birinden kopyaladım. kısaca kimin kime baktığa önemlidir. ruslar taşdır, gerisi yaş dır. çok canlar yakılır. kıvanç tipsizin teki buna benzer beyaz kekolar bile buna özenmedi. ( mavi göz lensi neredeyse hiç kullanılmadı) bu hale gelmesinin sebebi: popüler kültür (abd medyası) ile erdoğan ın bağlantısıdır. tek isteğim şudur ki: tayyip erdoğanın beyaz avrupa yalakacısı olduğunu ve suriyelileri sevmediğini bu durumdan dolayı bütün medyanın bilerek saldırmasıda ekstra bir olaydır. ekşi mekşi yalan. o ingilizce çevirmeler de yalan. yalanlar silsilesi. köpek gibi havlayan kahvehane ciler olduğu sürece ülke ağır bir darbe yemeye ramak kala... ki bu darbe türkiye nin sonu dur. hakkımı helal etmiyorum facebook diye birşey uydurdular. oradan herkes birbiriyle kavga edebilecek bir ortam oluşturuldu. hayır ki amerika bu facebook u sözde inançları deccal i çağırmak için kurdu. sevr in ta *******. lan şu kıçı kırık almanlar bile tr den iyi. ahiret günü yahudi bankerler ve onların kontrolündeki kandırıkçı hükümetlere hakkım haram olsun. bari Allah ı kullanmasaydınız, para için bu kadar mı düşülür? abd savaşı kaybetti. ah mı vah mı beddua mı dersin? ama gerçekten kıyamete de ramak kala. büyük selçuklu ve moğolların yani devlerin kapışması gerçekte moğalların asya sına hapsedilmesi ile sonuçlandı.

01 Yorumla- +1 yıl
kaslı erkek organlarını büyüttüğü için kas süsü verilir önemli değil. tabiki de beyaz erkekler moğolları temsil eder. esmer ve zayıf erkekler de Osmanlı nın eskisi olan büyük selçukluları temsil eder. para ile imanın esmer de, sarı da, beyaz da olduğu belli olmaz. esmerlik her zaman evrenseldi. bu kadar ortodoğu esmer imparatorluğu dünyanın geneline yıllardır esmerliği dayattı. başarılıda oldular. Osmanlı'nın dibindeki rusya: modası esmerliktir. rusya askeri savunma sistemi başarılıdır ve Rusya 100 lerce yıl önce Osmanlının gerçek ve özel olan kültürlerini alıp kültürlü bir ülke olma özelliğine kavuştu.
En İyi Cevaplar
Kas bana çekici gelmez kasa bakan kizar siradan basit kizlardir bugune kadar görduklerim hep boyleydi rusyada slavlarda moda esmer ten esmerlik gucu simgeler steroid ignesiyle 15dk antremanla kendini şisiren erkekten bir bok beklemeyin kendinizide buralarda avutmayin
02 Yorumla- +1 yıl
içgüdüsel değil ben kendimden 1 yaş büyük ve daha geç ergenliğe girdiğim kendimin 2 kat daha büyüğü olan çocuğu kavgada istemeden elmacık kemiğini kırdım ve jojuk devrildi ve moruk bir şekilde 2 hafta gezdi millet çocuğa üzerinden dozermi geçti dedi yani güç işleri kalıba bakmıyo testostorene yani cesur esmer zayıf (güçlü) bir adam çok tehlikelidir bulaşılırsa karşıdakinin iflahına edebilir esmer adam olmasa rusyada slavlarda moda esmer ten olmaz dünyadaki bir çok kadın ve özellikle gerçek sarışınlar ya da zihniyeti rus slav tarzı olan yetiştirilmesi , kültürü rus ve slavlar (sscb) gibi olan bir çok ülkede esmer uzun boylu (1.80-1.86 aralığında kadından biraz daha uzun ) ve zayıf (güç ve hız) sevilyo bilindiği gibi güçlü ve etkili imparatorluklarda esmerdir esmer üstündür. sarışın ingiliz kaslı veya kassız erkeklerinin (karıların) çanakkalede kendisinin 1/5 i kürte karşı koyamamasından belliydi esmer kürt ordumuz çok cesur ve bilerek ölüme gittiler
- +1 yıl
kadınlarda doğum zamanı görülen meme'nin koyulaşması'nın sebebi peygamberin esmerleşmesinden dolayıdır. hamilelikte yağ ile oluşan göğüs'ün büyümesinin sebebi vicuduna bakmayan insanların fazla besin tüketmesinden ötürüdür. ki besin fazla tüketen insanlardada meme büyür ve sarkar. bu durum hamileliğe özel değildir. esmerlik ve zayıflığın sevilme sebebi hz. muhammed'in huyu ve suyu olmasının sonucudur. peygamber döneminde göğüs büyümesiyle ilgili bir olay yaşanmadı. koskaca peygamber'in dev gibi olmayada ihtiyacı yok. zaten o zamanlar hz. ömer dev gibiydi. aslında dev olmanın korkutucu olmasıyla alakası yok. basit düşünmeyin. kılıcın olduğu yerde devlik taslanmaz.
erkeklere kas yakisir. gucunu belli eder, kadindanda buyuk gosterir gorunusu. ama affedersin Hulk gibi de olmamali. asiri kas yakismiyor. cirkin gosteriyor. sanki sismis balon, heran patliyabilir gibi. erkek dedigin boylu postlu olmali, kabadayi, babayigit. bazi seyler imkanimizda olan, baikilerde imkansiz.
