Evlilik cüzdanı sorulmayan bildiğiniz oteller varsa ismini rica edeceğim. :)
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yıl4 veya 5 yıldızlı oteller, butik oteller (fiyatları daha pahalı) bu tür şeyleri sorun etmezler. Bizim şirket anlaşmalarımız vardı, başka ülke ve şehirlerden gelen misafirlerimiz için. Bazıları eşleriyle, bazıları sevgilileriyle geliyordu ve rahatlıkla kalıyorlardı. Bu her şehir için geçerlidir. 4 seçeneğin var:
1- 5 yıldızlı oteller
2- 4 yıldızlı oteller
3- Lüks butik oteller
4- Günlük kiraya verilen rezidanslar
Yalnız yine dikkat etmen gereken husus, bu günlük kiraya verilen daireler, genel fuhuş amacını kamufle etmek için de düzenlenebiliyorlar. Sen normal gidip kalıyorsun mesela ama senin gibi normal kalanların olmadığı zamanlarda o ev fuhuş evi olarak kullanılıyor. Böylece çevre fazla soru sormasın amacı oluyor. Bu nasıl anlaşılır ben de bilmiyorum ancak böyle şeyler de var. O sebeple ev konusunda güvenilir bilgin yoksa en temizi 4-5 yıldızlı oteller ve butik oteller oluyor.
Sadece tatil yörelerinde tek günlük kiralık evlere gözün kapalı güvenebilirsin bu konuda.15 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok ama çok teşekkür ediyorum. Sende bu işin exper'i olmuşun. :) Günlük evlere dediğin gibi hiç güvenemiyorum ya. :(
- +1 yıl
Evet mecburen öyle oldu. Misafirlerimizin konfor ve güvenliğini düşünmek durumundaydık. Kendi şahsi kutlama ve eğlencelerim için de residance kiraladığım oldu 1-2 günlük. Bu işi gerçekten kurumsal yapan şirketler vardı zaten tanıyorduk da işlerden dolayı. Günlük 250-400 arası 3+1 kiraladığım oldu ama en lüks otelden daha iyiydi diyebilirim. Biraz fark vererek servis elemanı, koruma, aşçı hizmeti, barmen, lap dancer, dansöz vs. de sağlayabiliyorduk. :D
- +1 yıl
Ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama istersen bir iki firma adı gönderirim. Taksim civarında hiç böyle bir organizasyona ihtiyaç duymadım ancak kurumsal yerler sana bu konuda yardımcı olurlar. Zaten bu işi yapanlar her şehirde 5-10 farklı lokasyonda bu konuda sürekli hizmet verirler. Yeni otelcilik anlayışı bu zaten.
- +1 yıl
Gerek kalmadı ama çok teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Pekala rica ederim. :)
En İyi Cevaplar
kımseyle muhattap kalmıyorsun link
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke seni ikna etmenin bi yolu olsada tahmin edilen şeyi yapmasan. çok aşığım senin gibi. yaptım ama şu an çok pişmanım. ayrılmadık hala birlikteyiz yine de ailemin yüzüne bakarken çok utanıyorum. hele annem ben sana güveniyorum kızım dediğinde olduğum yerde alsa canımı Allah diye geçiyor içimden her seferinde
017 Yorumla- +1 yıl
Yaa ciddi misinnnn canım içim acıdı şuan ? :((
Cevap sahibi+1 yılgerçekten çok utanıyorum. aşk güzel şey dokunmak istiyosun anlıyorum seni ama yapma. ben gibi kimse pişmanlık çeksin istemem. sevdiğim adam bazen kavga ediyoruz canıma okuyo ama ben beni terk eder diye korkumdan haklı olsam bile ağzımı açıp kendimi savunamıyorum. ben anne kuzusu bi kızdım dizine yatar annemin ne derdim varsa anlatırdım sever beni hep dua eder arkamdan bi yere gittiğimde Allah yolundan ayırmasın seni kızım diye. ben o yoldan çıktım anne diyemiyorum. öyle saatlerce ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılben dua etmeye bile utanıyorum. bile isteye o günahı işleyip tekrar ona el açacak yüzü bulamıyorum kendimde. bi hata yaptım aile bile gelip geçici bi rabbi var insanın onun rızasını bile kaybettim. şimdi böyle yapayalnızım
- +1 yıl
Gözlerim çok doldu canım benim. Sakın ola öyle düşünme. Sen sadace yanlış kişiyle bunu yapmışın bizim 5 yıl oldu ona artık annemden babamdan bile çok güveniyorum. Bunun için 5 yıl bekledim bana istemedğim sürece elimi bile sürmedi. 5 yıl oldu olmasına hala gözlerime bakarken gözleri doluyor ben seni hakedecek ne yaptım diye. İşte böyle bir erkek. Başka erkeklerden çok çok farklı.
