Arkadaşlar sevgilimin 27 yaşında kız kardeşi var çok samimiler kardeşi regl dönemini ayrıntılı olarak anlatıyormuş. Ben bile asla bahsetmem kendisi anlar bazen ama özellikle söylemem. Kardeşinin sürekli mesaj atarak abi şu kadar kanamam oldu korktum diyor abisi de tamam kardeşim daha önce de oldu geçer fıstığım falan diyor. Normalde regl korkulacak bir şey değil her kıza oluyor zaten dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum. Bu samimiyet bana saçma geliyor acaba ben mi çok kıskancım bu normal mi ?
Cevabın nedir?
Aklıma direk Friends'in bi bölümü geldi, tabii oradaki daha da abartılıydı. Beraber küvette oturuyorlardı falan :)))
Bence bu samimiyet çok normal sayılmaz, hadi kız çok çok küçük olsa neyse ama regl falan olduğuna göre sanmıyorum çok normal bi davranış olduğunu. Tabii aile ortamına da bağlı, eğer çok rahat ebeveynleri varsa onlara göre normal gelebilir. Yine de bu konuyu daha uzatmadan sevgilinle konuşmayı dene, yoksa daha da çok kafana takılır, öyle basit bi konu değil yani.19 Yorumla- +1 yıl
Utanmaya gerek yok, sonuçta sevgilin. Söylemek bana düşmez ama konuştuğunuz ya da yaptığınız birçok şey eminim seni daha çok utandırmıştır :) Bence "kardeşinin durumu nasıl" gibi bir şeyle konuyu kardeşine getir, ardından da "ya siz gereksiz derecede çok yakın değil misiniz, bu tarz konuşmalar seni rahatsız etmiyor mu kardeşinle" gibi bir şey de, sonra da konu açılır gider işte. Yani tavsiyem sakın bu konuyu daha fazla unutma, utanma direk konuş.
- +1 yıl
Kızsın yani ne olacak sanki, burada az uz bi konudan bahsetmiyorsun ki. Kız 27 yaşında demişsin, yani regl falan konusunda h�l� abisine danışması çok saçma. Ki sevgilinin eğer öyle bi durum yoksa, konuyu enseste getireceğini sanmıyorum, zaten hareketlerinden tavırlarından anlarsın konudan bunaldığını. Konuşmazsan bu senin içini daha çok kemirecek, ondan sonra ayrılmaya kadar yolu var bunun :) Konuşup rahatlaman senin için daha iyi, ki kızarsa demişsin ama kızacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
ben direk sorarsam konuların üstünü kapatır çünkü benim bu konuda bozulduğumu ve yakınlıklarını çekemediğimi düşünerek bir daha bana kız kardeşiyle olan bu konuları asla aktarmaz ben düşündümde hoşgörülü olarak yaklaşıp daha başka neler konuşuyorlar kız kardeş daha ne kadar dökülüyor abisine abisi ona beni anlatıyor mu yada abisi de kendi özel durumlarını kardeşine açıyor mu bunları öğrenmem gerek ancak o zaman ayrılırım
- +1 yıl
Sana direk sor zaten demiyorum ki, ufaktan bir giriş yap ama. Dediğim gibi "bu kadar yakın olmak seni rahatsız etmiyor mu sizi" diye bir şey sor, direk "sizin aranızda ne oldu da böyle oldunuz" deme yani. Ya da üçünüz birlikte daha fazla zaman geçirin, oradaki hareket ve tavırlarını gözlemle. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Ama bir kere daha söylüyorum, konuşmazsan senin için çok daha kötü olur.
- +1 yıl
üçümüz geziyoruz sadece çok sohbet ediyorlar bazen beni unutuyorlar ama asla bedensel bir yakınlıkları yok sarıldığını elini tuttuğunu görmedim çok iyi iki arkadaş gibiler sadece benim sevgilim kardeş ve sevgili ayrımını sınırını iyi koyamayanlardan :( yorumlar için teşekkür ederim dediğin gibi ağzını arayacam
En İyi Cevaplar
bence bu kız biraz pimpirikli yada belkide geçmişten gelen bir problemi vardır kızın konuyla ilgili bilemeyiz aralarındaki sır yada sırların neler olduğunu bence fazla takma kafana kardeşini kıskanmana gerek te yok sonuçta herkesin ayrı bir yeri vardır.
20 Yorumla
+1 yılSen kıskanç değilsin galiba,sadece garip ve abartı geliyor:))
Umursamaman daha iyi olabilir,bu onların arasında olan bi'şey ve her insanın olaylara bakışı,algısı farklıdır.
