Sevgilimle yaklaşık 1,5 senedir birlikteyiz ve çok mutluyduk sevgisinden hiç şüphem yoktu aksine deer verdiğini hep hissetirirdi tüm ailesiylede tanıştık her şey çok iyi gidiyodu daha sona bir kaç kez yalnız kaldık ve yakınlaştık. Soyunma vs olmadı cinsel bir birleşmede olmadı ama üstüme yattı öpüştük vs 2 kez oldu bu ve ani gelişti daha önce hiç böyle şeyler konuşmamıştık daha sonra ben ailemin yüzüne bakamamaya geceleri düşünmekten uyuyamamaya başladım bunu onada anlattım anlayış gösterdi bidaha konusu bile açılmadı ama üstünen 4-5 ay geçmesine rağmen geceleri vicdanım hala uyutmuyo kimseyle görüşmüyorum kimsenin yüzüne bakamıyorum sevgilimle bu yüzden ayrılma noktasındayız ilerdede napıcam bilmiyorum baştan aklını kullansaydın diyiceksiniz biliyorum ama ani gelişen şeylerdi kontrol edemedim çok pişmanım kimseye anlatamıyorum bunları içime atıyorum dayanamıyorum düşünmekten kendime zarar vermeyi bile düşünüyorum çevremdeki kimsenin böyle şeyler yaşadığını sanmıyorum daha fazla dayanamıycam napıcam bilmiyorum :/
Cevabın nedir?
+1 yılBizde sevgilimle 1 senedir birlikteyiz her şey güzeldi sonra bana dokunmak istediğini söyledi ilk başta yok dedim biraz zaman geçince ben elinden tuttum sonra o bana sarıldı biz arabadayken bir anda beni dudaklarımdan öptü ben böyle bişey hiç beklemiyordum ben ona dedim bidaha böyle bişey yapmayacağına söz ver dedim o da söz vermişti sonra bir gün beni eve bıraktı ben ona yemek hazırladım yemek değil o gün annemgil evde yoktu benim yatağıma yatmış gel yanıma dedi bende öyle uzandım sonra beni tekrar dudaklarımdan öptü bu sefer karşılık verdim daha da ileri gitti göğüslerime dokundu ve onları öpmeye başladı şimdi de özür dilerim aşkım affet beni diyor ben hem çok seviyorum hem de ona çok kızgınım kırgınım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de benzer bir olay yaşadım.. Sevgilim boynumdan öptü, yan yana yatıp uyuduk bacagını benim bacagımın ğzerine attı sadece.. öpüşme falan da olmadı. İleriye gitmedi hiç bir zaman ama ben bunu yaptığıma bile pişmanım.. ablama anlattım abarttığımı söyledi keza kız arkadaşlarım da öyle. Olağan şeyler bunlar kanka değilsiniz ki elbette olacaktır ufak tefek dokunmalar dediler.. nedense bende uzun süre etkisinden çıkamadım. zaten ona da yansıtmışım ister istemez.. Benden korkuyorsun, sapık mıyım ben bu böyle olmaz dedi ve ayrıldı benden. Sakın benim yaptığımı yapma.. ileriye gitme elbette, ama kendini de suçlama. sevgine ve ilişkine yazık etme.
11 Yorumla- +1 yıl
Seninki ayrılmak için bahane arıyormuş aslında iyi ki de böyle yakinlasmissin ki gerçek yüzünü görmüş oldun adamın.
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Canım kardeşim son derece temiz ve güzel giden bir ilişkinde böyle huzursuz olman seninle ilgili bir durum değil. Küçük yaşından beri o ayıp bu günah gibi yaklaşımlarla seni cinsellikten korkan bunu ayıp sayan ve utanç duyulacak yüz karası olunacak biri yapacağı gibi gösteren ailen hatalı. Ülkemizdeki yüz binlerce kadında yaşanan vajinusmus rahatsızlığıda bu baskıdan kaynaklı bir hastalık. İleriye dönük eşinden hahi utanma duygusu ve eşlerin mutsuzluğuda cabası. Gidin onunla ilişki yaşıyın demiyorum ancak bu küçük sevgi oyunlarını dert etmeniz gerçek dertlerin başlangıcı olur uyarıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkür ederim cok haklısın icimi biraz daha rahatlattın
baştan düşünseydin demiycem ! ama böyle şeyleri düşünüp çok boşa kendini üzdüğün gibi onu kendi erkekliğinden de utandırdın tabi bunu sana evet böyle oldu diye asla demicektir... ayrıca ne var onda utanıyorsun falan o seninle onun arasında olan bir şey durduk yere piskolojinizi bozmakta da üstünüze yok yani...
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılya bu çok normal aslına bakarsan. geceleri uyuyamamak, ailenin yüzüne bakamamak sadece senin abartın. ve bunu sevgilinle yaşayıp, sevgilinle ayrılma noktasına gelmek çok saçma. düşüncelerinden kurtul, gidin sevişin demiyorum fakat bu kadar da abartmaya gerek yok bence.
20 Yorumla
+1 yılFazla duygusal davranıyosun canım kardesım sevgiliyle öpüşmek normaldir tabi senın hayat standartlarını bılemem ama fazla duygusal davranıyosun alt tarafı masum bir opucuk. :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok abartiyorsun dunyanin en dogal seyini yapmissiniz ve bundan kendini cok uzuyorsun cok gereksiz yere. Yakinlascaksiniz tabi 1.5 yildir iliskiniz var napcaksiniz baska oturup cay mi iceceksiniz. Cok normal bir sey yaptiginiz uzme bosuna kendini.
20 Yorumla abartma bence sadece öpüşme sevişince ne yapacaksın soyunmamışsınızda çevrendekiler emin ol böyle şeylerin kaç katını yapmıştır bir daha yapmazsın evlenmeden olur biter
00 Yorumla
+1 yılinsanız hata yapıyoruz ben de asla yapmam dediğim şeyler yaptım ve kendimden çok utanıyorum ama yapacak bir şey yok napabiliriz ki geçmişe saplanıp kalamayız sonuçta
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhatanın farkına varmışsın bir daha yapmazsın olur biter çok abartıyorsun kendini de sevgilinide boş yere üzme
20 Yorumla
+1 yılyapin kasarlik sonra pismanim deyin pismansak napak olekmi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapan niye düşünür bu türk kızları anlamam.
sevgilinle sevişmicen de elin adamıyla mı sevişcen yahu00 YorumlaKanka normal bişi abartmaya lüzum yok seviyorsan bırakmazsın sebebi ne olursa olsun.
00 Yorumladert uzun uzun uzun uzun ve cevap cok basit olur boyle seyler takılma
00 YorumlaBu kadar kafana takma. Olan olmuş sonuçta
20 Yorumla
+1 yılkapalı bı bayan mısn?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama babasız büyüdügüm icin biraz sıkı yetistirildim
- +1 yıl
vıcdanın el vermıyo ben senn yerınde olsam sanrm bı muddet ara verrdım ılıskıme
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalak mısın yoksa dikkat ki çekmeye çalışıyorsun
10 Yorumla
+1 yılokumaya üşendim
00 Yorumla