16 Yorumla- +1 yıl
ya aşırısı değil tabıkıde bazı erkekler tembel oluyo napalım yani hanı bira sigara falan yağ oranını fazlalştırıyor tabiki dikkat etmek laızm .birde ne bu türk kadınlarının kadir inanır gibi erkek takıntısı modernleşin az ya kibarlara yönelin romantıklere :))
- +1 yıl
yemegin salcasizi kadinin kalcasizi salcali yemekleri begenmiyorum favorim tereyaglilar ustelik kasli erkekler sagliksiz bir sekilde steroid ignesi ile 15 dk antremanla kendini şisiryo dünyanin eniyi dövuscusu (zayif) ipman gercekte bir insan hizinin rahat 3 4 kat daha hizli versiyonunda dövusyodu çogu yabanci ülkenin dövus sanatlari zayiflik ve hiz uzerine kurgulu yabancilarla konustum esmer uzun boylu zayif erkekleri tercih ediyomus zayif tercih etmelerinin sebebi galiba zayifligi ve hizi güc olarak algilamalari ve sen holywoodun tarafli olarak kasli erkekleri hep övdugune bakma herhangi bir profesyonel bir çinli dövuscu herhangi bir agirsiklet boksöru bir kac dk icinde darma duman ve kas hantalliktir kolunuz agirlasir yumruk atma hiziniz ve etkisi daha yavas olur ve bugune kadar görduklerimden yola çikarak kisa boylu kendine baksa bile çirkin olabilcek zevksiz özguvensiz insanlar kasa sarisin erkege veya justin biebere bakiyo davul bile dengi dengine
- +1 yıl
içgüdüsel değil ben kendimden 1 yaş büyük ve daha geç ergenliğe girdiğim kendimin 2 kat daha büyüğü olan çocuğu kavgada istemeden elmacık kemiğini kırdım ve jojuk devrildi ve moruk bir şekilde 2 hafta gezdi millet çocuğa üzerinden dozermi geçti dedi yani güç işleri kalıba bakmıyo testostorene yani cesur esmer zayıf (güçlü) bir adam çok tehlikelidir bulaşılırsa karşıdakinin iflahına edebilir esmer adam olmasa rusyada slavlarda moda esmer ten olmaz dünyadaki bir çok kadın ve özellikle gerçek sarışınlar ya da zihniyeti rus slav tarzı olan yetiştirilmesi , kültürü rus ve slavlar (sscb) gibi olan bir çok ülkede esmer uzun boylu (1.80-1.86 aralığında kadından biraz daha uzun ve uzun derken aklınıza 1.90 lık zürafa gibi basketciler gelmesin) bilindiği gibi güçlü ve etkili imparatorluklarda esmerdir esmer üstündür. sarışın ingiliz kaslı veya kassız erkeklerinin (karıların) çanakkalede kendisinin 1/5 i kürte karşı koyamamasından belliydi esmer kürt ordumuz çok cesur ve bilerek ölüme g gittiler
- +1 yıl
göbekliler kilo verirken vicudu kırışık bir şekilde kilo veriyo ıyyyy. göbeklilerin kendini avutmak için biz zenginiz böhüm demeside ayrı bir konu lan metabolizmanın bozuk olmasından dolayı kilo verememen, yediğin 10 gr ekmeğin bile anormalce fazla ağırlıkta kilo yapmasını ve bu durumun senin hizına ve gücüne bir faydası olmamasının hayla farkında olmayanlar var. Peygamberede ALLAH zayıflığı lütfetmişti. peygamber yemek yemeyi pek sevmezmiş.. göbeklilerin elinde kalan tek çaresi yağı kasa dönüştürmesidir. göbekliler ve kaslılar genelde sosyal medyadan ilk zayıflara iftirada dahil olmak üzere saldırırlar. türk erkeği popülasyonun çoğunluğunu oluşturan türk erkekleri genelde türk kası olarakda nitelendirilen türk göbeği ve beyaz ten (vicudu esmerliğe yatkın değil, gördüğüm yozgatlılara göre söyledim) türkiye nüfusun yoğunluğunda büyük öneme sahipler ve bunlar kendisinde olmayan herşeyi öyle aptalca ve iftiracı bir şekilde yoğun olarak saldırırlar ki milletin algısını hayla kıramadılar.
- +1 yıl
göbekliler kilo verirken vicudu kırışık bir şekilde kilo veriyo ıyyyy. göbeklilerin kendini avutmak için biz zenginiz böhüm demeside ayrı bir konu. lan metabolizmanın bozuk olmasından dolayı kilo verememen, yediğin 10 gr ekmeğin bile anormalce fazla ağırlıkta kilo yapmasını ve bu durumun senin hızına ve gücüne bir faydası olmamasının hayla farkında olmayanlar var. Peygamberede ALLAH zayıflığı lütfetmişti. peygamber yemek yemeyi pek sevmezmiş.. göbeklilerin elinde kalan tek çaresi yağı kasa dönüştürmesidir. göbekliler ve kaslılar genelde sosyal medyadan ilk zayıflara iftirada dahil olmak üzere saldırırlar. türkiyenin popülasyonunun çoğunluğunu oluşturan türk erkekleri genelde türk kası olarakda nitelendirilen türk göbeği ve beyaz tenlilik (vicudu esmerliğe yatkın değil, gördüğüm yozgatlılara göre söyledim) türkiye yoğunluğunda büyük öneme sahipler ve bunlar kendisinde olmayan herşeyi öyle aptalca ve iftiracı bir şekilde devamlı olarak saldırırlar ki milletin algısını hayla kıramadılar.
bende minyon bir kizim ama evet kendimden oldukca iri erkeklerden hoslanmisimdir hep. ve kasli yapili olan erkek gucu simgeler bu kadar basit
216 Yorumla- +1 yıl
tipik kadın beyni işte hepsi aynı çalışıyor :))
- +1 yıl
ya her erkek balık etlı dolgun sevmıor bazıları da zayıflardan hoşlanıyor :)
- +1 yıl
dolgun göğüs kalça dedin işte aynı şey
- +1 yıl
hımm ağzımın suyunu akıttın tamam anladım öyle kızlar kaldımı :)))
- +1 yıl
rica ederim seçmeyi unutmuştum sana nasipmmiş :)
- +1 yıl
Aynen tüm kız arkadaşlarım senin gibi minyondu onlar daha çok seviyor diye düşünüyorum. Ayrıca tatlıyız biz kaslı erkekler:) Unutmadan
neden kaslı erkek sevilir çok ayrıntılı açıklanmış.
