Eşim beni seviyor mu?

İki haftalık evliyim geçen hafta balayındaydık pazartesi eve dönüşü yaptık. Düğün gecesi hiçbir şey olmadı. Banyoya girdi ben güzel bir şeyler giyer sandım ayıcıklı pijamaları ile karşıma çıktı sonra ben uyuyorum sende uyursun dedi gitti yattı. Gece sırnaşmaya çalıştım ışığı açtı ne yapıyorsun dedi bağırdı. Böylece bir hafta geçti. Eve geldik eşyalar konulmuştu ufak tefek eşyalar koli ile getirildi. Eşim kendi kolisini açtı ve fotoğraf albümü çıktı güldü sonra kolinin içine tekrar koydu. Kolileri yukarı çıkarttık. Sonra en yakın arkadaşı geldi ve dışarıya çıktılar bende kolinin içindeki fotoğraf albümünü merak etmiştim koliyi açtım fotoğraf albümünde daha çok barda arkadaşlarıyla fotoğrafları vardı. Zaten barda tanışmıştık. Özgür bir kız anlayacağınız. Albümün sonlarına doğru bir erkek çıktı. Sarılmalı ve daha ileri giden fotoğraflar yerini aldı. Bende sinirden fotoğraf albümü kapadım. Kolinin içinden iki tane erkek tişörtü çıktı. Şöyle düşünüyorum eşim güzel ve seksi ama benim tipim ona göre iyi değil. Beni neden seçti. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. O adam kimdir. Öğrendiğime göre eşimin benden önceki sevgilisi ile 4 sene çıkmışlar ve sözlenmişler sonra ayrılmışlar. Acaba eşim beni seviyor mudur? Erken evlendik ikimizde 21 yaşındayız.
Eşim beni seviyor mu?