Mutlu günler:)22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim:)
Özel Günler & Hijyen konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bunun Türkiye yada başka ülkeyle alakası yok.27 yaşında kazık kadar kız 29 yaşındaki abisine bu kadar kanamam var derse bu nasıl kardeşlik diye oturup düşünmek lazım
610 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
13
Özel Günler & Hijyen konusunda 742 cevap paylaştı. her ailenin ilişkileri samimiyetleri farklıdır onların abi kardeş ilişkisi bu şekilde bunda yadırganacak bişey göremiyorum dikkat çekmek için de yaptığını düşünmüyorum ilişkileri böyle bir samimiyet ilişki üzerine kurulmuş ve devam ediyor. sen de onların ilişkisini bu şekilde kabul edip kıskançlıktan vazgeç derim yoksa ilişkine zarar verirsin.
06 Yorumla- +1 yıl
ama onlar küçükten beri öyle büyümüşler cinsiyet farkına bakmamışlar. sevgilisi olduğunda tabi abisine bu kadar düşkünlüğü olmayacak ama şunu anla ki en yakın arkadaşı abisi olacak herzaman. ilk abisine koşacak. bence ilişkilerini bu kadar takma kafana sevgilinle tek problemin buysa kabullen ilişkilerini
regl utanılacak bir tabudan öte sağlık açısından çok önemli bi durum. ben yaptıklarını gayet tabii buldum. şimdi buraya "ıyy nasıl bir iliişki öyle" gibisineden yorum atan erkekler her ay o derece bir karın ağrısı ani tansiyon değişimi baş dönmesi ve halsizlik hissetseler yaygaralarından geçilmezdi. kaldı ki bence sadece kardeşler arasında değil ebeveynlerle de detaylı konuşulmalı.
12 YorumlaÇok saçma. Hatta aşırı saçma. Uzak dur o aileden derim ben. Kız ya dikkat çekmeye çalşıyor ya ciddi rahatsızlıkları var. Geçmişten yaşadıgı bir şeyden dolayı her şeye karşı ürkek yada abisine karşı ilgisi var
14 YorumlaBen bir kızla tanıştım daha birkaç ay anca olmuştur tanışalı.. Bile bile frikik verip erkek kardeşini azdırıyordu..Normal değil bunların durumuda. Fazla geldiyse abisinin elinden ne gelir ne saçmalık
04 Yorumlaoha o ne saçmalık öyle, utanmasa ''abi bi baksana herşey yolundamı orda,korkuyorum'' dicek. djskfndmf:D:D
31 Yorumla
+1 yılyat kalk dua et sadece kız kardeşi- pek çok erkek kanka ayağına yağışkan baş belası kızlarla bundan beter sohbetler ediyor...
02 Yorumla- +1 yıl
aynen bence de... o yüzden sorun etme- bu tür samimi kounşmayı kızkardeşi ile yapması fırsatçı parazitlere meydan vermemesi güzel.
o mesajların kardeşinden geldiğine emin misin sen ?
14 Yorumlao ne la öyle her ay kaç ünite kan kaybettiğinin hesabı mı tutulur abi tarafından
43 Yorumla
+1 yılolurmu böle bşy abi :D:D onların arasında kesin bşylerde geçmiştir :D
12 Yorumla- +1 yıl
ilk defa duydum böyle şey garipp
Kız kardeşi kaç yasında.
08 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bayağı geniş insanlar uzaklaş onlardan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence o telefondki kardesi degil:)
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılço kayıp bence ya ...
10 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
21
Özel Günler & Hijyen konusunda 340 cevap paylaştı. O ailenin yapısı sana ters bence uzak durmalısın.İlerde daha çok sorunlar çıkacağı aşikar yani.
51 YorumlaBenim bir arkadaşım vardı onun eşide kız kardeşiyle çok samimilerdi o aile yetiştiriliş tarzı ile alakalı çok içli dışlı büyümüşler bir sınır olmalı kesinlikle
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo ne abi ya :) terslik var ben bile anladığımda ablama sana çikolata alcam diyorum senin kafanı kırarım diyo :) senin anlattığın evrim geçirmiş - alevimi sevgilin .