- +1 yıl
Yukarıdaki link yanlış olmuş doğrusu şu
- +1 yıl
yazik sana basit aşağılık bir kezbansindir kas çok gereksizdir kas hantalliktir kas sagliksizliktir kas vicutu geriletir kas holywoodun kendini avutmasıdır kasli erkek hantal oldugunden koluda agırlaşır kaslı erkegin yumruk atma sayisi ve yumruk atma hızı azdır kasli erkegin kolu agirlastigindan daha etkisiz yumruk vurur kasli erkek güclüde değildir hele ki kasli erkek orasını burasını açarsa kendine yazık eder bu arada syntholun çok üstünde ve etkilisi olan steroid ile 15 dk antremanla vicut şiser ve kaslanılır
- +1 yıl
mesela hz. muhammed sakallı esmerdir savaş meydanlarında müslümanların kafirlerden iyi ayırt edilebilmesi müslümanlar mecburi sakal bıraktı ve hz. muhammed savaşlar haricinde hep sakalsız gezdi islam peygamberi sakalın sünnet olmasına rağmen neden hep berberde tıraş olmuşcasına bakımlı gezerdi? üstelik kaslı, sarışın, beyaz tenli, siyah tonlarındaki tene çok çok yakın yakın, yüzü düz (en kötüsü) veya kilolu olduğu için yüzü düz olan insanlar hicbir zaman erkek gibi gözükmeyecekler koskaca peygamber sakalsızdı dünya kadınlarının sakallıları şeriatcı ve pis görmeleri neden hele keller keltoşlar daha doğrusu bitiklere ne demeli çok şey deriz yeniçerilerin tokatçıları zayıftı çok güçlü tokatlarla savaş alanında en öndelerdi ve kasli veya kassız herkesi lime lime ederlerdi
- +1 yıl
mesela mustafa kemal denen kisi için kitabda ingiliz ajanı der türk zekidir derken bile 2 dk bekleyip baygınca konuşmaya devam eder zaten çoğu yabancı türkleri hoş karşılamaz ve türk harfinin kürt harflerinden türediğine karşı çok endişeliler sscb (sovyet rusya ülkelerini barındırır ve rus ekolü tarafından yönetildi) hava savunma sistemi yapar abd uçak yapar çin 1500 metre hızda abdninkilerin 5 kat daha hızlı tabancalar yapar çin hipersonik hızda durdurulamaz füzeler yapar t14 armata rus tanklarından ve 3 mürettebatlı ve normalde çok ağır olması gerekirken çok hafiftir su35 tarzı uçaklar kendini abd tarzında elektronik değil yani manevra ve hızla aradaki farkı kapatır modada bu durum geçerlidir ikizler burcu çok lekelendi popüler kültür bu durumu kapatmak için bütün büyük ünlüleri çakma astronomik ikizlere koydular mesela yalan popüler kültüre (abd medyası) göre japonlar temizlik ve saflık için beyaz kalırlarmış halbuki japonya k. yarım kürede ve az güneş görür. esmerliğide severler
- +1 yıl
mesela bok renginin kuşun akı gibi beyaz veya yeşil ya da.. siyah bir renk olmasına rağmen millet buna kulp takarak esmerlikle aynı olan kahverengi der. dünya çapında bu kadar beğenilen esmerliğe , yeri geldiğinde tek başına esmerliğiyle iş yapan dünya güzelleri ve yakışıklılarına böyle hassas bir kulp yakışmaz. herkes siyah sıçar. 25 yaşına kadar kahverengi sıçmadım. hastalıklıda değilim. milleti birbirine düşüren zihniyet esmerliğe nasıl bok rengi der. yüzde gözde yakışıklı ve güzel duran kahverengi nasıl olurda böyle bir pislik birşeye maruz kalır. güneşlenmenin belli başlı güruh kesim ülkeler hariç dünya çapında ilgi görmesi anadolu (1. dünya savaşında sayıca erkeklerin tükendiği anaların kaldığı) çocuklarının esmer olması ve kürtlerin ingilizlerin canını okuyup ingilizlerin savaşı kazanmak için illegal yollara gitmesi , avrupalıların korkaklıkla savaşa gelip ve savaştan kaçmaları nedendir? ya da anadolu çocuklarına bunlar iftira için herşeye başvururlarmı?
- +1 yıl
sscb (sovyet rusya ülkelerini barındırır ve rus ekolü yönetir) sscb: tanksavar (hafif ve etkili) ve hava savunma sistemine ağır yatırım yapar, abd gibi uçakta elektronik değil manevra ve hıza önem verir. tanklarıda hafif yapar. ruslar slavlar vb leride esmerliğe ve zayıflığa önem verir. mesela arapların yıl boyu güneş gören topraklarında yaşayan peygamberimiz yahudiler tarafından taşlanınca Allahın yahudilere verdiği ilk sanş tükendi. 2. şansı olarak bu gözü doymayan yahudiler (açık ten) korkuktuklarından dolayı abdulhamiti kılpayı ile tahttan indirtikten sonra müslümanları parçalamaya çalışan ve Allahla dalga geçen yahudi aillelerini taşıyan titaniği Allah onlara gözdağı amaçlı mucizevi şekilde batırır 3. de bunların yok oluşudur. btf3 denen abd yahudileri yapımı oyunda bunların savaş uçakları tahrana (iran) operasyon çekiyomuş xd, polat alemdar 3 tane çapulcuyla k. ırağa girerken arkasına bakmadan kaçmasıda cabası, yahudi belli yaz aylarında uçaklardan leke ve ağrı yapan toz atar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılSiz koca memeli,koca kıçlı kadınları neden tercih ediyosanız bizde kaslı erkekleri o yüzden tercih ediyoruz. Ha ayrıca pardonda 1.60 boyundaki 55 kilodaki bi kadın neden kaslı bi erkek isteyemesin? Allah aşkına neyin kafasıdır bu? Yok boyu kısaymıs,kiloluymuş kaslı erkek isteyemezmiş falan. Pardonda siz kısa boyluları,kiloluları eleştirmeden önce bi kendinize bakın. Üstünüzdeki ergenliği bi atın Allah aşkına.
57 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma da olaya cok dengesizcs yaklasmissin. Her erkek koca memeli koc kicli kiz istemez bu 1. 160 boyundaki kizin 190 boyunda erkek istemesini bende anlamiyorum. Benim boy 190 mesela. 170 asagisi kizlar kurtarmiyo be guzelim
- +1 yıl
Her erkek istemesede %90'ı öyle ister. Ben aşkta,ilişkilerde boya,kiloya bakmam. Bu da kişiyle alakalı bi şey. Uzatmaya gerek yok.
- +1 yıl
ben ergenliği atalı çok oldu bu kadınların egolarını yıkmak lazım kendilerini bişey zannedıolar :)
- +1 yıl
Ergenliği attığın için mi böyle saçma düşüncelerin var? Benim bahsettiğim bedenin ergenliği değil kafanın ergenliği.
- +1 yıl
Herkesi ayni lefeye koyulmasi asla dogru degil. Adamlikta bitiyor hersry.
