evlendikten sonra eşinizin kel kalması sorun olurmu (Anket) ?
evet olur
hayır olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
BaranSmoag sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sorun degil cünkü saclarina sifirda vursa yakisiyor erkeklere :)
ya ben hiç kısa saç kullanmadınm 3 numara v. s ve saçlarım çok dökülüyor :/
o foto 1 aylık son 3 haftadır çok dökülüyor şakaklarım açılıyor :/ kel amcalarım ve dayılarım ve korku sarıyorrr :/
neyse kısmet :D
Evlenmeden önce eşimizi seçme şansımız var. Ama evlendikten sonra yok eşimin saçı döküldü, dişi döküldü, kilo aldı, göbeklendi, yok kuşu ötmüyor gibi sebeplerden dolayı ben şahsım adına :) konuşayım eşimi terk etmem sorunda yaratmam. Evlilik ciddi bir müessedir, bir yastığa baş koyuyorsanız şayet iyi günde kötü günde diye konuyor. O yüzden benim açımdan kelde olsa hiçbir sıkıntı yaratmaz :)
EİG için teşekkürler :)
www.ozgunresimler.com/.../thank-you-02.gif
Hayır olmaz çünkü onun elinde olan bişey değil, o çok mu ister sanki kel olmayı
aynen elde olmayan durum fakat bilmiyorum :D sorun edenler varmış :D
olmaz yani, birde bal rengi yeşil ya da mavi gözleri varsa harika olur :D ben çok severim öyle. bide tonton olsun azıcık :D
Hayır, bir düşününce johnny sins'ten farkı olmaz hahah :D
ilginç bir betimleme bu yönden düşünmemiştim :)
Gözleri falan benziyor ten rengi de öyle, saçları olmazsa bir de aklıma gele gele o geldi :D
Benim evleneceğim kişi kel olsa çok çirkin olur * .
Neden olsun ki ya evlendiyse her haliyle sever yani
yok bunla ilgili haber okudumda ondan sormak istedim :D bide saçlarım dökülüyor :/ off of
Aa kizlarin cogu sorun olur demis. Hayir madem tipindesin, sacli yakisikliysa sacsiz da yakisiklidir yani. Surati degismiyor ya. Sen dert etme hic
SİBEL ERDEM Haklı sonuçta eşini kendin seçip onunla bir hayat paylaşıyorsun en başta verdiğin bir söz var iyi günde kötü günde diye tutamayacakları sözleri vermesinler daha iyi...
ben kel de severim onu
Ne güzel :)
Hayr her hali aşktır 😊
hayır olmaz
olur
peki :)
Benimkileri ekeriz
Evet olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?