Canı sıkılan sevgililer ne yapmalı?

Merhaba. Benim bir sevgilim var. Ama sanki diğer erkeklerden daha farklı. Ben son derece sessiz sakin, anlayışlı bir sevgiliyim. Düşünüyorum ki sorun cıkarmıyım, ben ona güveniyorum zaten sıkmayım , bunaltmayım. Oysa o bu davranıslarımı ''beni hiç önemsemiyor, değer vermiyor ''olarak yorumluyor. Ve biz bu yuzden surekli kavga ediyoruz. Ki ben normalde de oyle çok sıkıya gelemeyen kendi kendine takılmaktan da keyif alan bir insandım. oysa oyle değil sürekli yapacak bir şeyler ister, durmaktan nefret eder, konuşmaya bayılır. Ben de artık kendimden ödün verip onun istediği gibi insan olmaya çalısıyorum. Ona verdiğim değeri hissetsin diye sürekli mesaj atıyorum, konusuyoruz. Ama 7 aylık bir ilişkiden bahsediyorum. Artık resmen konusacak konumuz kalmadı... bir anımdan bahsediyim diyorum mesela , biliyorum bunu bikaç kere anlatmıstın diyor. bir de üstüne 3 aylık tatil girince, görüşemiyoruz sadece mesajlasabiliyoruz.. Bir ara beraber film izliyorduk mesela ama artık ondan da sıkılmaya başladı. Sizce baska neler yapabiliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
bence önemli bir soru, konu aktif kalırsa sevinirim :)
Güncellemeler
+1 yıl
nütfen yardım edin :( yarın öbür gün sizin de ihtiyacınız olucak bak
Canı sıkılan sevgililer ne yapmalı?