- +1 yıl
içgüdüsel değil ben kendimden 1 yaş büyük ve daha geç ergenliğe girdiğim kendimin 2 kat daha büyüğü olan çocuğu kavgada istemeden elmacık kemiğini kırdım ve jojuk devrildi ve moruk bir şekilde 2 hafta gezdi millet çocuğa üzerinden dozermi geçti dedi yani güç işleri kalıba bakmıyo testostorene yani cesur esmer zayıf (güçlü) bir adam çok tehlikelidir bulaşılırsa karşıdakinin iflahına edebilir esmer adam olmasa rusyada slavlarda moda esmer ten olmaz dünyadaki bir çok kadın ve özellikle gerçek sarışınlar ya da zihniyeti rus slav tarzı olan yetiştirilmesi , kültürü rus ve slavlar (sscb) gibi olan bir çok ülkede esmer uzun boylu (1.80-1.86 aralığında kadından biraz daha uzun ) ve zayıf (güç ve hız) sevilyo bilindiği gibi güçlü ve etkili imparatorluklarda esmerdir esmer üstündür. sarışın ingiliz kaslı veya kassız erkeklerinin (karıların) çanakkalede kendisinin 1/5 i kürte karşı koyamamasından belliydi esmer kürt ordumuz çok cesur ve bilerek ölüme gittiler
- +1 yıl
sscb (sovyet rusya ülkelerini barındırır ve rus ekolü tarafından yönetildi) çin (rus) 1500 metre hızında sesin 5 kat daha hızlısı füzeler yapar. çin hipersonik hızda durdurulamaz füzeler yapar, t14 armata rus tanklarından ve 3 mürettebatlı tank normalde çok ağır olması gerekirken bu abdnin aksine çok hafif ve gördüğünü indirir. su35 tarzı uçaklar kendini abd tarzında elektronik değil yani manevra ve hızla aradaki farkı kapatır modada bu durum geçerlidir mesela rus slav ve genelde moda esmerlik ve zayıflıktır , abd ve sömürgelerinde ise moda kas ve sarışınlıktır holywooddada kaslı ve sarışınlar oynatılır mesela brad pitt hem 1.75 boydan hemde sarı renkten kaybediyo, ikizler burcu çok lekelendi popüler kültür bu durumu kapatmak için bütün büyük ünlüleri çakma astronomik ikizlere koydular mesela yalan popüler kültüre (abd medyası) göre japonlar temizlik ve saflık için beyaz kalırlarmış halbuki japonya k. yarım kürede ve az güneş görür bu yüzden beyaz ırktır. esmerliğide sever.
tabiki erkeğin kaslı olması gerekir ,kadınların bunu istemesi doğal önünde 3 kilo göbekle dolaşırsan sadece kızların değil erkeklerinde miğdesini bulandırırsın mesela biz erkekler plajda nasıl balina tipli kadınları görünce istemiyor j.lopez tipli kadınları görünce kumu deliyorsak onlarda aynı
23 Yorumla- +1 yıl
yemegin salcasizi kadinin kalcasizi salcali yemekleri begenmiyorum favorim tereyaglilar ustelik kasli erkekler sagliksiz bir sekilde steroid ignesi ile 15 dk antremanla kendini şisiryo dünyanin eniyi dövuscusu (zayif) ipman gercekte bir insan hizinin rahat 3 4 kat daha hizli versiyonunda dövusyodu çogu yabanci ülkenin dövus sanatlari zayiflik ve hiz uzerine kurgulu yabancilarla konustum esmer uzun boylu zayif erkekleri tercih ediyomus zayif tercih etmelerinin sebebi galiba zayifligi ve hizi güc olarak algilamalari ve sen holywoodun tarafli olarak kasli erkekleri hep övdugune bakma herhangi bir profesyonel bir çinli dövuscu herhangi bir agirsiklet boksöru bir kac dk icinde darma duman ve kas hantalliktir kolunuz agirlasir yumruk atma hiziniz ve etkisi daha yavas olur ve bugune kadar görduklerimden yola çikarak kisa boylu kendine baksa bile çirkin olabilcek zevksiz özguvensiz insanlar kasa sarisin erkege veya justin biebere bakiyo davul bile dengi dengine plajdaki kadinlar esmerleri seve
- +1 yıl
içgüdüsel değil ben kendimden 1 yaş büyük ve daha geç ergenliğe girdiğim kendimin 2 kat daha büyüğü olan çocuğu kavgada istemeden elmacık kemiğini kırdım ve jojuk devrildi ve moruk bir şekilde 2 hafta gezdi millet çocuğa üzerinden dozermi geçti dedi yani güç işleri kalıba bakmıyo testostorene yani cesur esmer zayıf (güçlü) bir adam çok tehlikelidir bulaşılırsa karşıdakinin iflahına edebilir esmer adam olmasa rusyada slavlarda moda esmer ten olmaz dünyadaki bir çok kadın ve özellikle gerçek sarışınlar ya da zihniyeti rus slav tarzı olan yetiştirilmesi , kültürü rus ve slavlar (sscb) gibi olan bir çok ülkede esmer uzun boylu (1.80-1.86 aralığında kadından biraz daha uzun ve uzun derken aklınıza 1.90 lık zürafa gibi basketciler gelmesin) bilindiği gibi güçlü ve etkili imparatorluklarda esmerdir esmer üstündür. sarışın ingiliz kaslı veya kassız erkeklerinin (karıların) çanakkalede kendisinin 1/5 i kürte karşı koyamamasından belliydi esmer kürt ordumuz çok cesur ve bilerek ölüme g gittiler
1,60 boy varda işte onun hayalleri o Yönde.. Kendini o şikilde avutuyo.. Kemiklerini kıracak herifi bulduda.. napaca o adamı ters bsıey yapttınmı 2 ye katlar 3 boler 5 le carpar gıder baskasını bulur.. :D)))
Neyse Şaka bı yanada.. Zevkler veRenkler tartışılmaz sayg göstermek lazım ;)04 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
- +1 yıl
