Allah ın belası bir kocam var.6 yıl süren inişli çıkışlı bir evliliğim var. Defalarca boşanmak istememe rağmen ters tepti. İkimiz de çalışıyoruz. Ama 6 yılda bu da benim maaşım evimizin bir ihtiyacı var mı, gezmek ister misin, doğum günümde bir bayat pasta bile almaktan korkan, ailesi benim üstüme çıksa sen yanlış anladın onlar sana kötü birşey yapmadı diyen lanet olası bir korkak... Ev kirası vermiyor beni sıkıştırma diyor, 2 yıla yakın televizyon bozuk, 2 yıldan beri lavabonun çeşmesi bozuk altına kap koyup suyu kovada biriktiriyorum.6 yılda denizin dibindeyiz mangalı bırak denize girmişliğimiz yok. Ben arkadaşlarımla giriyorum.Çalışıyorum vaktim yok diyor ailesi arkadaşları akrabaları ne zaman çağırsa güp orda... Kendi arkadaşlarıyla gezmelerde iş çıkışında eve bazen gelmiyor bazen gece saat 3 4 6 da geliyor. Aramıyor sebebi seni uyuyordur rahatsız etmek istemedim diyor...(2 tane de hattı var ikiside faturalı) Evimizde bir sandalyesi bile yok hepsini ben aldım kardeşi evlenmiş koltuk takımı almış Allah belasını versin...çocuğumuz da yok %44 canlı gerisi ölü ki onu da kavga ettik biribirimize girdik ailesi beni istemiyor diye olmuyor dediler etrafta kavga kıyamet doktora gitti bana "sen anne olamazsın" diye laf söyledi hala ciğerimi yakar Allah büyük sorun kendinde çıktı... Boşanalım diyorum kabul etmiyor beni öldürmekle tehdit ediyor. Benim ailem ona iyi davrandıkça surat asıyor geri geri duruyor... Babam da severken düşünseydin diye kızıyor... Ama bana yardımcı oluyorlar Allah razı olsun daha yeni kaynanalar görümceler biri birinden destek almış babam gile köpek gibi havlamışlar babam da ağızlarının payını vermiş sus pus olmuşlar...
daha çok şeyler var boşuna kafanızı şişirmeyeyim... Belki benden durumu daha kötü olanlar vardır... Allah yardımcıları olsun...
Anlayacağınız bulaştım bir yağlı belaya... Sorum şu kendime bir eş arkadaş bulsam imam nikahı yaptırsam... Benimle gezecek zamanda gezse, evime ekmeğimi alsa, birlikte yemek yesek mesala, çay da içebiliriz, yatağıma da girse... kısaca bana şu kısa dünya da can yoldaşı olsa... Böyle birini bulsam kocamın yaptıklarının hiç birini kafaya takmayacağım... Ben ahir ömrümde iyi günümde kötü günümde omuzunda ağlayacağım bir eşe ihtiyacım var...
Sizce bu mümkün müdür, günah mıdır, kocam olacak Allah ın belasının hakkına girer miyim?
daha çok şeyler var boşuna kafanızı şişirmeyeyim... Belki benden durumu daha kötü olanlar vardır... Allah yardımcıları olsun...
Anlayacağınız bulaştım bir yağlı belaya... Sorum şu kendime bir eş arkadaş bulsam imam nikahı yaptırsam... Benimle gezecek zamanda gezse, evime ekmeğimi alsa, birlikte yemek yesek mesala, çay da içebiliriz, yatağıma da girse... kısaca bana şu kısa dünya da can yoldaşı olsa... Böyle birini bulsam kocamın yaptıklarının hiç birini kafaya takmayacağım... Ben ahir ömrümde iyi günümde kötü günümde omuzunda ağlayacağım bir eşe ihtiyacım var...
Sizce bu mümkün müdür, günah mıdır, kocam olacak Allah ın belasının hakkına girer miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer