AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
bende ya herkes çıkıyo oynamaya tek oturuom herks bana bakıo sanki ama halay çekmeye çıktım onuda beceremedm :D
Ne güzel işte hünerlerini kendi düğününe saklıyorsun.
eğitici videoolara falan ihtiyacn yok bence 2 kadeh alkol yeterli ben çözümü öyle buldum :)
2 tane miller devir sonra çık ring'e bak nasıl oynuyon :D
bende oynamam.boşver oynama bence çok itici oluyorlar
Sevinip şükredeceğine üzülüyorsun yazık billahi yazık !
:D
hayatın düğünlerde geçiyor, bir düğünden çıkıp ötekine yetişiyorsun sanırım. e dur yerinde yavrucum. düğün mü kaldı artık
içinden geldiği gibi. onlar çokmu iyi dansçılar ? çokmu mükemmel oynuyorlar. kendini kasma bu kadar. rahat hisset.
OYnama zaten.Dinimize göre erkekle kızların birarada bulunması uygun değil.Düğündede erkeklerin yanında oynayamassın.
illa ki biri gelip bazı şeylerin dinimize göre yanlış olduğunu söyleyecek. dinimze göre resim çektirmek de yasak ImTheProf, senin neden bir resmin var?
hey hey sakin.ben sadece uyardım.İster dikkate alın ister almayın beni ilgilendirmez.Hem senin benim resmime karışma hakkın yok.
evden çıkmaylm lan o zaman hep erkek kaynıyo sakıncalı:D:D
apaci dansı yapmayı deneye bilirsin sen eglenmesende emin ol ki etrafındakiler cok eglenirler :))
parmaklarını şıklatıp sahnenin içine doğru yardır sonrası gelir :D
sonradan olmaz o iş bazıları çok oynaktır bazıları kazulet=)
Bir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü bende oynayamıyorum. Çok utangacım. :)
kendine güven çık sahneye alkış al sonra helal sana brava bana desinlerrrr :D
Ben bağlama çalıyorum, niye oynamıyorsun sorusuna cevabım çok basit.Ben oynamam oynatırım O_o
Güç içinde. Müziğe bırak kendini seni nereye götürürse
bkz
https://www.youtube.com/watch?v=_FPRNecin_4hoppa yamyam stylaaaaaaaaaa!
içinden gelen birşey o. benim içimden var ama çıkartamıyorum bazen 2 bira içiyorum bilmediğim havaları bile oynuyorum :D
link çok fena ya :D
Ulan bir karadeniz, bir ege. üstüne tanımam.
bende bir hatay bide antep yöresini tanımam
öğreteyim mi boy aynısının karşısına geç roman havasıritime göre ayağını sağ ve sola at benimface de var tolga girnataci yaz
mesajların kapalı..
bendede var aynısı haha :) özellikle kendi düğünümde napıcam dye düsünyrm ama içki içince kalkıp kendin oynarsn merak etme:)
bende oynamiyom , böyle bence daha iyi =) hani bazen zorla kendimi ortalarda bi yerde buLuyom ama :=)))
içine kapanık tiplerdir bence. karşı tarafın ona bakmasından çekinir. :)
oyun havası pek oynamam da halayda araya giriver: öyle yapıorum şahsenD:D:D
içinden gelmiyosa kazık gibi durursun tabi içinden gelerek oyna ve rezil olucağını düşünme rezillik olsa biziim milletimiz bunu almazdı zaten bunu düşün
Hiç oynayamıyorsan onlarla birlikle sende kalk ayakta alkışla, zamanla oynarsın.
Hiç uğraşma kendini müziğin akışına bırak belki yeni oynama-dans-halay-kaşık havası tarzı bulursun.
nedense ben o hep düğünde oyanamıyan kızları beğenirim :) prenses gibi asil gelirler gözüme. Diğer göbek atanlar da kocakarı potansiyeli görüyorum hep. Aferin sana :)
Öz güven meselesi milletin içine çıkıp oynamaya çekiniyorsan başta bunu aşman lazım
çık sahneye yarım dakka bekle sonra düğün vidyosunu izle sorun kalmışmı?
bende oynamıyorum.oynamayı bilmediğimden saçma geliyor.yanlız değilsin
Aynı ben... Bende onayamıyorum oynadıgımda mıllet bana bakıyor o yuzden oturup izlicez
Bende oynamıyorum hiç sevmem ne ögrenmeye çabaladım nede üzüldüm.
Düğün mü :( Hiç sevmem bugüne dek oynamışlığım yok..
oynanmayı bilen tanıdık varsa öğretsin ayaklarına bak
4 tane tekila shot çakıyorsun kendini pistte bulursun zaten :)))))))
Aynı sorun bendede var, hiç oynayamam. Oynamayı bilmiyorum, utanıp çekiniyorumda.
link
çık oyna en çok olsa deli derler sen aldırış etmicen artık )
bunun egitimi falan olmaz o oynayanlarda egitim almamış müzigin ritmine göre yardır :)
kollarını kaldır ve kafana göre oyna. başkaları nasıl oynuyorsa sende öyle oyna
ilk başta herkes sana bakıyormuş gibi gelir oynadıkça alışırsın ve kimsenin sana bkmadığını anlarsın zaten geriside gelir
ben öyle yaptım şahsen
bende oynayamıyorum boşver çok istiosan kursa yazıl
bende düğünde onarsa yalan yok en az 5 6 tane kız konuşmak istiyor utanıyorum annem akrabam birisi görecek diye kaçıyorum
aynı seyi bende yasıyrm herks ynuyr bende otruyrm ama bnce boylsi dha iyi yaa ynapta napcksın :)
bunu izleye izleye ögrendim valla
https://www.youtube.com/watch?v=0J9aUXccBYobiraz alkol iç zaten kendini bi anda pistte bulacaksın ben denedim :D
senin için en ıyısı kurs bence belli bir yaştan sonra bu tur olaylara katılmak zor oluyor
Kafanın üstünde dön belki kan gider de çalışmaya başlar böyle sorular sormazsın :)
Acımasızsın.
Seviyorum senii :)
uç dört dubleden sonra her turlu oynarsın
Bullshit!1!1!
Düğünde oynamayan kızlar <3
la hepsi oynamak istiyor için için. Kalkıp oynayanları,o kıvrımlı kalçalarını sallayarak onları süzen yağuşuklu elemanları gördükçe, topukları kırılsın diye bela bilem okuyorlar.
karnım ağrıdı gülmekten :D:D:d
soran oynama sen valla bak, otur kola pasta takıl en güzeli <3
içinden geldiği gibi :)
Kafana göre takıl müziğe göre
herifinden başkasına oynamayan hatundur hatun
içinden geldiği gibi :))
ben halay bile çekemiyorum :(
her türlü oynarım kapı gıcırtısında bile:D
Kelin ilacı olsa, kendi kafasına sürer..
tek kelime öz güven kazanmalısın .)