hz. mehdi esmer ve zayıftır hz. muhammed siyah gözlü esmer ve zayıftır hz. isa esmer ve zayıftır Allahın bir bildiği vardır ki bunlarda böyledir bunlarin içi dışı birdir atalarımız islamiyeti yayan güçlü padişahlar esmerdir savaş alanında yağlı mermerleri tokatlayıp tokatlarına güçlendiren ve öldürücü güçte ve hızda olan tokatlarıyla seri seri düsmanı doğrayan yeniçerilerde esmer ve işi gereği zayıftır hatta çinlilerde dirseklerini güçlendirmede bizim taktiğimizden yararlandı kaslı erkek çok yavaş dövüşür ve yumruk hizı ve sayısıda çok azdır ben kendimden 1 yaş büyük ve daha geç ergenliğe girdiğim çocuğun istemsizce elmacık kemiğini kırdım medler persler eyyubiler esmerdir korkusuzdur güçlüdür ve cesurdur yani adamdır gerisi teferruattır kaslı olunca bir bok olunmuyo teknik taktik ergenlik bitimi hız ve kendini koruyan adamın üstesinden muadilleri hariç kimse gelemez her zaman zayıflık iyidir ama somali çocukları gibi sıfır yağ 20 kilo değilseniz ideal zayıflık her zaman iyidir
- +1 yıl
koskaca peygamber sakalsızdı dünya kadınlarının sakallıları şeriatcı ve pis görmeleri neden hele keller keltoşlar daha doğrusu bitiklere ne demeli çok şey deriz yeniçerilerin tokatçıları zayıftı çok güçlü tokatlarla savaş alanında en öndelerdi ve kasli veya kassız herkesi lime lime ederlerdi
kızlar içinde yapanlarda çok kişi var.body sitelerinde konuşulanları okudun ya da spor alonundan arkadaşlar edindin mi hiç ?benim tanıdığım çoğu erkek yüzü ne kadar güzel olursa olsun yetersiz gördüğü için kendini spor yapıyor.gıcık etmiş seni bazı kızlar öyle anladım
29 Yorumla- +1 yıl
evet hallerı hareketlerı tavırlar ıettı yalan yok fakat sağlık içinde spor yapmak gerek sende haklısın çoğu erkek kadınlar için kas yapıor fakat kadınlar erkekler kadar çabalamıokı ne gerek var gençler ya bırakın onlar uğraşssın ilgilenmeyın :)
- +1 yıl
ne işim var kadınlar kulübünde ben bu kadınları çözelı yıllar oldu neyın ne olduğunu anladım artık :) siz kaslı seversınız bizde göğüslü kalçalı severiz iştee :))
- +1 yıl
güzel cevap bende spor yapıyorum ama sadece sağlıklı yaşam için güzel görünmekde yanına kar kalıyor o kadar ama bizim milletimiz olarak erkekler dövüş filimlerinde sahneleri görüp spora yazılıyorlar o da ayrı bit konu zaten :)
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
bak mesela kraliyet norfolk alayı lan hamiltonun yönettiği ingilizlerin (sarı ve beyaz karılar) çok güvendiği bir birlikti sayıları 36 bin kişiydi çanakkalede ingilizler daha düzgün savaşı tatmadı tabi ingilizler liman von sandersin bizi her cephede yönetmesi ve (eski illumunatici yahudi çocugu dunyayı karıştırırlar) ingilizleri bilgilendirmesiyle sayıca az olan herbiri 50 kişiden oluşan 10 ar tane kürt (esmer, zayıf, cesur) grup yani toplamda 500 kişilik kürtün 36000 bin kişiye savaş gemisi desteğiyle direnmesi çok zor gözükyodu ingilizler burayı başarıyla geçerse istanbula geleceklerdi buda felaket olacaktı kürtlerin sayıca silahıda azdı ölenler diğerinin silahını alıyodu kürtler gizlice ağac arkalarına makinalı tüfekleri kurup ingilizleri eziyolardı ve ingilizler çok büyük kayıplar veriyor hamilton geri çekilme emri veriyor ingilizler ezildiğini görünce gemilere ve sandallara binip kaçıyolar ve winston churcill hamiltonu başarısızlığından görevden alacakken hamilton suçu Allaha attı
- +1 yıl
ingiliz kraliyet norfolk alayı çıkarma yapmadan önce ingiliz savaş gemileri liman von sandersin (ingilizleri bilgilendirip Osmanlıya ihanet ettin güçsüz kalmış osmanlının üzerine 36000 askerle yürüycekler eğer burayı alırlarsa felaket olcak) yüzünden ufacık karaya sıkışmıs 500 kisilik direniş için gelen kürtü cehennemi bir bombardıman top atışlarıyla vuruyolar ve ingilizler bütün kürtleri (esmer, zayıf, cesur) öldürdüğünü sanıp çıkarma yapmaya başladı kürtler ağaç arkalarını tutup makineli tüfekleri kurdu ki kürtlerin çoğunun silahı yoktu kürtler ölen (silah arkadaşlarının top atışıyla kafaları kolları kopuyo savaşa devam ediyolar) silah arkadaşlarının silahını alıp tereddüt etmeden savaşmaya devam ediyolar ingilizler 6km öteden Allahu ekber seslerini duyuyolar ve binlerce ingiliz ufacık karaya çıkıyolar kürtlerin sayısı 247ye düştü ve ingilizler öyle bir saldırı yedilerki dehşete kapıldılar savaş sonunda ingilizler 2 tümen kaybedip 3. tümeni perişan 4. tugayıda perişan vaziyette kaçtı
- +1 yıl
sscb (sovyet rusya ülkelerini barındırır ve rus ekolü tarafından yönetildi) çin (rus) 1500 metre hızda abdninkilerin 5 kat daha hızlı tabancalar yapar çin hipersonik hızda durdurulamaz füzeler yapar, t14 armata rus tanklarından ve 3 mürettebatlı tank normalde çok ağır olması gerekirken bu abdnin aksine çok hafif ve gördüğünü indirir. su35 tarzı uçaklar kendini abd tarzında elektronik değil yani manevra ve hızla aradaki farkı kapatır modada bu durum geçerlidir mesela rus slav ve genelde moda esmerlik ve zayıflıktır , abd ve sömürgelerinde ise moda kas ve sarışınlıktır holywooddada kaslı ve sarışınlar oynatılır mesela brad pitt hem 1.75 boydan hemde sarı renkten kaybediyo, ikizler burcu çok lekelendi popüler kültür bu durumu kapatmak için bütün büyük ünlüleri çakma astronomik ikizlere koydular mesela yalan popüler kültüre (abd medyası) göre japonlar temizlik ve saflık için beyaz kalırlarmış halbuki japonya k. yarım kürede ve az güneş görür bu yüzden beyaz ırktır. esmerliğide sever.
Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. :))) kasli erkek vucutu SIKI ise guzel fazla abartili olmuyacak kesinlikle kaslar. yoksa cok itici bi gorunup cikiyor. genelde erkeklerin vucutu zaten kasli sadece azcik daha belirgin hale getirmeli sporla. herseyin fazlasi zarar kaslarinda ;)
14 Yorumla- +1 yıl
herşeyin fazlası zarar ya :) çoğu zarar azı karar her yerde :)))
- +1 yıl
teşekkür katıldığın için lolita :)
+1 yılKasların yok diye 160 boylarındaki kızlara laf atma bakiyim! ahaha
45 Yorumla- +1 yıl
ne alaka canım gayet kaslıyım ben ne aşırı ne çok düzgün vücüt hatlarına sahibim benim kızgınlıgım kadınların egolarına :)
- +1 yıl
- +1 yıl
bak mesela kraliyet norfolk alayı lan hamiltonun yönettiği ingilizlerin (sarı ve beyaz karılar) çok güvendiği bir birlikti sayıları 36 bin kişiydi çanakkalede ingilizler daha düzgün savaşı tatmadı tabi ingilizler liman von sandersin bizi her cephede yönetmesi ve (eski illumunatici yahudi çocugu dunyayı karıştırırlar) ingilizleri bilgilendirmesiyle sayıca az olan herbiri 50 kişiden oluşan 10 ar tane kürt (esmer, zayıf, cesur) grup yani toplamda 500 kişilik kürtün 36000 bin kişiye savaş gemisi desteğiyle direnmesi çok zor gözükyodu ingilizler burayı başarıyla geçerse istanbula geleceklerdi buda felaket olacaktı kürtlerin sayıca silahıda azdı ölenler diğerinin silahını alıyodu kürtler gizlice ağac arkalarına makinalı tüfekleri kurup ingilizleri eziyolardı ve ingilizler çok büyük kayıplar veriyor hamilton geri çekilme emri veriyor ingilizler ezildiğini görünce gemilere ve sandallara binip kaçıyolar ve winston churcill hamiltonu başarısızlığından görevden alacakken hamilton suçu Allaha attı
- +1 yıl
dünyadaki en güzel kadınlarda venezuellalı (esmer, zayıf) , bakım yaptığı halde tipsiz kalan ingiliz kıskançları venezuellaların 1. liğini daha fazla bakım yaptığı için olduğunu öne sürmeye çalışyo bu külliyen yalandır ingilizler ve abdliler sapkın zinacı tipsizdirde türkler herhalde müslümanlığı tam yaşamadığından tipsiz içinizdeki yakışıklılarda genelde has kürt veya türktür , yani brezilya (abd sömürgesi ve dinsiz çirkin toplum yani kara kuru) ve birkaç latin amerikaya yaklaşan ülkeler hariç bütün latine yakın esmer kadınların yüzü ve esmer tenleri çok güzel , güzel bir boy ve bacak uzunlukları var araplar yılın tamamında 50 dereceye yakın güneş gördüğü için esmer , koyu esmer veya afrika göçmenlerinden dolayı zencileri barındırır türklerin geneli yılda max 2 ay günes görür herkesin cildi esmerliğe yatkın değil ve genelde coğu insan 1 ay düzgün güneş görürse esmer olur teniniz beyaz veya sarıya yakınsa asla esmer sınıfında olamassınız türkiyenin %85 i kumral veya sarıya yakındır
- +1 yıl
sscb (sovyet rusya ülkelerini barındırır ve rus ekolü tarafından yönetildi) çin (rus) 1500 metre hızda abdninkilerin 5 kat daha hızlı tabancalar yapar çin hipersonik hızda durdurulamaz füzeler yapar, t14 armata rus tanklarından ve 3 mürettebatlı tank normalde çok ağır olması gerekirken bu abdnin aksine çok hafif ve gördüğünü indirir. su35 tarzı uçaklar kendini abd tarzında elektronik değil yani manevra ve hızla aradaki farkı kapatır modada bu durum geçerlidir mesela rus slav ve genelde moda esmerlik ve zayıflıktır , abd ve sömürgelerinde ise moda kas ve sarışınlıktır holywooddada kaslı ve sarışınlar oynatılır mesela brad pitt hem 1.75 boydan hemde sarı renkten kaybediyo, ikizler burcu çok lekelendi popüler kültür bu durumu kapatmak için bütün büyük ünlüleri çakma astronomik ikizlere koydular mesela yalan popüler kültüre (abd medyası) göre japonlar temizlik ve saflık için beyaz kalırlarmış halbuki japonya k. yarım kürede ve az güneş görür bu yüzden beyaz ırktır. esmerliğide sever.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaslı erkekler hoşuma gider ama boyunlar kastan görünmez kısa hal alıo ya hiç sevmiom biraz fit olsunlar yeter bence fazla kasta hoş değil ama güçlü olduğunu gösterir kaslar :)
22 Yorumla- +1 yıl
erkekler güçlü olduğunu her zaman hissetirir sen merak etme erkek her zaman erkekdir :)
- +1 yıl
yemegin salcasizi kadinin kalcasizi salcali yemekleri begenmiyorum favorim tereyaglilar ustelik kasli erkekler sagliksiz bir sekilde steroid ignesi ile 15 dk antremanla kendini şisiryo dünyanin eniyi dövuscusu (zayif) ipman gercekte bir insan hizinin rahat 3 4 kat daha hizli versiyonunda dövusyodu çogu yabanci ülkenin dövus sanatlari zayiflik ve hiz uzerine kurgulu yabancilarla konustum esmer uzun boylu zayif erkekleri tercih ediyomus zayif tercih etmelerinin sebebi galiba zayifligi ve hizi güc olarak algilamalari ve sen holywoodun tarafli olarak kasli erkekleri hep övdugune bakma herhangi bir profesyonel bir çinli dövuscu herhangi bir agirsiklet boksöru bir kac dk icinde darma duman ve kas hantalliktir kolunuz agirlasir yumruk atma hiziniz ve etkisi daha yavas olur ve bugune kadar görduklerimden yola çikarak kisa boylu kendine baksa bile çirkin olabilcek zevksiz özguvensiz insanlar kasa sarisin erkege veya justin biebere bakiyo davul bile dengi dengine
yo ben kaslı erkek sevmem o adonisler var ya onlardan da nefret ederim fit bi vücut olsun yeter :D
424 Yorumla- +1 yıl
göbek olmasın yeter dıorsun yani :)
- +1 yıl
türk kası o işte hafif bira göbeği haha :) yatarken böle yanındayken okşıcan o göbeği :D
- +1 yıl
demi ya bak nasıl tahmin ediyorum :)
- +1 yıl
denk mı gelmedı piyasa dolu ya sen bulamıon demekkı :)
- +1 yıl
hımm ben talip olurum sana ama önce görmem lazım 1 60 mısın haha :) yukarı olman lazım :)
- +1 yıl
öle hakaret olarak algılama kızlar aynı bu şekil şöyle olucak böyle olucak mır mır mır :) anla işte :/
- +1 yıl
susturma beni :P
- +1 yıl
sen suss:/ trip mi atıyon sen ya :)
- +1 yıl
ah ahh bu kızlarr :)
- +1 yıl
sen git allah allah ben buralardayım takılcam daha :)
+1 yılKaslı olması önemli değil benim için ama iri yarılı olmasını isterdim.Cüsse olacak .
