niçin ayrılıyorsun ilk başta? sebep belli ki onu gerçekten sevmemiş olman. yoksa kimse 'biz çok farklı insanlarız' gibi saçma bir sebepten ilişki bitirilmez. ona dürüst ol ki o da bazı şeyleri anlasın. mesela ' ben seni sevmeyi çok denedim ama bi türlü olmadı. sen beni gerçekten sevdin bunu da çok takdir ediyorum. belki bu süreci buraya kadar getiren sadece senin sevgin olmuştur ama ben çok düşündüm ve seni sevemediğimi anladım. biliyorum senin için çok zor, ben de bunu düşünerek sana anlatma cesaretini çok zor topladım kendimde ama gerçekler bunlar. ' gibi... ama çocuğa yazık etmişsin sanıyorum. bu yazık etme konusunda benim bir kız arkadaşım varken 2 yıl öncesinde çok tatlı bir bayan benden çok hoşlandığını beni kolumdan tutup bir yere götürerek söylemişti. bu bayanı daha önce tanımamıştım ama konuşmayı bile reddettim çünkü hakkında çok ciddi düşündüğüm bir kız arkadaşım vardı. zaman geçti biz ayrıldık, olan muhtemel güzel ilişkiye oldu tabi. gerçi bizimki kısa bir ilişki olduğundan çok fazla şans kaçırmadım ama bu çocuk senin hakkında gerçekten ciddi düşünmüşse bu 2 yılda çok fazla muhtemel kız arkadaş adayını terslemiştir emin ol! E bravo...
25 Yorumla
Soran+1 yılokadr küfür bağırmalar insanı yıpratıo hele yapmadgm şeyler hakkında yapmış gibi gözükmem son noktaydı ve cok kırıcıydı yaşantılarımız farklı aile yapılarımız nasıl anlatsam
- +1 yıl
ayrı dünyaların insanlarıyız olayına giriyorsun yani? trajikomik oluyor hikaye. bak kardeşim, yaşadığımız dünya tektir, hepimiz için geçerli olan tanımlar ise bakış açıları ile alakalıdır. örneğin mutlu olmak. kimisi bugün yağmur yağdı diye çok mutlu olurken(ben), kimisi en sevdiği insanlar yanında olsa da mutlu olamaz. bazen mutlu olmak için bir 'merhaba' bile yeterli olur. bu olay bakış açısı ile alakalıdır. dünya da tektir. eğer sen birlikte olmayı istiyorsan, onu kendi dünyana çek veya o gel
Soran+1 yılailem istemicek eminim cünkü uyarmışlardı beni tabi ozaman kimseyi dinlemedim ama şimdi olcakları tahmin edebiliyorum
En İyi Cevaplar
nereden buluyorsunuz böyle tipleri kuzum siz ya... çok arıyor musunuz?
polise şikayet et, evine gelirim seni rezil ederim gibi mesajları varsa göster. yoksa da bunları mesajla göndermesini sağlayacak şekilde mesajlar yaz. ailene de bahset. olası bir kötü durumda öğrenmeleri daha yanlış olur. bu işin üzülmeden halledilebilecek bir hali kalmamış. sen ne kadar alttan alarak anlatmaya da çalışsan o anlamayacaktır. telefonlarını açman, mesajlarına cevap vermen bile onun hala bir ümit olduğu düşüncesine kapılmasını sağlayacaktır. iletişimini kes. kapına gelmesinden korkma. korkup ne yapacaksın, boyun mu eğeceksin. askere gidene kadar suyuna mı gideceksin. askere içinde bir umutla giderse döndüğünde kabus yeniden başlayacaktır. bu tip adamlardan kurtulmanın yolu katı ve sert olmaktır, en az onun kadar.06 Yorumla
Soran+1 yılhala şuanda bile arıo we ağlamaktn azıma geleni söledm çok yıprandm hep aynı konuşmalar offff
Soran+1 yılkonştuk dedm yeter artık yıprattn beni üstme gelme dedm oda sewmek üstüne gelmek mi oldu gibilernden konştu we en son tamam aramıcam sen ister yarn ara ister 10 yıl sonra ara gönlüm sana açık dedi kapattık
Soran+1 yılson arayışı olmicak bende biliorum tanıdım artık onu hatta bu gece bile arayabilirr askere gidnce en azından herzaman arayamıcak ve böle böle durulur diye dşünüyorum
- +1 yıl
aaah ah! tanımışsın ama geç kalmadın mı biraz... yanlış anlama amacım seni üzmek değil aksine ben de üzülüyorum böyle durumlara. ama keşke daha önce bunların farkına varabilseymişsin. ilişkiler bir günde böylesine çıkmaza girmez. elbet bir başlangıcı vardır. keşke o zamandan bitirseymişsin. umarım kurtulursun bu beladan. psikopat bir tip mi, serseri mi yani?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. çok zor canım bende yaşadım bunu erkek arkadaşım intihar etti zor kurtardılar ama yinede vaz geçmedim dönmedim ona.sonra silah aldı eline seni vururum benden ayrılma dedi.ölmeye razıyım dedim vur ozaman dedim.geri yine dönmedim.babam evdeyken akşam geldi bağırırım seni rezil ederim dedi beni bırakma dedi et ulan rezil dedim sendenmi korkucam dedim.yine dönmedim hayatımın en buhranlı en zor günleriydi.her günüm korku azapla geçiyodu.ama sonuna kadar direndim dönmedim.1 yıl uğraştı geldi eve duvarları yumrukladı naaptıysa korkmamaya çalıştım sağlam durdum.ama diyorum yapadabilirdi o riski göze almışım.kesin bitirmek istiyosan herşeyi göze alıyosun ama çok yıpratıcı oluyo.:(aman sen dikkat et tehditleri boş sanma herzaman boş çıkmıyo çünkü.
