Sevdiğin kızdan, erkekten neler beklersin? Çinslk hariç?
Veya iyi bir sevgili nasıl olur?
Veya iyi bir sevgili nasıl olur?
Eğitimli olsun, oturduğumuzda karşılıklı olarak sohbet edip bir şeyler paylaşabilmeliyiz. Yaşam tarzlarımız uyuşuyor olmalı. Örneğin spor yapmayı çok seven bir insan olarak koşuyu seven bir kız benim için 1-0 öndedir. İşim gereği karşı cinsten çok sayıda insanla beraber çalışıyorum, kıskanç olup hayatı ikimize de zehir etmemeli. Bu işin ruhsal portre boyutuydu. Fiziksel olarak ise her sabah uyandığımda ne yaptım ben lanet olsun dedirtmeyecek kadar çirkin ve şişman olmasın yeter.
Bana saık lsun yalan söylemesin isterse dünyanın en çirkin kadını olsun ben onu mutlu etmek için herşeyi yaparım o kadar mutlu olması için çabalarım ki kafayı yer sadece 2 şey beklerim ilişkilerimden nedensede nerde kanı bozuk erkek delisi var beni buluyor
İlgi..
Cevap
7Cevap
beni sevsin beni bidaha sevsin beni çok sevsin beni kocaman sevsin aklından kalbinden beni hiç çıkarmasın...
Ilgi ve guleryuz yeter de artar bile bana cinsellik evlendikden sonra da olur hersey seks değil
sevgi ve yalansız düzen beklerim bir de ne olursa olsun söylemesini isterim
karakter şeref namus geçmişi temiz eline erkek eli değmemiş victoria secret meleği gibi bir kız
Hep cinsellik tam cinsellik
Çin neylik?
hesabı ödemesini?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar