Dedem ninemi aldatıyor lütfen yardım?

olay şöyle başladı dedemle ninecazım çok yaşlı oldukları için kışın bize geldiler, bunlar sobalı evde kalıyorlar kışında mutfak felan soguk oldugundan dolayı, bu fakirler biz de kaldı , neyse benim odamda 2 ranza 1 yatak var tabi benim odama yerleştiler bizde kaldıkları için bende gece erkenden yatıyordum ust ranzada ve bir gece tıkır tıkır şakur şukur sesler gelmeye başladı "dede bu saatte ne yapıyorsun?"dedigimde bana kızdı neyse bu 3310 kullanıyor telefonu bilgisayarda unutmuş o sırada dınk dınk diye ses geldi bende açıp baktım" aşkım özledim pastaneye gel" diye mesaj geldi meraklandım bende telefonu alıp üşenmeden pastaneye gittim "geldim aşkım" diye yazdım" alt kattta bekliyorum aşk " diye cevap verdi bende indim alt katta sarışın 20 yaşlarında kız vardı biraz gezindikden sonra pastaneden çıktım sonucda bunlar 80 küsür yaşlarında en fazla 2 yıl yaşarlar nineme söylesem kalpten gidecek söylemesem dedem kalpden gidecek ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
bu gün bazı yorumlardan dolayı söylicektim nineme ama dedem ninemi gondiklemiş sanırım ninem çok mutluydu kıyamadım ne yapmam lazım kafam çok karıştı
Güncellemeler
+1 yıl
yardım...
Güncellemeler
+1 yıl
dedemle ninem barıştılar
Dedem ninemi aldatıyor lütfen yardım?