17 Yorumla- +1 yıl
napıcan cüsseyi ya ezicek seni boğulucan :) normal olsun
- +1 yıl
nereye boğuluyorum,ringte karşıma rakip aramıyorum sevdiiğim insandan bahsediyorum.Sen ufak tefek bir şeysin demek ki.:D Nateiel35 iyidir iyi:)
- +1 yıl
1 75 boyunda 70 kiloyum ben normalım bi sıkırsam suyunu çıkartırım :)
- +1 yıl
Bi geçirirsem apış arana suyu görürsün sen.
- +1 yıl
yapma yaa çok yaptın heralde:)
kas candır :D burda kas sevmem diyen bayanlar, karşınıza çıkınca ağzınız bi karış açılır ama...
22 Yorumla- +1 yıl
hz. mehdi esmer ve zayıftır hz. muhammed siyah gözlü esmer ve zayıftır hz. isa esmer ve zayıftır Allahın bir bildiği vardır ki bunlarda böyledir bunlarin içi dışı birdir atalarımız islamiyeti yayan güçlü padişahlar esmerdir savaş alanında yağlı mermerleri tokatlayıp tokatlarına güçlendiren ve öldürücü güçte ve hızda olan tokatlarıyla seri seri düsmanı doğrayan yeniçerilerde esmer ve işi gereği zayıftır hatta çinlilerde dirseklerini güçlendirmede bizim taktiğimizden yararlandı kaslı erkek çok yavaş dövüşür ve yumruk hizı ve sayısıda çok azdır ben kendimden 1 yaş büyük ve daha geç ergenliğe girdiğim çocuğun istemsizce elmacık kemiğini kırdım medler persler eyyubiler esmerdir korkusuzdur güçlüdür ve cesurdur yani adamdır gerisi teferruattır kaslı olunca bir bok olunmuyo teknik taktik ergenlik bitimi hız ve kendini koruyan adamın üstesinden muadilleri hariç kimse gelemez her zaman zayıflık iyidir ama somali çocukları gibi sıfır yağ 20 kilo değilseniz ideal zayıflık her zaman iyidir
Spor konusunda 372 cevap paylaştı. kaslı olmak zorunda değil koca göbekli veya cılız olmasın yeter
ama tabi omuz genişliğiyle çekicilik doğru orantılı o inkar edilmez18 Yorumla- +1 yıl
neden omuz genişliği ?
- +1 yıl
kadın olsan anlarsın dıoruz yanı ya da hanı benim mesela kalçalı kızlar nasıl hoşuma gıdıyorsa o da öyle bitşey heralde ::P
- +1 yıl
anladimm
- +1 yıl
Kenan imirzalıoğluna benziyorsa sorun yok naim süleymanoğlu gibiyse ben almıyayım kas hiç sevmem
119 Yorumla- +1 yıl
sende gittin tam erkeğini yazdın ya onun modası geçti ya :)
- +1 yıl
hımm boşverin kası ya kalbe bak :)
- +1 yıl
evet öyle ama olsa da kötü olmaz dioruz :P
- +1 yıl
ya ilki değil ıyyy en sonuncusu değil ortadakıne yakın deyım ortadakı baya yakışıklı adam hakkını yemım :)
- +1 yıl
ronney coleman a laf yok :D o adam ayrı :D
- +1 yıl
:) sende öyle birilerini buluyon kı maş. :)
- +1 yıl
yok canım,65 kiloluk adama söylenir mi bu :D sadece sevdiğim bir sporcu işte :D saygı duyulması lazım.
- +1 yıl
o kdr yakışıklı zor bulursun sen de diğerleri gibi ollmaya başladın :)
- +1 yıl
espiri yapmışssan eywallah özür dilerim ama gerçeksen :) tamam
- +1 yıl
yapacak bişey yok bak saat kaç olmuş yanlış anlamalar mümkün olabilir :)
bırak sevsınler boy vermıs allah sevsınler barı bı ıse yarasın o kadar spor yapıyoruz oda bosa degıl sevecekler tabı
01 Yorumla- +1 yıl
aynen karın kaslarım ağırıo ya ama kızlar için deıl ya sağlık için yapıoruz sporu biz :)
o kızı fotoselli apartman lambaları bile fark etmez lan 1.60 boy mu olur :D
17 Yorumla- +1 yıl
ben denedim panpa farkediyor.ikincisi kendine göre yargıladığın için 160 sana kısa geliyor.burda 170 civarı insanlarda var :D
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
160 boy olan bi kızın çok çekıcı bı yerlerı olması lazım kı ancakk :)
+1 yılBoyu160 erkekler kas calışmasın komik görünüyolar..
11 Yorumla
+1 yılLafa gelince kaslar için çok hoş harika derler de işin aslı tam olarak öyle değildir.
03 Yorumla- +1 yıl
nedir
- +1 yıl
Alıştıkları baba figürünü ararlar. Babası kaslı ve göbeksiz olan kaç kişi var çevrede;?
- +1 yıl
çokk azzz derecedee
1.60 55 lik taş gibi kızlar da oluyor ki :D Kaslı olması lazım valla.
25 Yorumla- +1 yıl
nerde o bir 60 lık taş gibi kızlar çok nadir ben taş gibi olmayıp da kaslı erkek arayanları söylemiştim :)
- +1 yıl
ya ölede bazen insanlar zaman bulamıor spor yapmaya falan olmayada biliyo fakat olmasnda fayda var en azından güzel görünür :)
- +1 yıl
Kas erkegi erkek yapmaz kas hantalliktir kas islevsizliktir kas çirkinliktir kas ezik insanin kendini avutmasidir halbuki kas yerine esmer uzun boylu zayif olsanız en güzel kızlarla bile çıkabilirsiniz dunyanin en etkili ve en hizli dövüscüsü zayıf ipman gercek hayatta herhangi bir ağır siklet boksoru (dallamaların yaptigi gösteriscilerin ve hic etkili olmayan spor) bir kaç dkda delik deşik eder kas güç degildir ustelik kas yapanlar steroid ignesiyle antremanla bir kaç dkda şisyolar, kas vicut gelistirme ( bana göre gerileme ve en gereksiz şey zamaninizi asla bunla öldürmeyin kendinize yazık etmeyin) yarısmasina katilmak için yapilir kasın sagliklada alakasi yok duzenli koşu ve dengeli beslenme ve esmerlik sağlıktır
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöbek oldumu aletin bes santimi eksiliyor kas hafif olcaki alet is yapsin
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
göbekliler veya obezler ingiliz, abd ve türk toplumunda sıklıkça karşılaşılır. buna beyaz ten de ekleyebiliriz. kas : popüler kültürü ve özellikle steroid , protein tozu tüketim çılgınlığını temsil eder. ki ingiliz ve abd medyamız yani bu ikisi bizim medyanın %95 ini ele geçirdiğinide katarsak hatta bunlar kendi halkı üzülmesin diye bütün suçu medya'dan zayıflara bindiriyolar. peygamber esmer ve zayıftır. erkek' de peygamberin özelliklerinden birini kapmalı. abd kuruluşu google da görsellere zayıf yazınca genelde çok zayıflar çıkar. sebebi ise insanları zayıflardan soğutmaktır. hatta abd kö-pekliğine çok zayıflığı, zayıflığı ve hafif göbekliliği moda yaptı. zayıflıkta ve esmer (bronz ten de denilir, kahverengi tonu) tende keramet vardır. ki yahudiler buna düşmandır. tip t (d) en kaybetmek önemli bişeydir. ten önemlidir. ki siyah tenimsi olanlar yıkanmayan pislikler yıkandıklarında 10 ton birden atıp beyaz tene yakın bir ten elde ederler. siyah tenimsiler ve beyaz tenliler es
+1 yılSıska sevenler de var çok fazla yorma kafanı. Her malın bi alıcısı vardır diye boşuna söylememişler.
11 Yorumla- +1 yıl
göbekliler in vicudu göbek den dolayı yamuk gözükür. hele ki vicudu, kolları zayıf (güçsüz olmakla alakası yok, kadınlarda da erkek kadar güç vardır , güç ünü kullanabilenler iyi) yüzü tosun ve hafif göbekli erkekler de güzel veya yakışıklı gözükmez. (bu kişiler et, süt ile değil (pahalı), karbonhidrat ağırlıklı beslendiğinden dolayı bu durum'dadır) göbeğin her türlüsü kötüdür. erkekliğin sembolü az göğüs dür.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır konuştuğum biri açıkça kızlar kaslı erkeklere bayiliyo diye kas yaptım demişti
01 Yorumla- +1 yıl
Spor konusunda 372 cevap paylaştı. 1.60lık kız çok çektirmiş galiba taktın:D
13 Yorumla- +1 yıl
yok be bir 60 lık kız bana ne çektirebilirki ya çektirse çektişrse niyet çektirir ::)
- +1 yıl
yoo dalga geçmiyorum kızların kendi egolarına kızıyorum bişey zannetmelerını hanı bazıları bişeye benzemıo sırf bazı erkekler yüzünden doyumsuz bi yerleri kalkıyo ınderımıyoz abii o derece yanii sinirim ona benim :)
beyin hücrelerine iyi baksın yeter.
10 Yorumlaaynen yaa hep kaslı hep kaslı ne yapacaklarsa
10 Yorumlaiçgüdüsel tamamen
14 Yorumla- +1 yıl
koskaca peygamber sakalsızdı dünya kadınlarının sakallıları şeriatcı ve pis görmeleri neden hele keller keltoşlar daha doğrusu bitiklere ne demeli çok şey deriz yeniçerilerin tokatçıları zayıftı çok güçlü tokatlarla savaş alanında en öndelerdi ve kasli veya kassız herkesi lime lime ederlerdi
- +1 yıl
ben kaslı sevmem
28 Yorumla- +1 yıl
neden çokmu kötü görünüyo sana?
- +1 yıl
zayıfda iyidir ya aşırı çırkın ama gel şunu normale çekelım ya büyük burun takıntısı ne ya :)
- +1 yıl
valla bu işler siparişle oluyorsa ben bakım trbzondan yollım sana hangi kargoyu kullanıorsun :)
- +1 yıl
tamam kendımı paket yapıp yolluyorum sana açık adres ver bakim sen bana :D
+1 yılKas İyidir.
10 Yorumla
+1 yılGücün simgesi.
13 Yorumla- +1 yıl
alakası yok ...
- +1 yıl
- +1 yıl
içgüdüsel değil ben kendimden 1 yaş büyük ve daha geç ergenliğe girdiğim kendimin 2 kat daha büyüğü olan çocuğu kavgada istemeden elmacık kemiğini kırdım ve jojuk devrildi ve moruk bir şekilde 2 hafta gezdi millet çocuğa üzerinden dozermi geçti dedi yani güç işleri kalıba bakmıyo testostorene yani cesur esmer zayıf (güçlü) bir adam çok tehlikelidir bulaşılırsa karşıdakinin iflahına edebilir esmer adam olmasa rusyada slavlarda moda esmer ten olmaz dünyadaki bir çok kadın ve özellikle gerçek sarışınlar ya da zihniyeti rus slav tarzı olan yetiştirilmesi , kültürü rus ve slavlar (sscb) gibi olan bir çok ülkede esmer uzun boylu (1.80-1.86 aralığında kadından biraz daha uzun ve uzun derken aklınıza 1.90 lık zürafa gibi basketciler gelmesin) ve zayıf (güç ve hız) seviyor bilindiği gibi güçlü ve etkili imparatorluklarda esmerdir esmer üstündür. sarışın ingiliz kaslı veya kassız erkeklerinin (karıların) çanakkalede kendisinin 1/5 i kürte karşı koyamamasından belliydi
Hobbitttsss :D
12 Yorumla- +1 yıl
shreeded brothers denen vicut geliştirmenin kralı (kaybetme) denen adam var daha 100 kg luk arabayı çekemedi dünyanın en güçlü adamlarıda full yağlı 1 tonluk araba çekiyolar hatta dünyanın en güçlü adamları kaslı olsaydık bu kadar ağırlığı çekemezdik dediler conor denen adamda gitsin paralı orospularini arkadaslarını veya ajansdan bir kaç tane dişlek zenci gibi kızlara kaslarını göstersin zaten çocuk ingiliz ya da abdli olmalı bunların hepsi sapık ve çirkin insanlar kasla bir halt olamazlar zayıflık eğer hız ve gücüde varsa tercihimdir.
- +1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar