Ic guzellik onemlidir diyen kizlar neden tipsiz efendi kalbi temiz erkeklere bakmaz
tipe bakmayan kiz var
tipe bakmayan kiz yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şu zamana kadar ciddiyim hiç dışa bakmadım. Hayatımda iki kişi oldu. Ve bizi asla yakıştırmazlardı. Hiç paketine açmadan yargılamadım. Belki aptallığımdandır. Sonra içlerine iyice girince. Kalplerinin çirkinliğini fark ettim. Tabi aldatılmıştım. İş işten geçti..
Bakmiyorum diyen yalan soyler
yüzüne bakılacak normal biri olsun yeter benim için, gidipte tamamen çirkin biriyle sevgili olamazsın sonuçta insanın nefsi var.. normal biri, huyu suyu uyan biri olabilir yani.. muhtemelen de herkees böyle düşünüyordur...
Bir kadın, bir erkeği istiyorsa, o kadını hiçbir şey durduramaz.
Bir kadın, bir erkeği istemiyorsa da, zorla güzellik olmaz.
Tiple ilgisi yok bu işlerin.
Davranışlar ve cinsel çekimle ilgili bir durum bu.
Cevap
9Cevap
Yok.
Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez.
Klavye delikanlılığın gerek yok.
Hatta tipten çok cüzdana bakanda var.
#BUDAACIBİGERÇEK.
Çok önemli değil benim için. Tamam yine yüzüne baktığımda hoşuma gitmeli ama harika şeyler de ummuyorum gerçekten. Kalbinde bana dair sevgi barındırıyor mu ona bakıyorum.
Ic guzellik dis guzellikten once gelir diyen kizlar salliyosunnnnnuzzzz. inanmayin gencler herkes yanina yakisani secer sonra huyuna suyuna bakar...
Tipe bakmayan kız yoktur. Ama herkesin göz zevki farklı olduğu için başkalarının yakışıklı bulmadığını diğeri bulabilir.
Ulan iç güzellik önemlidir diyen kızlar YEMEYİN ULEN BİZİ..
Hayatınız film olmuş. Bizde başında oturmuş çekirdek çıtlıyoz
begendigim hoşuma giden olmalı ki huyunu suyunu tanımaya fırsat vereyim.
Bir bakışta iç güzelliğini anlayacak kadın keşfedilmediği içindir senin durum.
Görünüşünü beğenmediğin bir insanın kişisel özelliklerini merak etmezsin. Bu da aşkın ilk başlayış noktası.
Tipsiz diyen kızlar bir gün tipsiz duruma düşeceginizi unutmayın tamammı kuzucuklar
Aldatildiktan sonra ben de tipe baktim
Yüzüne bakılır olsun yeterli ^^
Yoktur ama olabilirde
Tipsizle olmaz.
gerçekçi olmak gerekirse yok
Kizlar tipe bakmazki zaten cüzdanina bakar ;)
Yanlis
denenip tecrübe edilmiştir hanim efendi :) siz belki istisna olabilirsiniz ama bayanlarin cogu bu şekilde
Tipsiz kız bakmaz.
Yok öyle bir kız
Yok, sanmam
Yoktur bence
Varrr
Imkansiz yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar