Neden bana bakıyor anlamıyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Hergün önünden geçtiğim, evimizin yakınlarında bi market var.Pek sık girmesem de sürekli önünden geçiyorum özellikle haftasonları falan.Bununla ilgili bi soru sormuştum yine ama artık bazı şeylerden emin olduğum için tekrar sormak istedim.Orda çalışan bi çocuk var sanırım yeni girmiş işe daha önceleri yoktu çünkü.İlk gidişimde baya bi ilgilenmişti benle meyve sebze falan alacağım zaman o seçti benim yerime, ki genelde çalışanlar yüzlerine bile bakmaz gelenlerin.O günden sonra ne zaman önünden geçsem oranın hep beni gördüğünde işini bırakıyor, marketin dışına çıkıp orda yaslanıp benim geçmemi bekliyor.Belki ben yanlış anlıyorumdur dedim ama son günlerde bariz belli etmeye başladı artık bunu, sürekli bakıyor.Hele geçen marketin önünde bişey yapıyordu kutu mu ne taşıyordu sanırım, bana öylesine bi baktı kafasını çevirdi, sonra ben olduğumu farkedince tekrar döndürdü kafasını falan gülmemek için kendimi zor tuttum :D Ama yaşça benden 6-7 yaş büyük biridir heralde,neden bana bakıyor anlamıyorum okula gittiğimi falanda biliyor.Neyin peşinde olduğunu bilmiyorum ama her geçtiğimde bana bakmaya çalıştığından eminim artık.Ben de merak ediyorum önünden geçmeye çalışıyorum marketin bugün de göremedim zaten dondum soğukta.Sizce amacı nedir, bu işin sonu ne olcak böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok önemli bi güncelleme yapmam gerekti.Az önce evdekiler yine bişeyler almaya yolladılar beni, pek kimse de yoktu akşam vakti olduğu için.Sürekli o çocuğun yanında duran o olmadığı zamanlar benim ne yaptığımı gözetleyen dombili bi abimiz vardı.Ben gelince konuyu o çocuktan açtı hemen,çocuk söyledi o adama sanırım benimle ilgili bişeyler."İzin gününde sırf ortalık temiz olmuş mu diye gelip fotoğraf falan çekti bide.Ciddiyim ya normal değil o çocuk." falan dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer çalışanlar da baya kızmışlar sanırım onlar da baya laf ettiler arkasından.Bugün yoktu zaten markette %99 o çocuk yani. Allahım neden ben hep böyle insanları buluyorum! :(:(:(
Güncellemeler
+1 yıl
Çok moralim bozuldu yahu yokmu yorum yapacak :(
Neden bana bakıyor anlamıyorum. Ne yapmalıyım sizce?