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilim kötü bi insan değil ki beni yarı yolda da bırakmadı hala yanımda hep yanımda. ama bu öyle bişey değil. o beni anlayamaz yaşadığım pişmanlığı ona söyleyemiyorum üzülmesin kendini suçlu hissetmesin diye. o erkek onun biriyle birlikte olduğunu biri duysa ooo aslanım benim olur ama benim ailemden biri duysa annem babam başını yerden kaldıramaz. ben yaşadığım pişmanlığı anlattım sana. biri daha aynı hatayı yapıp ailesine bakarken utansın istemem çünkü dua ederken utansın istemem
- +1 yıl
Canım kaç yaşındasın peki ?
Cevap sahibi+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılbi şerefsizden bahsetmiyoruz benim sevdiğim adamdan bahsediyoruz az çok insanları tanıyorum öyle biri değil. o zorla bana sahip olmadı pişmanda olsam utansamda ben razı oldum
- +1 yıl
Peki evlenmeyi düşünmüyor musunuz canım daha neyi bekliyorsunuz ? İkiniz de rahatlarsınız.
Cevap sahibi+1 yılokuyoruz ikimizde daha canım hem askerlik var
- +1 yıl
En fazla birkaç seneye evlenirsiniz canım bu kadar kendini yıpratma canım..
Cevap sahibi+1 yıl3 sene filan :) 3 sene daha ben bu eziyeti çekicem. 3 sene daha psikolojik tedavi ve o lanet mal gibi yapan ilaçlar :)
- +1 yıl
Yok ya evlenince herşey geçer hatta bir zaman sonra gülerek hatırlarsın bunları. Sakın dert etme kendine bak sevdiğin adamda yanında elini bırakmamış daha ne olsun. 3 senecikten birşey olmaz. Allah sizi ayırmasın inşaallah. Sakın kendini üzme bunda birşey yok canım tamam mı ? :)
Cevap sahibi+1 yılAllah mutlu etsin seni ne diyeyim. umarım pişman olmazsın :)
- +1 yıl
Senideee. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar cesursun :)
bu kadar sacma sapanerkek yorumuna açık bi soru sormuşşsun
ve üstüne resim eklemişssin , hoşgeldin diyelim :)05 Yorumla- +1 yıl
Çocukluktan arınmış belirli bir olgunluğa ulaşan erkekler mantıklı cevaplar veriyor. Diğerlerini iplemiyorum bile. Espri yapayım derken sıçıp batıyorlar. Bu site bu yüzden gevşek oluyor zaten. Herkesi sorup sorgulamadan o* belliyorlar. Bilseler ne kadar aşığım.
- +1 yıl
Ne yapim insan birilerine sormak istiyor başka çarem kalmadı. Adam gibi cevap verip dürüstce cevap veren var. :/
- +1 yıl
Retro senin gerçek adın tolgahan mı ?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
34Cevap
+1 yılotellerde evlilik cüzdanı sorulması uygulaması çok önce kalktı. soran keyfiyetten soruyordur. ancak kimlik ibrazı şarttır. baskın yersin hikayeside dediğim gibi hikaye. kimseye neden beraber oldun deme gibi bi uygulamada yok. umuma açık yerlerde bu işler yasal işleme tabidir sadece sonuçta bu profesyonel değilsiniz herhalde sorduğunuza göre :) her ne kadar yol göstermek cevaplayanların da dediği gibi çok da iyi değil bu duurmda belki ama nasılsa karar vermişsin . kolay gelsin :) bide buna erkek arkadaşın kafa yorsaya.
08 Yorumla- +1 yıl
ya 19 yaşındaymışsın pişman oldum
- +1 yıl
Mesaj at ulaş bana seninle konuşacaklarım var.
- +1 yıl
sana mesaj atama level 1 olduğun için beni eklemen lazımmış. yolladım merak da ettim hayırdır inşallah
- +1 yıl
Bir sürü istek var hangisisin ki ? :/
- +1 yıl
artık belli niye gizli yollamışsam zatem :)
- +1 yıl
Tamam hallettim teşekkürler. :)
- +1 yıl
iyi bakalım
Sormuyorlar merak etme. Ama otomatikman hayat kadını muamelesi görebilirsin orada. sana tavsiyem adalar olacak. çokta güzel oluyor. şu fırsat sitelerini takip et uygun ilanlar var. ama uzak gelirse sultanahmetteki otellerde güzel. (fırsat siteleri candır)
00 Yorumlaotel bakıyor ısenız yakal.co yada sehır fırsatlarında kı taksım beyoglu otellerıne bkaın hem ucuz hemde cogu evlılık cuzdanı sormaz ben devamlı kullanıyorum bı kac otel verebılrım
21 Yorumla- +1 yıl
Tamam istek gönderdim ilk defa konuşuruz şunları.
şimdi diyeceksin cok seviyoruz birbirimizi ayrılmayız evleneceğiz diye onun için ilişkiye girmeyi gözün kapalı düşünüyorsun ama yapma derim çok gördüm öyle aşıkları bir ilişki iki ilişki 3 de son buluyor hep herkek ilişkiye girene kadar kör kütük aşık olur
07 Yorumla- +1 yıl
Bunu onunla çok konuşuyorum diğer erkeklerden çok farklı dediğim gibi 5 yıldır tanıyorum ve en ufak kötü birşeyine rastlamadım bütün sülalesi biliyor yanımda bir kız gördümü kafasını eğiyor senden başkasını helalim olarak göremiyorum diyor ve bu ilişki olsun olmasın sana duygularım hiç değişmeyecek sadece gün geçtikce daha aşık olacağım diyor.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Peki olur. :)
- +1 yıl
Kib. :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. paraya kıyın en az 3 yıldızlı otele gidin. günlük kiralanan evlerde kamera falan koysalar ne olacak? yanarsınız.
evet ben daima her b.ku hesaplar ona göre hareket ederim01 Yorumla- +1 yıl
Doğru haraket ediyorsun.
+1 yılyanlış hatırlamıyorsam hepsi istiyor evlilik cüzdanı Fuhuş olarak kullanılan yerlerde istenmiyor.. güzel ve keyif veren otellerde karşılaşırsın bu sorunla
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın...
- +1 yıl
taksim şart değilse güzel bir otel önere bilirim...? taksime yakın eğlence dönüşü işin kolay olabilir
- +1 yıl
Yok taksim olmalı. :/
- +1 yıl
dediğim yer yakın aslında ve sorunsuz temiz güzel bir yer aslında... yinede dikkatli ol ama oralarda baskınlar oluyor gidersen ve yinede düşün derim ben... :/
+1 yılsoruyorlar hiç gitme ama otele vereceğin paradan daha azını bizim burda rezidans daireye veriyosun istersen 10 kişi kal :)
03 Yorumla- +1 yıl
ora nere ya
- +1 yıl
beylikdüzü 1+1 full rezidans daire günlük 60 tl oteller öldü buralarda en mantıklısı burdakiler bence :)
- +1 yıl
Yok ora uzak senin gibi ciddi olan adamlar lazım bana burada zeka seviyesi düşük insanlar espri yaptığını zannederek aptal aptal saçmalıyorlar kaale bile almıyorum. Ciddi bir soru soruyorsun adamın sinir kat sayısını tavan yapıyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. ayrı odalar tutun ayrı saatlerde giriş yapın iki odayı da kullanırsınız ::P
02 Yorumla- +1 yıl
Yok onu bir kişi yapmış. Bunları aramışlar odalar arası geçiş yasak diye bunlarda oteli terk etmiş çok güldüm ya. yani tek akıllılar biz değilizz. :)
+1 yılmom otell diyebilirizz :D erkek girerr odayı gösteren personele 20 tl sıkıstırır veee bayanın adını verır odanın anahtarıda verır bayan gelip löp içeri girer sorgu sual yok :d
00 YorumlaYapma böyle bir saçmalık. Sonra hamile miyim diye soru sorarsın bak!
21 Yorumla- +1 yıl
Öteki tarafta ne sorucaklar deseydin daha doğru olurdu.
:D
İstanbulda soran çok heralde, Antalya'da hiç rast gelmedim öyle bi duruma.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ora biraz daha serbest.
Otele gitmeyince bence. Günlük kiralık evler çok daha güzel rahat olabiliyorsun. Çok daha konforlu. İnsan otelde daha farklı hissediyor kendini. Ev gibisi yok panpa
014 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim haklısın bir arkadaş tavsiyesinde yazmış zaten. Otel psikolojisi farklı. Kendini kötü hissedebiliyorsun dediğin gibi.
- +1 yıl
Evet haklısın önce o gitsin görsün. Zaten öyle ilanlar var ki direk belli internetten güzel ev fotoları koyup yüklediği.
- +1 yıl
Brigante çok ama çok haklısın düşünmedim değil o konu da biraz endişe verici.
- +1 yıl
Aynen onlara bakmak lazım da nasıl güvenicez bilmiyorum running.
- +1 yıl
Yok brigantenin dediğini bende düşündüm ama dile getirmedim ama o ince düşünceli bir erkek olarak getirmiş sağolsun varolsun.
- +1 yıl
İyide ilanda daha önce gidilmiş memnun kalınmış yer yazmıyor yani nerden bilicez gideni de nerden blucaz. :)
- +1 yıl
Abimiz ol panpa. :))
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılTAKSİMİ soruyosun bidee git rahat ol ATIŞ serbestt ..
01 Yorumla- +1 yıl
Göründüğü kadar rahat değil..
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılcinselliğe açsaydın bari :) tek kişilik oda alırsın misafir girer nolcak :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bu aşkla ilgili değil o* olan ona açar. Bu tamamen sevdiğim aşık olduğum adamla ilgili.
+1 yılbari otel parasinida sen öde birde zarf içinde para bırak erkeğe
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaksim otel var biz sorduğumuzda kimlik istiyoruz dediler isteyeceklerini sanmıyorum istersen ara bir sor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıl4 ve 5 yıldızlı otellerin hiç birinde sormazlar. 3 yıldızdada yerine göre..
00 Yorumla
+1 yılaksaray taksim bu tarz mekanlarda evlilik cüzdanı sormuyorlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorulmaz fakat otel çalışamları bayana yani sana yada sen erkeksen bayan arkadaşına ...puya bakar gibi bakarlar :) Kapıyı çalıp balon satarlar haberin olsun :)
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bakıyorlardır bende öyle tahmin ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılO yuzden avcilar yada daha iyisi m.koyden bir gunluk daire tutun daha uygundur fiyatlar. Link vermisler zaten sevgiline reklamlarda duydum de kiralik evleri diye soylersin :)
- +1 yıl
Birtanesiniz ya çok teşekkür ettimm. :)
Cevap sahibi+1 yılBen tesekkur ettim :)
son pişmanlık fayda etmez
iyi düşün yer bulunur
ilerisini gör15 Yorumla- +1 yıl
Düşündüm zaten oda bende çok aşığız.
- +1 yıl
Yok o kadar da değil pislik insanlar değiliz.
- +1 yıl
Kimse kimseyi kötülemiyor ki. :)
+1 yılyıllardır hiç bir otelde evlilik cüzdanı sorulmuyor
00 Yorumlayaşında küçük ama
illa gidicem diyorsan bol eylenceler
sonucunada katlanmak zorundasın05 Yorumla- +1 yıl
Ne yaş küçüğü evlensem çocuğum olacak.
- +1 yıl
Ne alakası var niyetin kötülüğünü de nerden çıkardın bilip bilmeden yorum yapma lütfen...
- +1 yıl
Böyle birşey takıntı haline getirmedim ki sadece soruyorum rica ederim önemli değil...
walla maraşta ben hiç bir otele giremedim ,antalyada öyle sorun yok buraya gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır sorulmuyo otel ismi söleyemem afişe olmak istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrumuza bak. böyle bir rumuzu kız asla almaz. eteklilerden bu da
00 Yorumla
+1 yılgelin benim eve anahtarı veririm :D
12 Yorumla- +1 yıl
HAHA sağol. :)
- +1 yıl
:D
kızım etmeyin yazık kendinize
20 Yorumla
+1 yılsormuyolarki zaten :D
01 Yorumlakaçamak he :D günlükkiralıkevlerden tut daha iyi
02 Yorumla- +1 yıl
Kaçamaktan öte aşk bu ya sevmek zaten vucüdumda en önemli yeri aldı ' kalbimi ' yetmez mi ? :)
sorulmuyor ama baskın yersin orada otelde
00 Yorumla
+1 yılevlik cüzdanı sormazlar ama kimlik sorarlar
00 Yorumla
+1 yılsorulmaz sorun yok ama kimlik sart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher otelde sorulur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorarlar hepsinde
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Taksim sıraselviler bölgesinde ki otellerde evlilik cüzdanı soruluyor mu ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler