eski sevgilimin beni kıskanması için ne yapmalıyım?
<3 😁😘😚☺️😂
<3 😁😘😚☺️😂
kıskandırıp ne yapcan, giden gitmiş gittiği gün bitmiştir, senden sonra kimbilir kimle ne yaptı kabul edebilecekmsin bunları?
peki kıskandırma amacın nedir?
Bırak ugraşma çocukla 😄 ne istşyon bitmiş gitmiş. Macera mı peşindesin
eski sevgilin seni niye kıskansın ki? kendine birazcık değer veriyosan unut onu.
Cevap
11Cevap
eski sevgili zaten sevmemiş bitmiş , kıskandırmak neden? seni hakikatle sevenlere değer verenlere ömrünü ada...
ESKİ yi be kardeşim eskiyi silmeyen YENİ hayatı hiç bir zaman ulaşamaz lütfen yapma hadi
onun bulunduğu ortamda bulun ve sürekli mutlu davran ;)
Adi eski artik niye kiskandiriyonki? :D
Yenisiyle foto atman yeterli 😀😀
Kankıtonun biriyle cekıl at whatsaapa
Gururunu Ayaklar Altına Al Uğraş Kıskanır.
Doğrudur. Sorduğun Soru Ortada Kıskandırsan Ne Olacak? Mesela Ben Tekme Attığım İnsanla İşim Olmaz Bir Daha.. Belki O da Öyledir. Umrunda Değilsindir. Kendini Rezil Edersin Mantıklı Düşün..
Katı değilim sen kendini düşüreceksin onu sana izah etmeye çalışıyorum..
Kıvırma! Sevmek Düşürmek Değildir.. Eski sevgiliyi kıskandırmaktan bahsediyorsun :) Ben kendi fikrimi yazdım.. Adam senden uzaklaştıysa kıskandırsan ne olacak ki?
Seni anlıyorum kardeşim ama bu iş böyle olmaz ki.. Boşver seviyorsa kaderinde varsa zaten gelir.
Hiçbişey yapma direk unut önüne bak
Boş işler kovalama mesela.
başka erkek ile konuş yeter
yapma dediğini yaparak
Yeni sevgilisi olmalısın😏
Eskiyi eskide bırak, geleceğe bak derim.
Eski sevgili neden kıskansın ki seni.
Hmm o zaman en iyi yol ilk önce onu kendine tekrar ilgi duymasını sağlaman. sonra yavas yavas kıskandırırsın. kıskandırmak içinde konuşurken sürekli başka bir erkekten bahset seni sevdiğini seninle çıkmak istediğini felan söyle. o zaman tepki koyarsa kıskanıyordur.
bak bu verdiğim taktik çok işe yarıyor. 3 yıl önce sevgili olup ayrıldığım çocukla arkadaş olarak devam ettik ilişkimiize. sonra denemek amaçlı başka bir erkekten bahsettim ve bildiğin küplere bindi sonra çok yalvardı tekrar benimle çıkmak için. :D ama ben kabul etmedim ve beni aldatmasının intikamını aldım. :D
Yeni sevgili yapmalısın.
boş işler bunlar
Acik giyin :)))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar