Kısayım diye mi kızlar bakmıyor bana
1.75 metre yim
1.75 metre yim
Kısasın diye bakmıyorlar
Kısasın ama bakarlar bence..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kısa değilsin bir erkeğe göre benim boyum 176cm ben bir kıza göre uzunum, keşke minyon olsaydım uzun boylu olmayı sevmiyorum topuklu bile, giyemiyorum tabi boyum uzun olduğu için ayakkabı numaramda büyük. 😕
176 iyi bence aynı boyda kızı kabul ederim ben
Sana katilmiyorum. Bence fazlasiyla şanslısın ama bu şansın kiymetini bilmiyorsun
@snowgoons_ Uzun olmak görsel olarak güzel olabilir ama malesef topuklu giyemiyorum bile çok uzun oluyorum çok dikkat çekiyor ayrıca 39-41 giyiyorum. 😕
Sen buradaki salaklara bakma ya. Burada boyunuz kaç diye sorarlar ve tüm kızlar 1.75 der. Ama kaç tane 1.75 boyunda kız tanıdıysam hepsi şikayetçi boyundan. Ama burada bu boyla övünmeleri aslında onların 1.75 boyunda olmadıgının kanıtı. Neyse, salla :D
1,75 boy bana göre iyi yani :D erkek dediğin uzun olur tabi 1.60 lık erkekten korkmamız lazım cüce gibi kız uzundur falan ters :d
Senin boy kaç
1.68 :D
İyi iyi bana göre tam :D
:D:DD:
senden kısalarıda var kardeş sen fakirsindir o zaman :D
Evet :D
belli zaten :D
Ailemin durumu öyle napim. İleride kazanırım
Cevap
5Cevap
Önemli olan boyu değil işlevi takma zamanla geçer...
saçmalama 1.75 kısa falan değil
Bu sitede kızlar kısa diyor
ne kısası l*n 1.75 kısa mı tövbe est.
Bu sitede kızlar kısa diyor
kısa değiliz kardeş beee 175 in nesi kısa
kısa değilsin
1.75 kısa değil.
kısa deilsin ki :D
Kızlar paraya bakar
150 sana bakar anca
Senin boy kaç
170
Sana 195 yakışır o zaman. Araya 25cm fark koyduğunu göre
hayır o kadar değil ben 180den kısa istemem yurtta bir kız vardı kızın boyu 150-155 istediği kişi ille 175 olcakmış 170i bile beğenmiyor çoğu kısa boylu kız da böyle düşünüyor benim gördüğüm. bence çok salakça ama onlar bile böyle düşünüyorsa ben niye o boyda isteyeyim ki
zaten bir kız sevgilisinin yanında topuklu giyebilmek topukluyu giydiğinde yanında kötü durmamak ister ayrıca 176 iyi bence aynı boyda kızı kabul ederim ben dedğin kıza sor bakayım bir de o seni 175 le kabul ediyor mu. ayrıca yorumumu eksileyenlerin de mk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar