Arkadaşlar genel yaş ortalaması burda bence evliliğe uygun ama siz kendinizi evliliğe hazır hissediyormusunuz yaşınızı da yazarsanız iyi olur:;)
Cevabın nedir?
Yaş ortalamasının neresi uygun be hocam... Hala ''feyste bana yazmadı yoksa sevmiyo mu :(((, mesaj atyrm cevap vrmyo ühühü, çk mtszm hayattan bktm hrkstn nfrt edyrm! '' sorularından geçilmiyo ortalık. 20 yaşındayım, evlenmiycem. Tırsıyorum lan bildiğin.
01 Yorumla- +1 yıl
yani dünyanın 6 milyar yaşında oldugu söyleniyor çok değil yüz sene önce 20 yaşında evlenmeye geç kalmış biriydin anotomik olarak buna uygunsun benim kasttediğim buydu yani piskolojik olarak hazır olup olmadınızı sordum genelde kimse hazır değilmiş:)
En İyi Cevaplar
43 yasindayim evliyim üc cocugum var ama hala evlilige hazir degilim...
21 Yorumla- +1 yıl
işte en süper cevap:)
26 sayılırım. ilk kez bu sene evliliğe doğru adım atabilirim diyorum. Daha önce hiç kendimi bu şekilde hayal bile etmemiştim. Zaman gelince fikir değişiyormuş demekki. 27 de tamamen hazır olurum.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen bende ilk 26 yaşımda hazırım demiştim yani geçen sene:)
yaş 21 ben hazır hissediyorum şimdi evlensem 23 de de çocuk yaparız hiç olmazsa çocuk 18 ine gelince çokta yaşlı olmamıs olurum
11 Yorumla- +1 yıl
aynen çok mantıkılı bi düşünce gerçekten kimse bunları düşünmüyor artık senin düşünmen etkileyici.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
23Cevap
+1 yıl20'yim hayır hissetmiyorum. Okulumu bitirip, ailemle güzel bir hayat yaşayacağım yok öyle hemen kocaya gitmek.
22 Yorumla- +1 yıl
aynen:)
26 yasindayim. Her anlamda kendimi tamamladim ve evlilige hazirim..
11 Yorumla- +1 yıl
en kararlı seni gördüm:)
26 yaşındayım evlenmek istiyorum bazen ama sonra boşver diyorum istediğim gibi birini bulmak çok zor olduğundan
33 Yorumla- +1 yıl
istediğin gibi birini bulmak kolay emin ol , problem sen onun istediği gibi biri değilsin, yaşın 30 a doğru emin olabilirsin ki o istediğin insanın 3te 1 i demiyorum 10da 1 özellikleri yakın olsun onu bile arayacak duruma geleceksin, sana özel birşey değil bu türkiyedeki kadınların genel durumları hepsi 23ünde dizilerdeki insanlarla evlenmek isterler 30 unda adam gibi adam ararlar, ama adam gibi adama verecek hiçbirşeyleri kalmamıştır artık.
