saçmalamak isteseydim bunu tek başımada pekala yapablirdim
Sevişmeler bitince aşk da biter mi?
saçmalamak isteseydim bunu tek başımada pekala yapablirdim
4 yıllık bir birliktelik sürekli yaşanması halinde cinsel açıdan bir isteksizlik yaratabilir. Artık ona sıradan gelmeye başlamış olabilirsiniz. Bu sizin güzel olmadığınızdan değil profildeki resim size aitse çok güzel bir kadın olduğunuz belli. Ama erkekler bir süre sonra farklı tatlar almak istiyorlar. Sürekli aynı bedenle sevişmek aynı kokuyu aynı tadı almak heyecan vermiyor. Bu nedenle erkekler başka kadınlara yönelmeye başlıyor. Cinsel hayatınızı renklendirmek için birşeyler yapmanız gerekiyor. Sizi arzulamasını sağlayın. Aşk zaten sürekli değildir. Bir süre sonra aşk bitiyor yerine sevgi kalıyor.
Tesekkur ederim :)
Çok iddialı bir söylem olabilir ama seks ilişkisinin zayıflaması, ilişkide problem olduğunun önemli bir sinyalidir. Sevgi bitince seks biter mi sorusuna yanıt veremem ama seks bitmişse sevgi tarafında sıkıntı var diyebilirim.
Fakat çözümü problemin kendisi kadar zor olmayabilir. Probleme bağlı..
eskiyi şöyle 1 gözünde canlandır sende 1 değişiklik var mı yokmu hal ve tavırların sevişmen vs herşey. Mesela 1 arkadaşım var ilk evllilerken oral yapıyormuş eşine 2 side seviyor istiyor 1 süre sonra kadın oral manyağı oluyor sık sık yapıyor erkeği bayıyor. sonra çocuk vs derken 1 az uzaklaşıyorlar 1 1lerinden bu kez eşi oral istiyor ama kadın tiskiniyormuş o yüzden yapamıyormuş... bu sadece 1 örnek . herşey eskisi gibimi değilmi ne eksik ne fazla değerlendir on agöre
kocan degil sonucta istedigindei her turlu aliyor.bide almak icin caba mi gostersin?
Cevap
26Cevap
aşk ve sevişme erkeklerde farklı duygulardır.Kızların bir çoğu aşk olmadan sevişmezler ama erkekler için bu geçerli değildir.Elde ettikten beraber olduktan sonra erkeğin soğumasını engelleyen kadının sexi olması ve fantezilerle ilişkiyi diri tutmasıdır..
bak soruyu yanlıs anlattım ya da sen yanlış anladın sorun fantezide filan değil ki o direk olaya girmek istiyor bense oynaşmak ya da günde iki kere üç kere isteyen adam gitti yerine 2 3 günde bir seferle yetinen bir adam geldi bunu nedeninin merak ediyorum
ya elde ettiği için azalır ya da başka biriyle daha beraber olmaya başladıysa azalır
başkasının olmadığından eminim ve bu 4 yıllık beraberliğimizde 1 aydır böyle
Başkasının olmadığından çok emin olma ..Hayat bu bundan önce yapmamıştır ama denk gelir bundan sonra yapar ya da senden soğumuştur ozaman
şu an için dedım zaten yoksa yapmayacağından emınım demedım o konuda güvenmiyorum malesef
se bambaşka duygudur erkekler için dünya güzeli kadınla beraberde olsa başka bir kadınla yine de beraber olmak ister
Bu aşkınızı sevginizi ciddi bir boyuta taşımadığınız için aynı şeyler sıkmaya başlamış, unutma sevmek bağlılık sadece aşktan ibaret değil, insan sevdiğiyle arkadaş dost, sırdaş kanka herşey gibi olmalı, ciddi bir ilişkiyi evlilik tacıyla taçlandırmaz isen, belirli bir peryodda insan bıkar birbirinden anlamı sadece şu olur cinsel ihtiyac giderme, duygu yoksunluklarını giderme limanı olursun. borsada değerin fena düşmüş diyim.
cinsel heyecanın azalması aşkın, sevginin bitmesiyle doğrudan ilintili değil. alışkanlıktan kaynaklı olabiliyor. yani bedenlerinizin birbirine birbirine alışmışlığı bazen çok olağan sıradan bir durum haline geliyor. monotonluktan kurtarmak için bazı oyunlar keşfedin aranızda. değişik heyecanlar üretin.
merhaba buna benzer konular ilişkilerde sık gördüğümüz manzaralar .eğer isterseniz ben psikolojik danışmanım .özelde konuşabiliriz.istek gönderildi kabul ederseniz
bu durumu senin tepkilerinde tetikler 2 defa tepki gösterip bende boşalmak istiyorum bende dolu dolu yasamak istiyorum diye tepki gösterirsen senide mutlu etmeyi deneyip denemediği sana daha iyi fikir verdirecektir.
bitme değilde sıradanlaşmış desek daha olur artık bazı şeylerin heyecanı kaçmış diye düşünüyorum
gözü douymuş artık sana karşı gibime geliyor sürekli aynı kadın erkeklerde monotonlaşmaya sebep oluyor cinsel istek azalıyor o yüzden sadece seks yapmış olmak için sevişmeden direk olaya girer yapacak birşey yok fazla :)
işte böyleleriyle bişeyler yaşayarak hatayı baştan yapıyosunuz
bu aşk değil alışveriş .aşk nefsani istekler değildir.
5 yıllık beraberliğin ardından eşimle evlendim her yatağa girişimizde hala aynı şehvetle sarılırız birbirimize
Artık sevgilin sana doymuş ondan öyle davranıyor bira fantazi üret değişik posizyonlar deneyin derim ben bu gibi konularda tecrübeliyim hadi sana kolay gele saygılar
Sevişme Üzerine Kurulduysa er ya da geç biter. Gerçek Sevgi üzerine kurulmuşsa Asla bitmez
bitmez tabiki. ama monotonlaşır bu bir gerçek. bunu aşmak içinde değişik şeyler denemekte yarar var. ne bileyim fantaziler olabilir mesela
Sevdiğim insanla sevişmek isterim. Seviştiğimi sevmek istemem.
Aşkın içinde sevişme yoktur,sevginin içindedir sevişme.İnsanda sevişme hayvani duygularından gelir. Aşk ise rahmani duygulardandır ve onda nefse yer yoktur...
4 yıldır her yanyana geldiğinde seviştiyseniz belkide sıkılmıştır. Her buluşmada vermeseydin keşke :/
Eşin değil sanırım. Kolaylıkla her istediğinde sizi yanında bulduğu için artık başka yönlere eğilimi olabilir mi? Yada evlenmeyi düşünmediğinden.
Hiç çocukların psikolojisini düşünen yokki sorun gelişi güzel bak haydar kesildim :(
doymuş sana karşı amacı yok artık ihtiyacı geldiğinde seni alır altına olay bunlarla ibaret aşk böyle birşey değil yatak olayı değil yani sz aşkı anlıyamazsnz
ne alak sımdı ve uslubuna dıkkat et ben sadece yanıma ısını gormek ıcın gelıyordemedım ıyı oku zaten sürekli beraberiz ayrı değiliz tm mı
imkansız çunku bızımkısı evlenmeye kalktığımızda ortalık ayağa kalkacak ve iki tarafta seçimler yapmak zorunda kalıcak
namus ınsanların bacaklarının arasında olmaz önce bunu anla namuz insanın nefsidir ve namuslu kızlarımız var ona bakarsan tm mı bir gün senın bir gün onun kolunda ruhları fahişe adları bakire ve laflarını seçerek konuş tm mı kimseye birşey satmadım
bi gün başka birsini kadını olmaya kalkarsam ancak bu lafları o adam kullanabılır bana canım ama yaradana büyük konuşmayım ister evlensin ister evlenmesin ben kemdimden mesulüm ve ben onu ömürlük sevdim yoksa bu kadar zorluk karsısında coktan arkamı donup gıtmıstım bılmeden tanımadan yorum yapma
Aşkın ömrü 3 yıldır..
"Şimdiye kadar nasıl bitmemiş?" diye düşünmedim değil..
demek ki senin hiç 4 yıl süren bir ilişkin olmadı
3 küsür yıldı..
Fark edermi? en azından ön sevişmesiz olaya hiç girmedik..
4 yılda bu hale geldiyse 10 sene sonra cinsiyet değiştirir galiba
bence sıkılmış.ee öyle hor kullanırsanız her fırsatta yaprsanız bir şeyler böyle sıkılırsınız iştee
Ona vazvazgecilmez oldugunu hissettir
önceden başka gelirdi şimdi hep aynı şey heyecan kaçmış aslında .. beraberlik derken merak ettim sevgili mi koca mı ?
koca gibi sevgili diyelim biz ona biraz karışık...
tahmin etmiştim ...evlilik olmadıgı için evliliginde önemi heyecanı kaçmış açıkcası bu ilişkinin bir sona varacagını pek düşünmüyorum
Biter malesef.
sevgilin azdırıcı hap kullansa nasıl olur
ıslaksa aşk var :p
sen zaten saçmalamışsın ablacım saçmalayacagın kadar (:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar