Arkadaşlar bu soruyu tekrar soruyorum. Bir erkeği peşinden nasıl koşturursun? Beni ilişkimizde umursamadı, saygısızca davrandı. Önceden o demişti herşeyi düzeltelim diye. Sonra sesi çıkmadı. Şimdi ben buluşmaya çağırdım, şenle konuşmam lazım dedim. Ama çaktırmadan yeniden peşimden koşturmak istiyorum. Onun zaafı kırmızıdır. Kırmızı ruj sürucem. Ama öptürmicem, çatlıcak. Hadi fikir verin. Napim başka? :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle öptürmiycem elletmiycem gibi şeyleri bırak :D
Bikere onu hiç umursamıyacaksın.
Sana birşey soracak mesela, bıçak zoruyla cevap veriyo gibi cevap verceksin. Gözlerinin içine bile bakmayarak, sorusunu önemsemeyerek konuşcaksın.
Sen birşeyler konuşcaksın mesela, ama sanki duvara konuşuyor gibi konuşacaksın. Yani afedersin resmen totonla konuş onunla :D
Sırf umursanmamak bile onu çıkmaza sokacaktır.
Daha mı ileri gitmek istiyorsun?
1. Yol : harika giyin, süslen ama "senin için değil" imajı ver. Yani güya onunla buluştuktan hemen sonra arkadaşlarınla buluşcaksın ;);) bide "sadece x kadar vaktim var" de. Mesela "sadece 1 saatim var kusura bakma. Gitmeden konuşalım" tarzında. Yani ona vaktinin sadece bir kısmını veriyorsun, onu o kadarcık önemsiyorsun gibi.
2. Yol : tam tersi , Hiç süslenme. Hiiiç hemde. Saçını topuz yap, makyaj bile yapma, eşofmanlarınla git. Dış görünüş çok şey anlatır. "Sana verdiğim değer bukadar" demeli dış görünüşün.
Dahada mı ileri gitmek istiyorsun?
Farz etki senin etrafında başka bir erkek dolanıyor. Ona açıkca ve gayet özgüvenli bir şekilde "Bu ilişkiye devam edeceksen söyle. Etmeyeceksen görüşeceğim biri var" tarzında şeyler söyle. Yani burada vereceğin mesaj "sen benim yedeğimdesin, eğer canın istemiyosa başka bir hikaye yazacağım, sen olmasanda olur."65 Yorumla
Soran+1 yılHarikaa üçüncüyü çok begendimm. :)) hatta biri benden hoslaniyor. Ona beni ara diye mesaj atarm yaninda da aramis olur :)
Soran+1 yılBulusmaya nasil ikna edeyim sence? Gerci bugun icin anlastik. Ne diyim caktirmadan mesaj atip. Sonucta ben cagirdim konusmak icin. Senin dediklerini de yaninda yapicam
- +1 yıl
eğer bu çocuğun sana karşı bir şeyler hissettiğinden eminsen 2 hafta hatta 1 ay falan gözükme gözüne sonuç olarak seni merak edecek hatta kuduracak meraktan ve sana aranız ne kadar bozuk olursa olsun yazacak. Ama dediğim gibi sana karşı bir şeyler hissettiğinden eminsen yap bunu yoksa bir işe yarayacağını sanmam..
- +1 yıl
Çok saçma hiç bir zaman bir erkeği bir erkekle sınama ona sadece ihanet gibi gelir soğutursun erkekler kadınlar gibi düşünemez basittirler yapacağın tek şey umursamamak ona görebileceği yere mutluymşsun gibi fotoğraflar atmak öyle kıskandırarak sadece soğutursun
En İyi Cevaplar
+1 yıltelefonuna sahte arama yaptır birkaç kez :D meşgule at sonra, ayrılırken görüşürüz deme kendine dikkat et de :D ayrılırken ve buluşurken sarılma sakın, tokalaşmak da olmaz hani elini omzuna koyarak yanağını yanağına değdir ahah :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. valla sen onunla öpüştüysen ilişkiye girdiysen dış görünüşünle peşinden koşturamassın erkekler elde ettikleri zaman ilk arzulama ortadan kalkıyor
ama mahsum davran kedi gibi onun acıma duygularını cıkart ortaya ve o sana yaklaştıgında öpmek istediginde elini tutmak istediginde onu kırmadan iteceksin para harcatmıyacaksın o aramadan sen aramıyacaksın her aradıgında mutlu olum telefona bakacaksın yaratıcı olup o an ne yaşıyorsan ona göre oyun kuracaksın bildigin ali cengiz oyunu kuracaksın ama dogal olmak en iyisi bu gibi oyunlara gerek yok dürüstlükten vaz gecmemek lazım gittigi yere kadar gitsin gitmedigi yerde bitsin ona kız cok sana erkek takılmayın böyle şeylere olmuyorsa yeni sayfa acın tertemiz baştan başlayın varya hep bu insan oglunun içindeki kin öfke kıskanclık hazmedememe bunları yaptırıyor bizlere neyse hadi kolay gelsin610 Yorumla
Soran+1 yılİliski olmadi sadece birkez öptü beni
- +1 yıl
bişey olmaz bir öpüşten agırdan davran o öpüşünde hata oldugunu anımsat güzel giyin umursamaz davran kırıcı sözler söyle ama incitmeden onu üzecek herşeyi yap üzüldügünü onladıgında bir an onu sevindirecek bişeyler yapki senden sogumasın mahsumiyetini kaybetme sert konuşma senden sogumasın gıcık almasın her cagırdıgında gitme buluşma bahaneler uydur buluşsanda aklın başka yerdeymiş gibi davran
Soran+1 yılBugun yol verir gibi konustum. Cunku surekli oyaliyor beni. Aramiz bozuk. Sans vereyim duzeltelim herseyi dedim. Adam 3 gundur salliyor beni. Yolu gösterdim, bu sefer de yan cizdi, Haftasonu sana bol bol vakit ayircam dedi. Beni oyalayamazsin, kredini tuketiyorsun. İlgin yok alakan yok. Hersey duzelcek diyen sensin ortada yoksun. Ben duzeltelim diye ugrasiyorum. Gelemem edemem diyosun boyle olmaz. Pazar gunu son sansin. (Benim sansim yuksek olmali falan dedi) Yoksa bende yoluma bakicam dedim. Sesi cikmadi. Sence agir mi konustum. ?
- +1 yıl
sen agır konuşmamışsın yanlış konuşmuşsun şu anlattıklarına göre o sana bunları konuşacagına sen konuşmuşsun sana anlatmak istedigim şu konuştuklarını o sana diyecek onun yaptıklarını sen ona yapmalısın sanırım biraz safsın iyi niyetlisin sende ilgisiz davran öncelikle kendini şartlandır ya ayrılırız ya da peşimden koşar bu adam de kendine şu an adamıda tanımıyorum belki seni sevmiyor belki gönül eylendiriyor belki ayrılmak istiyor senden bekliyodur kırılmayasın diye belkide cok tatlısındır cok güzelsindir seni çok seviyordur kaybetmemek içinde böyle davranıyor olabilir sana bilirsin kaçan kovalanır şu an sen kovalıyorsun o kaçıyor birazda sen kac kendine güveniyorsan dış görünüşün nasıl bilemem ama güzelsen her erkek koşar senin yaş kaç onun yaşı kaç
Soran+1 yılGuzel, cekici oldugumu soylerler. Yuzum de guzel. Ben zaten ona bol şans dedim yolu gosterdim. Haftasonu bol bol vakit ayircam falan dedi. Konusmak istiyor musun benimle diyorum. Konusmak istiyorum diyor sonra sesi cikmiyor. Hayati eglence takilma falan. Sorumluluktan mi kaciyor bilmiyorum. Hersey duzelcek diyen oydu daha gecen hafta bu sekilde soyledi. Simdi de vakit bulamiyorum falan diyor. Ben 23 o 22 yaslarimiz
Soran+1 yılVe ben elimi ayagimi cektim artik. Bundan sonra gelirse ben kacicam
- +1 yıl
Senden küçük sanırım o aramadan sen arama ağırdan al biraz naza Çek kendini kızların erkeklerden istediği ilgi ŞEFKAT güzel söz arada çiçek getirse fena olmaz bunlar yapılmayacak bişeymi senin tek yapman gereken kaçmak sinirlenip ayrılalım konuşmayalım dese bile sen bilirsin demen Lazım her söylediğine boyun eyersen senden uzaklaşır nasıl olsa duruyo burada der gitmiyordu der unutma insanlar elindekinin kıymetini kaybedince anlar
Soran+1 yılİste bende ona gidebilecegimi gosterdim yan cizdi. Sana vakit ayircam demeler falan. Uzaklasinca yazmalar vs. Bunlari gordum ben. Ve şunuda anladim "ben elimden geleni yaptim sana bol şans" dedgm anda hemen geri vites yapmasi. Demekki sevmek degil kotu davranmakmış aslinda kural.
Soran+1 yılEvet aramizda 1 yaş var. Benden kucuk
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Seni baştan sklemeyen adamı hiç bir şekilde peşinden koşturamazsın..
Öyle kırmızı süreyim, şunu giyeyim, bunu yapayım falan hepsi boş işler..
Karşındaki erkek salak değil.. Sen yeşil armut sevmiyorsan, o armutu kırmızıya boyadıklarında sever misin?44 Yorumla
Soran+1 yılBasta ilgileniyordu ama. Sonradan boyle oldu.
Soran+1 yılAma niye duzelcek hersey dedi bana. Gecen hafta?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
41Cevap
uzak dur kısa ve öz konuş kendinden ödün verme peşinden koşarlar canım
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni takmadgi halde bulusalm konusucam senle dedim. O da tamam dedi. Gidip konusmali miyim?
Eyer yatakata samimiyetiniz varsa ondan uzak dur , o zaman anyayı konyayı görür. Ve tabiki de gündelik yaşantıda ilgi gösterme
15 Yorumla
Soran+1 yılŞu an ilgilenmiyorsa?
Soran+1 yılGuler yuzume mi gelir yani?
Soran+1 yılPeki cok tesekkurler
+1 yılgüclü kadın ol dar kıyafetler giy vücuduna iyi bak sıkı ol. sakin ol. kendini bilmis ve kendine güvenen birisi ol. o kişi sana asıldıgında sanki asılcagını önceden biliyormus gibi gülümse , olumlu cevap ver sonra yine kac hep böyle onu sürükleyebilirsin. iliskide güclü olan daima sen ol
30 YorumlaO gun kesinlikle cok guzel gorun ona telefonla falan cok ugras barismak icin bulustugunu dusunup ters kose yapcaksin zaten ondan sonra o dusunsun ben bu kizi nasil kacirdim diye yani gozune hos gorunmen ve oldukca cool davranman gerek
10 YorumlaPeşinden nasıl koşturursun bilemiyorum ama genelde kaçan kovalanır. Bide sen neden sürekli fedakarlık yapıyorsun? Boğma. Belki isi var ya da görüşmek istemiyor. Kendi hayatına odaklan, dünya onun çevresinde dönmüyor :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkek malsa koşar, değilse koşmaz. Sen vermezsen başkası verir nasılsa. Koşmaya ne gerek var?
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm.
Bence böyle basit şeyler yerine daha iyi strateji uygulamalısın. Mesela üstüne düşme umursama, erkekler kaybedınce değer anlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni takmadgi halde bulusalm konusucam senle dedim. O da tamam dedi. Gidip konusmali miyim peki?
+1 yılZaten senin gibi bay/bayan gibileri yuzunden sevgi diye birsey ortalikta kalmadi
40 Yorumla
+1 yılBir erkeği peşimde koşturmam. Kimse bu kadar düşmemeli.
30 Yorumla
+1 yılgöster elletme onun istediği gibi kız olma yoluna girmiş gibi görün ama girme ^^
20 YorumlaBence hic ugrasma sadece kendin olmaya calis erkekler kendine guvenen kizlari cekici bulurlar ciddi gorurler
00 Yorumla
+1 yılseksi bir görünüş her erkeği baştan çıkarır ama kendine hakim ol ve kullandırtma kendini sadece ciğere bakan kedi gibi kalmasını sağla :D
26 Yorumla
Soran+1 yılSeksi kiyafetim yok ya ne giyebilirim mesela?
- +1 yıl
Kırmızıyı sevıyorsa kırmızı bır elbıse ya da sıyah gıy sıyah her zaman sexydir kırmızı bır ruj saclar dalgalı veya duz fon tamamsın :D ten rengın ne?
Soran+1 yılSu an bronz :)
- +1 yıl
kırmızı elbıse platform topuk sıyah ayakkabı kırmızı ruj fonlu saclar supersın :D
Soran+1 yılTesekkurler :D
- +1 yıl
rıca ederım :)
Türk erkeklerin cogu malıdır rahat peşinden koşar ama bazıları var koşmaz onlar tehlikelidir eğer öyle biri ise bulasma
02 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda benim ona yaptiklarimo yapiyor su an bana. Soylediklerimi ezberlemis sanki aynisini diyor
verir gibi yapar vermezsen peşinden koşar bir süre :)
10 Yorumla
+1 yılErkek kadın peşinden koşunca
Arabanın peşinden koşan köpege gibidir10 YorumlaZarif ve guzel davran ama mesafeni koru sen oyle yaptikca o yaklasmaya calisir.