- +1 yıl
fazla irdeleme bence yaşın kaçmasın ama evlenmek içinde evlenme daha sakin tipleri tercih edersen sıkıntı yaşamasın hem aktif olsun hem paralı olsun dersen kahrını çekmeyede razı olacaksın
bıraz daha var sankı.. 26 ıyıdır..D: 1 2 sene sonra
15 Yorumla- +1 yıl
hadi canım yaş kaç senin :)
- +1 yıl
bende 1-2 yazmışsın 12 diye anladım:)
- +1 yıl
:) ne bilim 12 gibi duruyor bende ne diyo la bu diyorum:)
+1 yılevlilik mii,
kaç kaçç, arkana bile bakmaa :))
şaka tabi ama henüz vakti varrr 35 kadar :)12 Yorumla- +1 yıl
35 ten sonra hiç evlenme bence imkanın varsa 25 i bile geçme:)
- +1 yıl
yok abicim yaa , şu an iyiyim böylee ekonomik olarak özgürlüğümün tadını cıkarayımm , sıkılınca zaten evlenicezz
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Hazirim ama evlenmem
Kasma kasma kasma kasma hesabi115 Yorumla- +1 yıl
fazla kasma ya rahat ol akışına bırak:)
- +1 yıl
utanmana gerek yok burda kimse kimseyi tanımıyor rahat ol hacı ya:)
- +1 yıl
nuriyi hap atar sütüne inanma ona saf ve temiz duygularınla oynuyor sen bana gel:)
- +1 yıl
tanımana üzüldün keşke zamanında uyara bilseydim seni:)
- +1 yıl
benden uzak durda nerde patlıyosan patla hadi byy:)
- +1 yıl
yok çok şükür bi sorun ama halsiyeti var herkese sürmüyorum:)
+1 yılarkadaş evlenecek kız arıyor galiba herkesi evlenmeye ikna etmeye çalışıyor .25 yaşından sonra kadınlar evde kalır gibi bi kanıya varmış birde hahaha hiç güleceğim yoktu.isteyen evlenir isteyen evlenmez sanane arkadaşım.
20 Yorumlahayir hiç hissetmiyorum ve küçügüm önce bi okulumu bitirim güzel bi meslek buliim hayatimi düzenleyince evlenmeye hazirim demektir ..x)
10 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım...90 yaşındada olsam evliliği düşünmüyorum...zira hayat çok kıza ve bu kadar organize yaşamak gerektiğini düşünmüyorum...bir tane hayatım var ve 2-3 sene daha var eğer yapmak istediklerimi yapabilirsem...dünyayı dolaşmak istiyorum...evlenmek insanı sabit fikirli ve monotonlaştırdığını düşünüyorum...tabi bu benim düşüncem...
00 YorumlaKuzenler arasında en gemç evlenen erkek 27 yaşında evlendi en geç evleneni de 32, şimdi benim çıtayı düşürmemem lazım :) 27 ye merdiven ddayamışken henüz hazır değilim diyorum
10 Yorumla28 - uzun zamandır evet ancak düşünmüyordum. Nasipse kısa zamanda...
10 Yorumla18, ve hissetmiyorum, zaten hissetsemde bu yasda biraz tuhafa kacardi :D
böylede mutluyum ,ama evlenmek isterim tabi elbet bir gün10 Yorumla
+1 yılEvet hissediyorum zaten annemin ve anneannemin kız bulma ve buluşturma çabalarıyla uğraş içindeyim.
daha 2 gün önce bir kızla görüştük :S10 Yorumla18 yaşımdayım evlenmek için önümde çıkmam gereken bir sürü basamak var
10 YorumlaHazır hissetsek ne değişiyor ki? Uygun kişiyle karşılaşamadıkça istediğin kadar hazır hisset, nafile :)
10 Yorumlaokulu bitirip(son sınıf) ıs hayatına atılıp evlenmek ıstıyorum yas 28
10 Yorumlayorumlara bak kızların hiçbiri evlenmeyi bir şekilde istemiyor. sonra erkekler abaza bilmem ne. abaza olurlar tabii evlenecek kız yok ya da internette ki kızlar evlenilecek kız değil.
21 YorumlaHazır sadece eşim olmak için imza atıcak hatun kişi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 21 im seneye hazırım :D çeyizim vs herşeyim tamam.
12 Yorumla- +1 yıl
alacaklara duyrulur:)
evlılık hıc aklıma gelmeyen bırsey mumkunse gelmesın bı 30 a kadarda ınsallah
010 Yorumla- +1 yıl
kızların böyle düşünmesi 30 falan demesini anlayamıyorum açıkcası.
- +1 yıl
hangi kadın hapis şimdi ya 30 dan sonra heycanın kalırmı içinde bilmiyorum herşey yaşında güzel bence
- +1 yıl
yani şöyle düşün erkekler artık biliyor kadının 35 yaşında menopoza girdigini 5 yıl için bir kadınla evlenmek istemiyolar imkanın yoksa lafım yok ama 30 a kadar bekledikten sonra iyisini bulamasın kadının en kıymetli olduğu yaş en genç olduğu yaştır.
