Nerde arızalı tipler var beni buluyor ya!

Dûn kız kuzenimin doğum gûnûydû, kız erkek karışık sinemaya gittik,arkadaşlarından 2 tanesi bana taktı, ztn birisi bayadır benimle uğraşıyordu,neyse sinemaya gittik 12 kişiydik toplam, ve tam 12 sıra vardı,neyse biz oturduk çocuklardan biri arkama oturdu, film boyunca ses çıkartıp durdu rahatsız etmek için film'in sonunda film bittikten sonra nasıl beğendiniz mi falan dedi, ben hiç cevap vermedim arkamı bile dönmedim, yanımdaki kızlar cevap verdi kuzenimle, ondan sonra yine sordu tekrardan bu sefer arkamı döndüm bi baktım bana bakıyor geri bakışımı çektim,sinemadan sonra eve toplandık pasta kesmek için, affedersiniz piç herif durdu duramadı bana dediki sen niye konuşmuyorsun dedi, bende ben pek konuşmayı sevmem dedim, ondan sonra bakışlarıma duruşuma taktılar, şeytan gibi bakıyorsun hırçın bir kızsın falan dedi ve sonrada ben bu kızı konuşturmadan gitmem ben abi dedi herkezin içinde,eskiden bana takik olan çocukla birlik oldular beni tavlamaya başladılar, soru sormaya başladılar özel hayatıma kadar sorular sordular ama ben cevabımı pat diye yüzlerine vurdum, sonra başladı sen farklısın falan demeye çok gizemlisin, çok güzelsin etkilendim senden falan,bende dedimki boşuna uğraşma b*k tavlarsın beni dedim, beni yakışıklı bulmuyor musun dedi, hayır dedim, ya ben sevmem erkekler arasında açılıp konuşmayı, kız arası olsa iyi ama ben yapamıyorum erkek içinde sonra başıma belalar geliyor, neden hep gelip beni buluyor böyle hıyarlar affedersiniz?
Nerde arızalı tipler var beni buluyor ya!