Sevgilim ayak fetişistiymiş ve benim ayaklarım çirkin?

lütfen dalga geçmeyin, hele ayaklarını kes at vs. diyecek çocuklarla uğraşamayacağım. cidden moralim sıfır.

sevgilimle konuşuyorduk whatsapp'ta ve "bende biraz ayak fetişizmi var" dedi. ben bunun hastalık, ayıp, günah, sapıklık olduğunu düşünmüyorum asla. ama sorun şu ki benim ayaklarım 39-40 numara, yanları taraklı mesela topuklu giysem yan etleri fışkırır, tırnak yapım güzel ama ayakların genel görünüşün kaba olduğunu düşünüyorum taraklı ve büyük olduğu için. baş parmağım biraz daha büyük ve üst kemiği çıkıntılı vs. berbat :( zarif küçük ayaklarım yok kısacası. ve ayaklarıma hiç güvenmiyorum, beğeneceğini düşünmüyorum. çok bozulduğumu anlayınca önemsiz bir şey diye kıvırmaya çalıştı. şunları da dedi ayrıca fikir vermesi açısından: "kadın ayakları erkeklere göre daha güzel. hem büyük hem küçük ayaklar da şirin olabiliyor. eminim senin ayaklarını da beğeneceğim, sana olan fetişim daha fazla" ama benim moralim sıfır. ayrılmayı bile düşünüyorum yani. güzel ayaklı olsaydım kesinlikle dert etmezdim :(

sitedeki fetişist beylerin dürüst yorumlarına ihtiyacım var, yani destek olmak için yazmayın lütfen, samimi düşüncelerinizi merak ediyorum.
Sevgilim ayak fetişistiymiş ve benim ayaklarım çirkin?