Evlenip Boşanan Eski sevgilim Geri Döndü Yardımmmmm?

evet beyler Konu şundan ibaret; 2008 yılında bir hatunla birlikteydim hayatım boyunca zaten bir ona aşık oldum aşık olduktan sonra hayatım bir daha eskisi gibi olmadı mk. Kız çok fena güzel abartısız kumral yeşil gözlü felan. birbirimizi de çok seviyorduk yüzük felan taktık kendi aramızda. kız beni ailesine söyledi. işte o an herşey mafoldu tabi kızın ailesi izin vermedi önce okul felan muhabbeti oldu. kız o gece intihara kalkıştı. baya bir hastanede felan yattı neyse ama sonunda ailesinin dediği oldu ayrıldık eskisi gibi olamadık. baya hiç konuşmadık iletişim koptu 2012-2013 yıllarında sanırım kız evlendi hatta benim fazla muhattap olmadığım bir arkadaşımla. 15 gün evli kalıp boşanmışlar. kızla 30-45 gündür bir şekilde tekrar konuşmaya başladık beni özlemiş falan filan. neyse bugün teklif etti. kabul etmedim kızı çok seviyorum çok aşığım ama bilmiyorum piç durumuna düşmek istemiyorum. sizce kabul edersem doğru mu yapmış olurum yanlış mı? yanlış sa o piç kurusu arkadaş! ımın yaptığı ne * .. cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Evlenip Boşanan Eski sevgilim Geri Döndü Yardımmmmm?