Bir kocam olsa durup dururken kucağına atlasam sarılsam, burnunu omzunu ısırsam saçını kulaklarını çeksem sonra o beni kovalasa bende kaçarken naniiik (sakın bilmiyorum demeyin) yapsam
böyle uyusak :D
Böyle uyansak :D
Kıskanın şu ergenleri :D ya valla nasıl içimden böyle sevmek geliyor anlatamam :D sizce evlenince eşime böyle yapsam durup durup onunla uğraşsam sıkılırmı acaba daha doğrusu seven erkek ilgiden sıkılır mı? :D
Hyr. Eğlenceli olur. Ama mesela benim böyle karım olsun. Yastık savaşı yaparken ona bir çakarım yastıkla. Dünyayı tersten görür. Biraz sakıncalı. Ama benimde sevgilim olmadı hic. Olursada ciddi düşünürüm !!!
1
2 Yorumla
Soran
Poooff amma sıkıcısınız be sizinle bir ömür asla geçmez
Senin kanın kaynıyo. Ben olsam seni buz gibi suya atarım düzelirsin. bir banyo yap şofbeni açma buz gibi yap rahatlarsın. Bende karı istiyom. Gel :) !!!
Erkekler ilgiden pek sıkılmaz ama kimisi bunları fazla çocukca buluyor daha oturaklı hareketler beklıyor karsısındaki kadından :) bana kalsa yeri ve zamanıysa hersey evet :D
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deme öyle be ben zaten büyüklerden hoşlanıyorum :(
Bu tarz şeyler benim de hoşuma gidiyor. Sevgilim veya eşim böyle şeyler yapsa, sıkılmam çünkü onun da beni çok sevdiğini, istediğini anlarım. Ama ne yazık ki böyle birisi yok hayatımda :/
bende pek anlamıyorum karşılıklı olarak uyuşmak gerekiyor en başta bir taraf aşırı derecede eğlenceli pozitifken karşısındaki tam bir ömür törpüsü oluyor genelde
Bu dediklerinin çoğunu ben çok yapmak istiyorum ama ne yazıkki kaynanamla oturduğumuz için evliliğe eğlence kıtamıyorum ev şahsi olmayınca büyüklere ayıp oluyor :(
En İyi Cevaplar