14 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum her tlf caldıgında yada kapının önüne geldmi diye oda bağırırm sokakta diyo aynen anlatıkların gibi şeyler kasımda askere gidicek ozamana kadr nasl dawranıcam bilmiyorum
- +1 yıl
sakin davran ne yaparsa yapsın boşmuş gibi davran fazla tepki verme karşına çıkarsa genelde cevap vermemeye çalış.benimde dersaneden gediğim zamanı bilir otobüsten evin orda iner inmez karşımda olurdu bıktıydım kurtulamıyodum bela olduydu resmen yaa.sadce korkusuzca davran bağrırım gibi lafları umursama bağırırsa bağırsın nolacak sanki benim babam beni keserdi ama ben yine korkmadım babam evdeyken geldi camın altına.cesaretli ol.sen onu zaten hayatından çıkardın son çırpınışları bunlar.yüz verme
Soran+1 yılailemde bu seefer ben kötü olucam böyle biriyle nasl birlikteydin dicekler cünkü daha önce böle duyumlar almıştı ve uyarmışlardı beni uzak dur diye
- +1 yıl
merak etme ailen her durumda yanında olur bende buna güvendim çünkü ailen senin başın belada olsun emin olsunlar önce onlar koşar nekadar sert durursa dursunlar.hatta kızadabilirler tamamen bida böle yanlışa düşme diye.korkma cesaretli ol.mecbur kabullenecek emin ol kurtulamasam ben kurtulamazdım.psikopata bağlamıştı.bende ozaman 20 yaşındayım.ama üstesinden geldim.kararlı davranırsan sonunda kabullnmek zorunda kalıcak.yalnız arada yüz verir gibi davranırsan olmaz hiç bi konuşmayı kabul etmicen.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkes geçen zamanı ele alarak bir yorum yapmış ama ben buna katılmıyorum arkadaşım isterse 10 yıl sürye aşkın bir zamanınız geçsin eğer sen bu kişide bir takım değişiklikler gördğysen ya da zamanında kör kütük aşık olduğun için eksi yönlerini göremediysen bu kişinin sonrasında fikirlerinin değişmesi çok normal kimse kendini bile bile ateşe atmaz değilmi? o yüzden mantıklı düşünüyorsun böyle devam et sen istemediğin sürece sana kimse bir şey yaptıramaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ona hayatı bir aşk hikayesinden ibaret görüp o hikaye bittiği anda kendi hayatını da bitirmeyi düşünebilecek kadar duygusal sorunları olan biriyle beraber olmak istemediğini söyle; sonra da arkanı dönüp yürü git...
12 Yorumla
Soran+1 yılokadar cok konuşma yaptımkii bana dedi eğer sewmiyosan söyle bende bitti dedm nasl biter diye bağırmaya başladı sokakta yolda ben nasıl kurtulucammm
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen görmediğin sürece sana gelemez. Telefonunu açmayacaksın, internetten uzak duracaksın, yolda karşılaştığında görmezden geleceksin. Elbet istenmediğini anlayacak ve sıkılacak, ömür boyu karşılıksız tepki vermeye devam edemez.
07 Yorumla
Soran+1 yılewimi biliyo we aradıgnda acmazsam ewi arar die korkuyorum gelicem kapınızın önüne diyo keşke hiç tanışmasaydık off nasıl oluck
- +1 yıl
neden terkediyosun .._?
Soran+1 yılailemden cekinirmi bilmiyorumda közü döndümü herşyi yapar. cok bağırıo kızıo kendi kafasnda kuruyo ve bunu benden cıkarıo sewgim biti soğudum
- +1 yıl
Seni tehdit mi ediyor, sende et o zaman.. Sadece şunu şöyle: "İstemediğim her hangi bir şey yaparsan başına geleceklerinden ben sorumlu olmam." Tek cümle. Benim tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır :) Emin ol aklına bin tane şey gelir, ailenden korkar, aklına polis gelebilir, şiddet uygulayacağını zanneder..
Soran+1 yılyok bunları yemez kendi daha kawgacıdır biraz kültürlerimiz farklıı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOna biraz zaman ver. Her zman ıyı konuş ama sözlerınde olumsuzluk olsun umut verme.. Tersleme yanı hakaret etme..
Oda anlayacak kabul edecek 2 yıl sonuçta kolay degıl anlayışlı ol ..02 Yorumla
Soran+1 yılzaman istedm 2hafta önce konştk bana zaman wer kafamı toplıyım dedm ama duramadı arrıo ağlıo öldürcm kendmi yapamıyorum diyo ama ben istemiorumm
- +1 yıl
Öldurmez bısey olmaz amam sen ayrılmak ıstıyorsan kesın ayrılacaksan. Ona zman ver hakaret etmeden asla barışmayacagını anlatmaya çalış bır kaç gun sonra anlayacak..
+1 yılSelam canım ya şu an şoktayım. Düşünüyorum herkesde mi böyle şikayet var yoksa seni de benide aynı kişi mi kandırıyor? Lütfen bana özelden mesaj atarmısın, can memat meselesi. Şayet aynı kişiyse ikimizin kurtulmasıda an meselesi. Senin sevgilin hangi şehirde ikamet ediyor, umarım burdan da bana cevap verirsin.
20 Yorumla
+1 yılAskere gitmeden koparmanı öneririm. Askerlikte tamamen izole olacağı ve bambaşka bir dünyaya gireceği için unutma ya da alışma ihtimali daha fazla olur. Senin için de daha rahat ve güvenli olur.
00 YorumlaSalla güzelim ya bu bazı erkek bozuntularının sığındığı bir yalan ne hali varsa görsün ayrıl acıma acınıcak hale gelirsin..!
Dua et tehdit etmiyor seni..05 Yorumla
Soran+1 yılsözleri tehdit gibi gelrm kapının önüne diyor yada açmazsam telefonlarını ewi bile arar
Soran+1 yılailem sadce annm babam yani daha önce benle konuşmuşlardı görüşmeni istemiyoruz demişlerdi şmdi durum buralara gelnce hatalı benm
- +1 yıl
Aynen katılıyorum işkembeden sallaması koly... Ailende biliyor ben derimki ailenle konuş. söle baba hep ratsız ediyor bittiğini kabul etmiyor hatta KÜFÜR ediyor dedinmi topu babaya atmış olursun o icabına bakar... keşke benim gibi bi abin olsaydı...D
seneler önce oldu başıma geldi böyle bir olay..çok zor vazgeçdi..kurtuldum allahaşükür..ama şimdi düşünüyorum..boşuna korkmuşum...kararlı ol..korkma...vazgeçecekdir..seni bırakmamak için böyle şeyler söylüyor..yapmaz o dediklerini..
01 Yorumla
Soran+1 yılinş. cünkü gercekten korkuyorum kasımda askere gidicek ozaman rahatlarım diye düşünüyorum
Saplantılı bir şekilde aşık sana,
Bence yavaş yavaş bitir bu ilişkiyi yoksa kendine zarar vermek şöyle dursun,sanada zarar verebilir.
Ve dikkatli ol sanada birşeyler yapabilir.Gerekirse başka birilerinden de yardım al bu konuda.00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan şeyler yapmamasını ve bundan mesul olmayacağını ,senin için ilişkinin bittiğini son bir kez daha söyle ve sana ulaşmasını engelle ..
00 Yorumlahep öyle derler ıntıhar ederım kendımı keserım jiletle odun kesılmıyor bı kere blöf yapmasın sımdı erkek arkadasın.ona acıdıgından aman ölmesın dıye kendınımı mahfetceksın bıraz kendını dusun
04 Yorumla- +1 yıl
:DDDDDD süper bi tespit jilet le odunn mhahahaa
Valla benim yaşadığım yerde çocuk kendini asmıştı sevgilisinden ayrıldıktan sonra.Ama çoğu kişi boş konuşur bu konuda iyi düşün.