- +1 yıl
şunu kabul etmek lazım genelleme yapıyorum erkekler genel olarak güzellige kadınlarda genel olarak karakter ve karıyere bakyolar afedersinde o yaşka bi kızın güzelliğinden ne olacak ki,
escınsel olrsa olblr ahhhaha
15 Yorumla- +1 yıl
yani lezbiyenmisin öbür ihtimalı aklımdan bile geçirmiyorum:)
- +1 yıl
yanı ne lezbiyenmisin anlamadım?
- +1 yıl
inanmıyorum çok iğrenç bişey
hissetmiyorummmm :)(:12 Yorumla- +1 yıl
nedens yemek yapmayı bilmiyomusun ütü yapmayı falan filan:)
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kimse evlenene kadar hazır hissetmez ki..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır daha yıllar var.
10 Yorumlabenim için daha erken
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. 23 yaşındayım ve ne şimdi ne de gelecekte evlenmeyi düşünmüyorum.
012 Yorumla- +1 yıl
5 sene sonra düşünsende fayda etmez
- +1 yıl
sana bi dost tavsiyesi o dakkada sonra erkekde seni pek mutlu edemez evlenme bence
- +1 yıl
bişey farketmez her iki sonuçta da pişman olacaksın nasıl pişman olacağına sen karar ver.
- +1 yıl
ağresif kızları hiç sevmem lütfen yazma yoksa seni spamlarım:) daha yazı yazma
- +1 yıl
aşada senin kız olmadığın hakkında yorum var ne ayaksın sen ?
- +1 yıl
sana inanmıyorum sen erkeksin.
- +1 yıl
hiç umrumda değilsin zaten kız olmuşun erkek olmuşun zaten ben sana bu olaydan önce aşaya bakarsan rest çekmiştim ilgilenmiyorum senle ne halin varsa gör.
+1 yılEvet su an hazirim mesela.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 35 yaşındayım evlilik hazır değilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. evliliğe hazır hissetmek nedir ya?
015 Yorumla- +1 yıl
vay kocum benim nekadar cool sun sen ya nediyon abi sen yaa nekadar banalsın evliliğe hazır olmak ne yaaa:)) süpersin nesilin tükenmek üzere seni çok destekliyorum bozma kendini güzel ülkemin renkli karakterleri:))
- +1 yıl
yani bukadarını anlayamayacağını düşünemedim pardon açıklayım ozaman :))) yani hani sen 15 yaşında ortalama kadın oluyosun ya anotomik olarak kadın oluyorsun ve şimdi sen 23 yaşındasın 15 yaşında kadınlığa bedenin yardımıyla attığın ilk adımdan sonra şimdi piskolojik olarak ruhunda kendini evliliğe hazır hissediyormu böyle birşeyi açıklayacağımı hiç düşünmezdim elimden geldiğince anlattım umarım anlamışsındır:)
- +1 yıl
senin anlattığın evlenmek değil ki; cinsel ilişkiye girmek. evlenmek demek sadece geceleri bi adamla uyumak birşeyler yapmak değil ki! o evin bulaşıklarını yıkamak, çamaşırları yıkayıp toplamak, ütülemek, işe gitmek, ailene yetikmek, ve bunları hiç bıkmadan, gocunmadan hergün yapmak demek. bunlara hazır olmak ne demek? onu sormuştum ben sayın bilir kişi
- +1 yıl
sende çok biliyosun ama evliliğin yarısı cinselik ben olayın bu kısmını anlamadını düşündüm heralde sana üzü yapmanın açıklamasını yapmamı beklemiyodun.
