Nisanlim ile dün sabah Gunaydin mesaji atti bende cevapladim is nedeniyle zaten konusmuyoruz aksam oldu bana yazdi bu aksam konusamicaz telimi babama vercem bitanem dedi bende tamam sevgilim dedim neyse hic konusmadik ozledim zaten mesafeler var cok goremiyorum bugunde bütün gün konusmadik aksam isim var askim dedim tamam bitanem dedim spor yapiyomus kardesinden ogrendim bide iki defa girdi cikti bende ona sen beni Ozlemiyosun mesaj atmiyosun naptigimi sormuyosun diye kizdim bugün de arkadaslarina git dedimo da bu karsiligi verdi; ve en son isine gelir iste yazdim ya bir daha yazmadim ne wpa girdi ne de mesaja bakti. Bende o yazana kadar yazmicam? neden boyle yapiyo bu?
Nisanlimla tartistik daha dogrusu atistik diyeyim :( (resimli) ?
erkeklerin çoğu sıkılmaya gelmez senin ki de öyle üstüne çok gidiyosun fazla ilgi gösteriyosun. Vazgeçersen vazgeçilmez olursun diye bir laf vardır çokta doğrudur bırak ne yaparsa yapsın geri döner demiyorum ama sende onun sana yaptıklarını ona yap empati kurmaya çalışsın en sonunda da neden öyle davrandığını açıkla neler hissetin diye sor bakalım sana hak vericek mi gece gece fazla iyi düşünemiyorum ama kaçan kovalanır işteee
Bak sunu diyeyim ben ne kizlari ne de erkekleri kayriyorum aslinda erkek kiz hepimizin duygulari hassas ben kirilmam ben icimde yasarim diyen yalan soyluyo hepimiz birbirimizi kiriyoruz dokuyoruz bu hic bitmicek kiyamet kopana devam edecek kiziyorum kendime uc gunlik dünyada kiriyoruz birbirimizi diye ama karsimdaki ben gibi dusunmuyo iste sende ona gore tavir aliyosun iste :/ birsey gelmiyo elden
Salak salak olan benim sorduğum değil. Sizin tartışmanız. Lise 2 aşıkları gibi bu ne atışması böyle nişanlıyız diyorsun birde. Siz daha sıkıntılarınızı konuşarak çözmek yerine trip atma yaşını geçememişsiniz niye evleniyorsunuz. Sonra da ülkede boşanmalar arttı. Eh artar tabi her seviyoruz diyen evlenirse.
Yoo ben öyle bişey demedim herkes çocuk ben olgunum diye sadece ciddi bir ilişkide hatta nişanlanma evresini bile tamamlamış kişilerin böyle çocuksu kavgaları ilginç geliyor.
En İyi Cevaplar