03 Yorumla
Soran+1 yılne kendinmi astı off bu cümleleri duymaktan bıktm artık
Soran+1 yılbuda yapabilir diye düşünüyorum ama bilemem neyse konuştk beni aramıcakmş
çok farlı insanlarız diyorsun. fakat 2 yıl boyunca nasıl birlikte oluyorsun.. suç sende de var gibi..
04 Yorumla
Soran+1 yılben ona degişmesi konusunda konuşmalar yaptım ama o dediğim dedik dedi. çok bağırıyodu küfür ediyodu boş laflar söleyip kırıyodu
Soran+1 yılben onuda düşnyorum ama zorlada bişyler dewam etmz daha cok can yakıcı olur
sana bi tavsiye..şimdiden başla..hiç arama..o arasa geç ac..uzun zaman konuşamadığınız zamanlar olsun..yokluğuna alışdırmaya başla...
03 Yorumla
Soran+1 yılbunu gecen hafta denedim ama ewi arayabilir gelebilir daha dün gece aradı öldürcem kendmi deyip durdu zor kapattm telefonu
- +1 yıl
babamın herşeyden haberi var evide arasan barkıda ararsan sorın değil ... kendini öldürmeye kalkan bi adamla hiç işim olmaz gözümde küçülüyorsun böyle de...
off aynisi benim basimada geldi, 7 ay dayandim ama simdi geri dondum, coooooooooooooook pismanim dondugume hic birsey degismedi napicami bilmiyorum :/
00 YorumlaAynı durum bendede var seviyorum onu ama ayrilmak istiyorum. Çünkü beni artik sevdigine inanmiyorum ve önemsemiyoda beni. Ayrilmak istedigimde izi vermiyo silmem snei diyo birakmam pesini falan diyo amaci ne bunun yaa
00 YorumlaBırak öldürsün :) hiç bir şey yapmaz vicdan sömürüsü yapan erkek
zaten fasülyeden erkektır yanı yapabılemez o bıraz toto ister.05 Yorumla- +1 yıl
Bende kız arkadaşıma benden ayrılırsan yaşayamam demiştim.Ve bir anlık gafletlede elime silahı alıp alnıma dayadım.Namlunun sogukluğunu hissedince buna değmeyeceğini düşündüm.Ve vazgeçtim.(Senin deyiminle fasülye erkeklik yaptım.) Ya soranın sevgilisi benim kadar aklı başında değilse ve tetiği çekerse ! vebal kimde olacak.
- +1 yıl
vebalini kendisi öder öbür tarafta, bu fasulye ile ilgili falan değil, kafa ile ilgili bir olay
- +1 yıl
Evet yaa erkekte biraz gurur olacak ya ben kız olsam böle kendini aşağılayan bir erkek güçsüz karaktersiz gelir gözüme biter resmen...
takıntılı demek öldürmez merak etme kendini acındırıyo seni bu şekilde elinde tutuyo demek ayrıl iletişime geçme üzülmesin diye uğraşma bence
00 YorumlaSenden sıkılmasını sağla,soğuk davran eskisi gibi ilgilenme vs. kız olan sensin taktiğin vardır:D
00 Yorumlabütün irtibanı kopart... olmadı mı? büyüklerinden yardım iste...
00 YorumlaOnun nefret edeceği şeyleri yap, o kendi ayrılmak istesin.
00 Yorumla
+1 yılaçıkça olmayacağını sevmeden bir ilişki olmayacağını anlat
00 Yorumlaneden bırakıyosun 2 yıl azmı birton şeyi paylaşmışsınız...yardımcı olamicam by
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana söyleyeyim havlayan köpek ısırmaz. İntihar falan etmeyecek. Sen onu umursamazsan seni tehdit edebilir dikkat et. Öyle bir durumda büyüklerine haber ver. Korkma.
00 Yorumla
+1 yılbiraz katlancan hiç mesaj atma her attığın mesaj onun için bir umut olur
00 Yorumlakendi mutluluğun için en iyisi buysa ayrıl gerisini düşünme
00 YorumlaOff aynı dertten bende de var :(
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Soran+1 yılayrıldınzmı şuan
+1 yılAldatmış süsü ver olaya
00 Yorumlayavaş yavaş son verirsiniz en güzeli o olur ya ni
00 Yorumla
+1 yılNeden takıldın 2 sene peki?
00 YorumlaAynı durumu yaşıyorum nasıl kurtuldun taktik?
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım