Sevdiğimin ailesinde Hdpli ler var?

Arkadaşlar henuz sevgili olmadığım ama o aşamada olduğum biri var. Aşık oldum onun da karşılıklı duyguları ama henuz adını koymadık diyeyim. Kendisi mersin doğumlu orda büyümüş. Ailesi Elazığlı. Bugün bir fotoğrafına annesi yorum yapmış merak ettim. baktım profiline. Onda herhangi bir şey yoktu ancak ondan ona ondan ona derken kuzenlerinin profillerine falan baktım. Ailede hdpli olan bir çok insan var. Hdpye yapılan ırkçı saldırıları kınıyoruz falan yazmışlar. Alevi olduğunu söylemişti. Ancak müslümandan farkı olmayanlardan. Benim alevi arkadaşlarım var. Önce şaşırdım tepki verdim kırıldı. Sanki ben müslüman degil miyim. Ben mi sectim dedi. Imanin tam oldugu surece müslümanlıgın gereklerini yerine getirdiğin sürece sorun yok tamam dedim. Ama eger hdpli ise asla olmaz. Ben asker kızıyım. Ailem asla kabul etmez bunu da geçtim ben de etmem. Vatan hainidir benim gözümde terörü savunan partiye oy verenler. Aşkımı kalbime gomerim gerekirse. Ama sorun şu önemli olan onun fikri. Ailesindeki bazı kuzenleri beni ilgilendirmez. Eğer kendisi öyle değilse. Bunu sorayım diyorum ama nasıl pat diye denmez ki sen hdpli misin diye. Bir fikir verin lütfen
Sevdiğimin ailesinde Hdpli ler var?