- +1 yıl
benim rahmetli ninemin bi sözü vardı aklıma o geldi şimdi:) b..k altnda kalıyosunda laf altında kalmıyosun diye. inatçı keçi sende farkındasin ben haklıyım ezildin :)
- +1 yıl
benim kelime dağarcığım kuvvetli ama senin bunu anlamakta sıkıntı yaşamışsın bunun sorumlusu ben değilim bak onca kişi arasında senin gibi ne soruyosun sen yaaa evliliğe hazır hissetmek ne yaaa diye yazan başka biri varmı varsa sen haklısın yoksa ben haklıyım teknik olarak böyledir bu iş.
- +1 yıl
ne sormak istediğini birkaç yorum altta yazdın; evliliğin yarısı budur dedin. ama sorun evliliğe hazır mısın? bende sordum; ütüye bulaşığa hazır olup olmamak mı meselen?(yani diğer yarısı) diye. kabul et; senin soruna bu şekilde de bakılabilirdi; başkalarının nasıl cevap verdiği beni bağlamaz.
- +1 yıl
offf senle uğraşılmaz tam bi piskopatsın sevgilne acıdım şimdi.
- +1 yıl
tebrikler zeki kızları severim kendimi evet hayır yarışmasında evvet demiş gibi hissediyorum:)
- +1 yıl
peki bakalım.
+1 yılhayır hissetmiyorum yaşım 19 daha çok küçüğüm :(
10 Yorumla28 ben hazır değilim :)
10 Yorumla
+1 yılben hissetmiyom 19 yaşındayım :D
10 Yorumlahayır daha düşünmüyorum
10 Yorumlahayır hazır hissetsem evlenirdim :)
10 Yorumlahayır.
10 Yorumlayaş 21şu an,30 dan önce evlenmem sanırım..
00 Yorumlabu yaşta evlilik aşar bizi :)
00 YorumlaOkuyom ben yaa :D
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen daha küçüğüm. :(
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl''delee'' kız değil. dikkat edin kızlar
012 Yorumla- +1 yıl
harbimi:)
Cevap sahibi+1 yılevet . ismini sonu 'ov'' ile biten bir adamın 2. nicki.
ismini hatırlayamadım şu an da- +1 yıl
O isminin sonu "ov" ile biten kişi benim arkadaşım. Gizliden yazacağına açık açık çık karşıma. Eminim ki o ırkçılık yapan kişi sensin. Bu da yeni karalama kampanyan... İsteyen erkek olduğumu düşünebilir. Umurumda da değil. Ama kimsenin 2. kullanıcı adı değilim. Benden bir tane daha yok. Zaten bu siteden tanıştığım ve beni görmüş olan kişiler bilir ne olup ne olmadığımı. Hadi bakalım, göster kendini. Kaçak oynama!
Cevap sahibi+1 yılErmeni kaybol .
- +1 yıl
kardeşim delikanlı gibi açık olsana kızın bile profili açık kızsa tabi oda ayrı aç profilini doğru söylüyosan neden gizlisin ayrıca ırkçılık yapma ermeniyse kendine sananeki
Cevap sahibi+1 yılErmeni olması önemli değildi de, milletin dini inaçlarını mizah konusu yapması ,dalga geçmesi
hiç hoş değildi. Dün sorduğu soruyu görmediğin için bilmiyorsun.
Aynı anda bana yorum yazdılar ve aynı anda engellediler. uslüpleri ve tarzları aynı
Cevap sahibi+1 yılSorusunu şikayet ettim ve kaldırttım.
- +1 yıl
Valla terorist tecavüzcü arıyosan ırkına bi bak bide utanmadan müslümanlarla dalgamı geçiyosun terbiyesiz insan yazık sana
Cevap sahibi+1 yılBak sen şu tesadüfe! o erkekli nickli kişi de ermeni kökenliydi :)) bende şimdi ondan bahsetmiştim.
Milletin kutsalına saldırmak, alay konusu yapmak hoş bişey mi peki- +1 yıl
ya boşver böyle insanları kafaya takmaya deymez bence engelemedim bile ama yazacak yüzü kalmadı zaten baksana sustu kaldı rezil oldugu yeter ona bazarov da ermeni adı gibi belli zaten.
hazırım hazır
10 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026