Düğünlerde oynamam pek. Kuzenim evlendi düğünde resmen dışlandim çok oynamadım çünkü.
Gösteriş sahnede olmak ve beğenen çıkar belki diye öğrenmeli miyim evlenecek iki abim var üstelik
Düğünlerde oynamam pek. Kuzenim evlendi düğünde resmen dışlandim çok oynamadım çünkü.
Gösteriş sahnede olmak ve beğenen çıkar belki diye öğrenmeli miyim evlenecek iki abim var üstelik
Şu ikinci kısımda söylediğin beğenen olur belki falan kısmı açıkçası beni rahatsız etti yani Sen kurbanlık falan mısın oradan birileri seni görecek beğenecek seçecek bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor, bak düğünde birilerini beğenebilirsin bu ayrı ama sırf birileri seni beğensin diye bir meydana çıkıp oynaman kendini göstermen biraz insanın kalitesini düşürüyor ve kendini mal gibi yapıyor affedersin o yüzden bu sebeple oynamanı önermem
Onun dışında çok yakının olan kişilerin düğününde bence çok uzak durma, oynamayı bilmiyor olabilirsin veya oynamak istemiyor olabilirsin ama ortalarda görünmeni tavsiye ederim En azından arada bir insanlarla sohbet et kenarlarda dur alkış yap.
Ben bazen oynayabiliyorum bazen de bana baktıklqrıniçin kasılıp neden bu bana bakıyor diye sıkılıyorum ama yanımda kendimi rahat hissettiğim ya da enerjisini sevdiğim biri olunca oynuyorum 😂 bence kibar oynadığım in bakıyorlar
Aynı bensin yanimdakinin enerjisinden bende etkileniyorum a
Cevap
7Cevap
İnsan beğenilmek için oynamaz ki 😂 eğlenmek için oynar.
içinden geliyorsa oynarsın ya mecbur hissederek eğlenilir mi :)
top oynamayıda öğren halı saha maçına çağırırız. Bak orada kısmetin açılır hem
Düğünler tarih olacak ilerde
Çiftetelli öğren. 😃
Göbek atma dersi verilir 😂
Öğreeeeennnn bana da öğret
İlerde evlenirsen lazım olur ya dkapxp
Hoşlanmıyorsan öğrenme
Fiziğin de önemli ama
Öğren lazım olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?