Bir insana herkes ''sen kişiliksizsin, karaktersizsin.'' derse, o insan gerçekten karaktersiz midir? Bu sözlerin başka sebepleri olabilir mi? Her sohbetinde bunları duyan, veya imasını anlayan biri, bir gün gerçekten tabiri caizse çuvallayabilir mi?
...
Yukarıdaki sorudan bağımsız olarak bir soru:
Bir kız, bir erkeğe ''egosuna koduğumun malı'' derse, ne demek istiyordur? (o mal ben değilim)
Üçüncü bir sorum daha var:
Kendinizi çok kötü, yorgun, bitkin, her şeyden sıkılmış ve bıkmış, kendine olan güveni yerle bir olmuş hissettiğiniz bir durumda bütün bunları yok eden ve sizi güçlendiren, umutlandıran, kendinizi çok canlı, çok neşeli ve hayata çok uyumlu bir hale dönüştüren, saygınlık kazandırıcı veya ilham veren bir olayla karşılaştınız mı, ya da siz çok büyük bir iş yaptınız mı?
...
Yukarıdaki sorudan bağımsız olarak bir soru:
Bir kız, bir erkeğe ''egosuna koduğumun malı'' derse, ne demek istiyordur? (o mal ben değilim)
Üçüncü bir sorum daha var:
Kendinizi çok kötü, yorgun, bitkin, her şeyden sıkılmış ve bıkmış, kendine olan güveni yerle bir olmuş hissettiğiniz bir durumda bütün bunları yok eden ve sizi güçlendiren, umutlandıran, kendinizi çok canlı, çok neşeli ve hayata çok uyumlu bir hale dönüştüren, saygınlık kazandırıcı veya ilham veren bir olayla karşılaştınız mı, ya da siz çok büyük bir iş yaptınız mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer