Erkek arkadaşım başka bir kızla konuşuyor?

Arkadaşlar erkek arkadaşım sivaslı ve LOL bağımlısı yazları sivasa gidiyor lol den bir kızla tanışmış onunla konuşuyordu bir şey demiyordum daha sonra bugün kızla buluşmuşlar kız çok güzeldi dedi ve kız buna sarılmış giderken yarın bidaha gel demiş bende bu kızla konuşma kıskanıyorum dedim neden zararsız kız hemşehrim lol oynuyor böyle kız bulamam falan dedi bende eskiden konuşma dediğim biri olunca anında engellerdin neden konuşmam diyemiyorsun dedim diyemem dedi ve daha önce başka ezgi diye bir kız vardı gene lol den kız bana laf etmişti erkek arkadaşımda haddini bildirmişti ama dostlardı ve bugün ezgiyi kaybettikten sonra bile üzüldüm bu kızlada konuşma diyorsun yapamam dedi benim bir arkadaşım vardı o kızdıgı için konuşmuyordum çocugun adının baş harfini söylediğimde dahi deliriyordu ve bugün o kızla konuşuyorsan bende onla konuşurum dedim ben tamam konuşmayacagım demesini beklerken bana sen onla konuş bende bu kızla konuşayım sorun yok dedi bende ayrıldım sizce çokmu abartmışım beni gerçekten sevdiğini düşünüyordum bugün o kıza karşı bişeylermi hissetti acaba neden konuşmak için beni yok saydı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kızla konuşmayı bıraktı gene eskisi gibiyiz 😄
Erkek arkadaşım başka bir kızla konuşuyor?