Arkadaşlar hayatınızda hiç, hoşlanmadığınız birini sessizce çaktırmadan ondan uzaklaştınız mı nasıl yaptınız?
"Bıktım senden" , "Artık konuşmayalım" gibi açık ve net cümleler karşı tarafta öfke duygusu uyandırıyor "Noluyor ya" gibi bir durum ortaya çıkıyo yaygara oluyo tabi insanlar yaptığı şeylerin farkında değiller hatalarını bilmiyolarki uzaklaşmak isteyincede onların gözünde "durduk yere" imajı veriyo küslük çıkıyor
Bir arkadaşım var ve çok değişti, can dostumdu bir zamanlar ama çok değer verdim kaf dağına oturdu şimdi inmiyor Söylediği her söz iğne gibi canıma batıyor, duygularımı hiçe sayıyor bana bazen öyle küçümseyici davranıyorki şaşırıyorum bir yandan "canımsın" diyerek arkadaşca yaklaşıyor Çok kere "konuşmayalım" dedim çok kere "Neden" sorusuyla kavga ettik
Bana sessizce, usulca uzaklaşmayı öğretin.. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sevmediğin birinden sessizce nasıl uzaklaşılır? Detay ;) ?
Soguk davranmak tek cozum. ilk mesajina hemen dönme hesap sorunca gormustum unuttum donmeyi de . Diyelim ariyor. cevap verme bir gun sonra ya beni aramissin de. Aslinda kizlar buna genetik olarak yatkin ve inanilmaz iyiler bu konuda. sen niye boyle olmussun ki 😂😂😂
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü çok safım ben. Öyle hemen atlıyorum insanların isteklerine. Her dediklerine cevap veriyorum herşeylerini yapıyorum. Ondan oluyo. Evt beni hep arıyo valla hergün. Bende hep "sonra konuşsak işim var" diyorum. Doğum günü var bir kaç gün sonra. Aramıycam :D
EN zoruda odur.. GİTSEN bir dert GİTMESEN bir derttir.. GİDERSEN o üzülücek KALSAN arkanda gözü yaşlı birisini bırakıcaksın.. SEVMEDİĞİN birisinden uzaklaşmak için KENDİNDEN soğutarak uzaklaşırsın NEFRET ettirirsin kendinden BEDDUA almaktan iyidir..
Soğuk cevaplar verebilirsin, ilgini alakanı kesebilirsin, yanında nötr bir surat ifadesi takındığın zaman zaten belli olur ne olduğunu sorduğu zaman geçiştir. Ee anlasın ama artık bunları yaptıktan sonra.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay valla bunların hepsini "kendisi" yapıyodu bana. Fakat yinede arkadaş kalıyo benimle. Böyle yapa yapa nefret ettirdi kendinden. En iyisi bende onun yaptığı gibi yani senin yazdıklarını yapıyım, karşılıklı olsun. Demir demiri keser. Saolasın :)
Yok söyleyince eski konular açılır. Kavga çıkar düşman olmak istemiyorum o korkunç biri onu kendime düşman etmek istemiyorum. Sessizce usul usul uzaklaşmam lazım ondan
Konusmam.. mesaj falan atmam.. yanimda olsa bile o yokmus gibi davranirim. Soyledigi hic bir seyi kaala almam.. ucuncu sahislarla yaptiklarimi duymasini bilmesini saglarim..
En İyi Cevaplar