ya da biseksüel değilim.) onun yatağında yatarız. Hem yatak antidepresan tarzında bir özelliğe sahip hemde sığıyoruz konuşurken uyuya kalıyoruz falan. Geçenlerde yine kaldım. Bunun daha farklı şekilinde uyandık. Hani zorlasan öyle uyuyamazsın. Elele tutuşmuşuz parmaklar birbirine kenetlenmiş. Yüzler dönük. Bacaklar birbirimizin üstünde. İkimizinde sevdiği biri olunca uyurken etkisinde kaldık sanırım. Kalktığımız sabah romantizmden çok birbirimizin ırzına geçtiğimizi düşündük. Karşıyım buna. Sevgilimide döverim.
En İyi Cevaplar