annemin iş yerinde bir arkadaşı vardı.Ona cinler musallat olmuş.kadın cevresindeki insanlara geçmişi ve olacakları söylermiş.parayala yaptıgı bişey değil.Bize dair bazı kehanetlerde bulundu. mesela bende büyü varmış 6 sene önce kısmetimi bağlamak için büyü yapmışlar bu yüzden ne işim ne evliliğim olmayacakmış.Benim almanyaya gitme meselem vardı o kadın sınavı kazanmayacak gidemeyecek demişti ama ben daha sınava bile girmeden almanya ya gitmekden vazgeçtim.bildi mi bilmedi mi anlayamadım yani evet gidemeyecek dedi ama ben daha sınava bile girmedim o sınavda kalacak demişdi.
kafaya takdıgım bi sevdiğim var 5 senelik ayrılamıyoruz ama kavuşamadık da. o kadın demiş ki evlenmeyecekler o çocuk evlilik düşünmüyor demiş. ama ben 5 yıldır hep melekler görüyorum allah seni ona yazdı diyolar. rüyalarıma mı inanayım o kadına mı ?
CiNLER GAYBI BİLİR Mİ YOKSA UYDURUR MU YANILTIR MI BİZİ ? büyü var mıdır inanmalı mıyım
kafaya takdıgım bi sevdiğim var 5 senelik ayrılamıyoruz ama kavuşamadık da. o kadın demiş ki evlenmeyecekler o çocuk evlilik düşünmüyor demiş. ama ben 5 yıldır hep melekler görüyorum allah seni ona yazdı diyolar. rüyalarıma mı inanayım o kadına mı ?
CiNLER GAYBI BİLİR Mİ YOKSA UYDURUR MU YANILTIR MI BİZİ ? büyü var mıdır inanmalı mıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer