Çoğu insan arkadalarından hakaret edip çıplak gezse laf bile atmam derken bazıları da kilolu olmadan olmaz diyor. peki kızlarsoruyor erkekleri ne düşünüyor? Kilolu kız çirkin değildir. Bakımlı olduğu sürece her fiziksel engeli olan insan güzeldir bence. Sadece bazıları ele gelecek derken bazıları da eti butu sevmiyor. Görüşleriniz? Dikkat , 100 kilo üstü obeze giriyor. aklınıza direk balina gibi bir şey gelmesin kilolu kızlardan bahsediyorum.
Kesinlikle bulmuyorum, hele benim gibi 4 senedir yediğini içtiğini gram gram tartan biri için çekilemez bir durumdur. Bir kere sağlıksız bir durum. Kız 60 kilodan fazla olmayacak boyu kaç olursa olsun
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saglik soglunu hormonel bir durumu yoksa bir insanin sirf bogazina sahip cikmayip kilolu olmasi bence itici ve altimda kilolu birini becermek istemem , kimse istemez
Ayni sekilde asiri makyajla kuru bir hatunuda istemeyiz bacaklariyla bizi kavrasin yeter ama fazlasi zarar
Neden ise kilolu kadınlar ve kızlar çok samimi, içten ve yüz güzelliği olarak daha güzel oluyorlar.. Şimdi bu resimde ki kız harika ancak tek zorluk var kucağa alınıp taşımak oldukça zor.. Kendine bakan ve temizliğine dikkat eden tertipli bir kız ise o kilolar görünmez bile.
Şimdi bu görseli atıpta milletin aklına balina gelmesin falan demekte ilginçmiş. Bence şişman karıların hiçbir albenisi yok. Sağlıklı olupta spor yapmıyorsa nefret edilesi. Fit bir vücüda sahip olanlar nasıl oluyor. Zor değil yani. :::)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
100 kilo cok gozde buyutulecek bisey değil fotograftaki kadin 100 ve gayet hos bence de kilo konusu bence onemli değil şişman bir kadindan hoslanabilirim veya zayif sevgilim hizla kilo alıp 100 kilonun ustune cikabilir yine de severim ve oynayacak dokunacak ekstra etler için ona tesekkur ederim 😅