10 Yorumla
+1 yılbir arkadaşım şey derdi Bİ ERKEKLERİN Bİ DE OTOBÜSÜN PEŞİNDEN KOŞMAYIN İKİSİ DE BEŞ DAKİKA DA Bİ GELİO cidden öyle umarsız olmalısın :)
21 Yorumla- +1 yıl
umarsız olmamalısın demek istemiştim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenle çok ilgilenen var ilk başta
ama sonradan o ilgi merak gidiyor neden bilmiyorum04 Yorumla
Soran+1 yılCunku elde ediyor hevesi kaciyor
Cevap sahibi+1 yılyok
elde etme degilde
2 konuşmadan sonra uzak oluyor o ilgi merak gidiyor neden
Soran+1 yılİste sende hemen pas verir gibi konusuyorsun. Ama cevapsz biraksan kosardi ulasmaya calisrdi. Yani bende de oyle oldu. Mesajlarina aninda cevap atmam onu uzaklastrdi benden
Cevap sahibi+1 yılya bilmiyordum
ama dışarda hiç tanımadıgımdan teklif alan biriyim ama hemen 2 konuşmada uzaklaşır
çogu böyle
neden hep merak ederdim
Bir erkek kolay kolay sevdiğinden vazgeçmez ona sıcak içten yaklaş belki düzelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayın yazık günahtır erkeklere
12 Yorumla
Soran+1 yılBize de yazik
- +1 yıl
3 günlük dünya kırmayalım kalpleri şimdi sen yapıcaksın arkadaşın görüp aynısını yapıcak ben erkekleri uyarıyorum zatn
ilk önce onunda sana aşık olması gerekir
gerisi kolay00 Yorumlabuluştuktan yarım saat sonra işim çıktı de ayrıl yanından
00 Yorumla
+1 yılBeni koşturana araba veriyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk konusma :D
- +1 yıl
Konuştum bile
Kızlar her turlu kosturur :D
10 Yorumla
+1 yılNe yani töstebeklikmi yapalım😅😅😅
10 Yorumla
+1 yılKaçarsın kovalar
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni umursamiyor bu saatten sonra onu nasil saglarim?
- +1 yıl
Üstüne git
parmaklarını şıklat, o koşmaya başlar :)
10 Yorumlakaçan kovalanır tatlım :)
10 YorumlaKemik at gelir
11 Yorumla
SoranNasil yapicam onu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyat onunla, sonra bir daha yüzüne bakma!
10 YorumlaNe bilek looo kızlar cevap versin.
10 Yorumla
+1 yılçok yüzme verme köpek olsun ;) :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılne işin vaaar ugraşma işine gücüne bak :)
20 Yorumla
+1 yılO işler ancak dizilerde olur 😂
10 Yorumlaseks hayatını ateşlendir
10 YorumlaSen işini biliyorsun zaten😏
10 YorumlaPeşinden kosunca tatmin olacak misin
00 YorumlaKüçük bir çocukmuş gibi yani Annesi gibi davran :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Göster ama verme :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir yere kadar koşar, sonra sıkılır zaten
10 Yorumla manyak mısınız yahu niye peşimizden koşsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu zamnda hiç bir erkek peşinden koşmaz
10 Yorumla
+1 yılo değil de sevginiz diyorum, çok ucuz.
00 Yorumla
+1 yılgösterip verme sürünsün :D
00 Yorumla
+1 yılBurdaki kızların hepsi bulunup yok edilmeli :D
00 YorumlaNolur yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye :)
+1 yılKiskandirmayi dene kesin sonuc alirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil mesela?
- +1 yıl
Yeni birileri var diyebilirsin. kahve icelim gibi teklif eti ama ben istemedim diye bilirsin. telefonoma mesajlar geliyor. ama ben kapatiyorum dersin. kiz arkadasim diyor bir arkadasim var tanistira bilirim diyor israr ediyor. gibi seyler birazda siz uretin benden basit fikirler istersen uygula ne bileyim daha cok seyler var. erkekler kaybetmeyi sevmez sizi kaybedecegim hissine kapilip pesinizden kosa bilir.
Soran+1 yılBugun yol gosterdim. Hemen benim sansim olmali falan demeye basladi
- +1 yıl
Ise yaradimi devam et kiskandirmaya.
Kendine askcederek ama fazla sıkma
00 Yorumla
+1 yılGöster ama elletme
10 Yorumlabeni de koştur aşkım ya hep koşarım ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeh bili bili
00 Yorumla
+1 yılGizemli zekalı güzel kızsan? öylemisin peki.
00 Yorumla
+1 yılonu tahrik ederek bunu başarırsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. seksle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğe bağlı o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. gosterıp elletmeme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokundurma kendine
11 Yorumla- +1 yıl
Bn dokundurtmam ama yinede ayni:)
+1 yılOldumu şimdi bu? :D
00 Yorumladerdinnne
00 Yorumla
+1 yılona vermelisin dostm