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok ilginç alevimi diye sordum çünkü tanıdığım 20 yaşında kız kardeşiyle yatıyo du senin durumuna gelince bence çok yanlış sevgin ne boyutta bilmiyorum burdan sonra yazacaklarım seni etkilemesin ama ben kız olsam böyle geniş zihniyetli bi aileye gelin gitmez böyle geniş bi erkekle evlenmez bırakır yoluma devam ederdim . ALLAH muhafaza bu eve gelin geldin ister babası ister oğlu yapar hesabı one ya bilmiyorum bunlar benim fikrim hayat senin ve seçimlerde senin insanlar yaptıkları seçimib b. öder
Cevap sahibi+1 yılben söylemem gerekenleri söyledim bundan sonra daha doğrusu bütün bu sayfadaki yorumları gördükten sonra yapacağın her seçim senin hatan yada ödülün . bu hayatta 24 yıldır nefes alıp veriyorum anlattığın gibi bişe duymadım edep haya zaten uçmuş yani onlardan bu kesin bilmiyorum kardeş sen ne düşünüyosun ama ben erkek olsam sevgilimin böyle olduğunu duysam bana ne gerek var git abinle takıl der çeker giderim MANTIK inş. mutlu olursun .
Cevap sahibi+1 yılyanlış sayfayımı okuduk prenses aynı sayfayı bende okudum tamam öyle diyende olmuş da geneli yanlış bulmuş ilişkilerini sen azınlığa takılmışın neyse tamam diğerlerini boş ver o zaman , sence mantıklıysa bu ilişkiyi devam ettirmek yolun açık olsun değilsede napman gerektiğini biliyosun azda dini bilgin varsa neyin nasıl davranılması gerektiğini biliyorsundur yani onların dinende yanlış yaptıklarını biliyorsundur sonuçtan beni haberdar et demicem elbettesi ama inş. çıkmaz yolun çıkar yol olur .
- +1 yıl
ben dinimi gerçekten önemserim erkek arkadaşımla çıkarken meshep uyumuna falan da dikkat ettim ama araştırdım kız kardeşin abisine özel hastalığından bahsetmesinin günah olduğunu gösteren bir hadis yada ayet görmedim yakınlaşmaları haram ama onlar bedenen yakın değil sadece özel sırlarını birbirlerine rahat açıyorlar. Gerçeği söylemem gerekirse erkek arkadaşıma aşığım böyle bir şeyi ona yakıştıramıyorum bana bile dokunmaya kıyamaz :(
Cevap sahibi+1 yıl:) el - haya el - iman . hoşçakal .
kıskançlık değil de regl kardeşler arasında konuşulmamalı çok yanlış bence ama saygı duyarım
22 YorumlaOnlar kardeş sonuç ta aynı anneden dünyaya geldiler. Senin kıskanman yersiz bence...
12 Yorumla- +1 yıl
şimdi gerçek abi kardeşse sorun yok çünkü anne ve babaları çocuklarını bence bu konularda açık yetiştirmiş bence oğlan sana istese de bunları kafana takacağını söylemezdi bunu senin rahat karşılayacağını düşünmüş bence Erkek arkadaşının ailesini tanı bence daha iyi anlayacaksın.
+1 yılo kıza azıcıkta sen ilgi göstersen keşke... O zaman sevgilinin gözünde de kız kardeşimle ilgileniyor bizim aileyi sahiplendi imajı yaratırsın.
10 YorumlaSenle ayni fikirdeyim, cok sacma bi durum. uzaklas o manyak aileden hemen
10 YorumlaTurkiyede normal degil tabi sevgilin kadin dogumcu degilse amackiskanilacakta bisey degil kardesi sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsinirlerim bozuldu çocuk kesin toptur kesin şerefsizin evladı
01 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 5,3b cevap paylaştı. biraz değişik bi yakınlıkları varmış
20 Yorumla
+1 yılSanırım kültür farklılıkları
20 Yorumlaokuyunca bana da garip geldi
51 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörümce ile anlaşmaya bak.:)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbaşgöz ediver sizleri unutur.:)
o nasıl kardeşlik ilişkisi :/
10 Yorumlayuh denir buna sadece
00 Yorumla
+1 yılEnsest şüphesi türemeye başlamış :S
11 Yorumlasenin herifde bibokluk var
adam çıkmaz ondan10 Yorumlao alile anormal bi aile galiba
00 Yorumlatuhafmış gerçekten
20 Yorumlabence abartılmıs bıraz
00 Yorumlasallıyosun derim başkada bişey demem :D
06 Yorumla
Daha fazla(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Sevgilimin kız kardeşiyle olan samimiyetini anlayamıyorum.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler