Sana bir şey söyleyimmi?
Bak ömrümde bir kez aşık oldm ben ve benim en yakın arkadaşımdan da gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum. Aşık olan erkek sevdiği kızı o konuma koymaz. Yani koymaz işte. Kıyamaz. Siz kızlar tam tersi olsun istersiniz. Sevgilinizle. Ama erkekler sevdiği kızla istemez bu durumu. Ama bu durum gerçekten sevenler için geçerli. Sevdiğini sananlar için değil. Abartmıyorum mastürbasyon yapıyorsa ve o an aklına sevdiği geliyorsa. Durur ve utanır. Ona ihanet ettiğini ve aldattığını düşünür. Bu durum kızılderili kabilelerince araştırılmış. Bir kızılderili bir kıza aşık olduğundan şüpheleniyorsa. Onu düşünerek mastürbasyon yaparmış. Eğer hoşuna gidiyorsa aslında sevmiyormuş. Sadece cinsel isteği aşk sanıyormuş. Eğer gitmiyorsa ve rahatsız oluyorsa seviyormuş. Bende yaşadım bu saflık gibi bişey. Yani cinsellik kirlilik gibi. Kirletmek istemiyorsunuz. Onu melek gibi görüyorsunuz. Siz hiç bir meleği becermek istermisiniz? Daha çok sarılıp uyumak, Öpmek, Koklamak ve korumak ister erkek. Kendimden biliyorum... Yani uçkurunu düşünen erkek sizi asla sevmemiştir. Kandırıyordur. Aşk başka birşey.. Ama bana bir daha bulaşmasın... Hatta mümkünse benden ırak olsun ;)11 Yorumla
En İyi Cevaplar
zaten bu zamanki ilişkiler yataktan sonra bitiyor şeyi gördükten sonra aşkın bir anlamı kalmıyor yani
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. dediğin olayda kullanıyor gibi görünüyor ama unutma ki kadınlar da erkekleri kullanmış oluyor aynı zamanda ;)
olayla ilgisiz bakarsak ilişki aşkı arttırır diye düşünüyorum01 Yorumla
- +1 yıl
erkeğine göre değişir bence cinsel birleşme güvendiğin ve sevdiğin biriyle olunca ilişkiyi netleştiriyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkeğin samimiyetine bağlı, istediğini elde etmek için rol kesiyor olabilir bunu göremezsen terk edilirsin ama gerçekten seven aşık olan adam ilişkiye girince terketmeyi bırak daha çok bağlanır.
10 Yorumlaseviyodur diyenler yalan söyler adam seks yapmak için sevgi yalanlarıyla kızı kullanıp her bulusmada eve gidelim diyosa amacı kızı kullanmak sevgi falan yok
10 YorumlaArada bir gezip dolaşmak lazım... hep ilişkiye girmek olmaz
20 YorumlaHala seviyordur ama bormonlar agir basiyordur duzenli hayata gecince degişir
00 Yorumla- +1 yıl
bazı durumlar da bıterç.. o durum erkek veya kadın aslında seks arıyor ıse bıter. beden ve kararkter askı baslamıs ıse ılıskıye gırdıkce alevlenır.
00 Yorumla Arzu iste, istedikce istiyor. Ama arzular ne anlamda arzu bilemiyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Anlaşıldı vermişsin
İşin zor o da devam ediyorsa umursamadan unut artık et parçasısın00 Yorumla - +1 yıl
ya öyle olanlar çok var ama sevgi vardır elbet sadece o cinselliği çok istiyordur ve sen onun için güzel olmazsan seninle bunu yapmaz bunuda düşün
00 Yorumla - +1 yıl
Bnce zevk evlenmeden bir kere iliski oldumu erkek hep ister sdce zevkle alakali
00 Yorumla - +1 yıl
Sen erkeğin iki isteğini yap başka bişey istemez zaten bir karnını doyur bir de ilişki anlamda gözünü :-)
00 Yorumla Erkek sevmeden sadece zevk içinde birlikte olabilir.
00 Yorumlabu kişi sensin galiba ama bilmiyorum sevebilirde kullanıyo olabilirde yol bir defa açıldımı artık hep yapalım diyo insan
00 YorumlaKişiliğine göre değişir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. tabi seviyordur hala sevmez olurmu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Çok çapalar hakkını alır ve hevesi geçer...
10 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle olmamisti kisiden kisiye degisir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Sevgi bitmiş sizde...
10 Yorumla- +1 yıl
Bitemez aşk denize açıkmış gemi gibidir.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben de bitmedi şahsen, ama istiyor insan sürekli
10 Yorumla - +1 yıl
evet biter çünkü erkek istediğini alır ve finish
00 Yorumla - +1 yıl
bitmemeli bence..
10 Yorumla - +1 yıl
ilişki koca ile olur.
00 Yorumla kismen.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
tadını aldıktan sonra iki tarafta bırakamaz.
00 Yorumla - +1 yıl
sevgi kalmamış, suyu çıkmış ilişki.
00 Yorumla - +1 yıl
Biter.
00 Yorumla - +1 yıl
Biter bence
00 Yorumla - +1 yıl
Bende bitmez
00 Yorumla O sapikliga giriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Ne alakası var?
00 Yorumla- +1 yıl
biter
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Seven adamsa bitmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar