Japonlardan çinlilerden korelilerden nefret ederim yemek kültürlerinden geleneklerinden yaşam tarzlarından şehirlerinden herşeylerinden çok iğrençler bence ne bu hayranlık anlamıyorum hayran kesimde genelde imam hatipli kızlar köpek yeme festivali böyle festivalmi olur a. m. k
veya böyle yemekmi olur kurbağa yemelerini geçtim canlı canlı belden aşağıları yüzüp parçalamak nedir l*n
Sen bunlardan tiksiniyorsun çünkü cinli- koreli- japon ayrımını bilmiyorsun. bende eski bir Kore hayraniyim. şimdi bende gıcık oluyorum çünkü artık suyunu çıkardılar. bizim zamanımızda küçük bir kısımdik ama rdebimizleydik.. sonra Kore hayranlığı modunda kendi milletini küçük dusurmeye kadar gitti mevzu.. Yine de filmleri gerçekten sağlam.. Şimdiki popüler filmlerin (dizilerde dahil ornek : güneşi beklerken, evim sensin...) koreden uyarlama. Kore versiyonları çok daha iyi.. Çinlileri hiç sevmem. köpek yiyen ve yemek kültürü kötü olan onlar.. japon kültürünü hala seviyorum.. biraz araştırırsanız seveceğim yönlerini bulabilirsin. fakat sadece japonlar
Onlar senin hayran olduğun ya da sevdiğin herhangi bir şeye karışıyorlar mı hayır. O yüzden sen ha demişsin ha dememişsin sevmelerine engel felan değilsin yani kısacası.
Bana ck tatlı geliyolar tip olarak sanki şirin küçük çocuk gibi :)) ama yedikleri şeyler yanı kusra bakmasinlar havada uçan kuştan tut yerdeki bocegi bile yiyolar fark ettim böyle filmlerde filan hiç uçan kuş yok hanı kedi filan olsa onları toplatirlarda kuş ta yok
Kurban bayramında işi bilen adam hayvana eziyet etmez iyi bir şekilde ölür çabuk olur ama canlılı balık kızartmak veya kurbağaların belden aşağısını yüzüp parçalamak insanlığa sığmaz
Ülkede din ve türban olayı başka boyutlarda zaten ama bu olayların kaynağı okumamış dinine bağlı gelenekçi dedelerimizin nenelerimizin dinle oylarını çekmek yani akp iktidarı yüzünden :D
En İyi Cevaplar