Kız arkadaşıma atılan iftira mı yoksa gerçeklik payı var mı?

sevgilimle geçen yıl 1 haftalığına konuşmadık tartışmıştık sinirlerimizin yatışmasını bekledik ayrılma durumu felan yoktu o sırada kendi sınıf arkadaşlarından biriyle telefonda mesajlaşmış oğlan bir kaç aydır bunu seviyormuş ama kız arkadaşım bilmiyormuş merhaba merhaba nasılsın felan böyle muhabbetler ediyorlarmış oğlan sevdiğini söyleyince benim kız arkadaş bunu başından savmış göndermiş bende sonradan olaya dahil oldum burası benim bildiğim kısım. sevgilimin en yakın arkadaşlarından özge diye bir kızla konuşuyordum benimde yakın bir arkadaşım kendisi. senden bunu saklayamicam sevgilin o ara verdiğinizde o çocukla çıkmış hatta evine gidip ablasıyla kahve felan içmiş bunuda o çocuğun ablası söyledi dedi ben sevgilime güvendiğim için inanmadım sevgilim böyle birşey yapmaz eminm bundan kapa çeneni felan dedim beni saf olmakla suçladı sizce haklılık payı olabilir mi? ben ablasının yalan söylediğini veyada bu kızın bizim aramızı bozmak için yalan söylediğini düşünüyorum çünkü o kız seni haketmiyor felan diyordu.
Kız arkadaşıma atılan iftira mı yoksa gerçeklik payı var mı?