Sevgilimle yakınlaştık çok pişmanım?

Sevgilimle yaklaşık 1,5 senedir birlikteyiz ve çok mutluyduk sevgisinden hiç şüphem yoktu aksine deer verdiğini hep hissetirirdi tüm ailesiylede tanıştık her şey çok iyi gidiyodu daha sona bir kaç kez yalnız kaldık ve yakınlaştık. Soyunma vs olmadı cinsel bir birleşmede olmadı ama üstüme yattı öpüştük vs 2 kez oldu bu ve ani gelişti daha önce hiç böyle şeyler konuşmamıştık daha sonra ben ailemin yüzüne bakamamaya geceleri düşünmekten uyuyamamaya başladım bunu onada anlattım anlayış gösterdi bidaha konusu bile açılmadı ama üstünen 4-5 ay geçmesine rağmen geceleri vicdanım hala uyutmuyo kimseyle görüşmüyorum kimsenin yüzüne bakamıyorum sevgilimle bu yüzden ayrılma noktasındayız ilerdede napıcam bilmiyorum baştan aklını kullansaydın diyiceksiniz biliyorum ama ani gelişen şeylerdi kontrol edemedim çok pişmanım kimseye anlatamıyorum bunları içime atıyorum dayanamıyorum düşünmekten kendime zarar vermeyi bile düşünüyorum çevremdeki kimsenin böyle şeyler yaşadığını sanmıyorum daha fazla dayanamıycam napıcam bilmiyorum :/
Sevgilimle yakınlaştık çok pişmanım?