Erkek arkadaşım aşırı kıskanç birisi bugün onun çalıştığı bir mobilya mağazası var oraya gittim masa almam gerekiyodu onu sordum sonra o beni aradı dedim ona bugün sizin mağazaya gittim masa almak için diye fiyatını söyledim tamam ben bir araştırayım dedi kız mı ilgilendi erkek mi dedi bende erkekti mavi gözlü mü yeşil gözlü mü ne dedim sonra vay efendim sen elalemin gözlerine mi baktın dedi telefonu kapattı aradan 1 saat geçti hala sinirli gene başladık kavgaya balkonda konuşuyodum annem dedi içerde konuş diye bende o sıra sinirliyim zaten anneme bağırdım biraz annem de eniğe sinirlenip bana bağırma arattırcan söylettircen bir gün dedi benim ki iyice sinirlendi bunlar da mesajlaşmalarımız
sizce ben haklı değil miyim napıcam ben böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
ya lütfen yardımcı olun Allah aşkına lütfen ya :(
Aşırı kıskanç birisi ne yapıcam yardımcı olun (resimli) ?
sen çok yüz veriyosun seni seviyorum diyip annenin dediklerini ona söyleme kavgada yüzüne vurur üzülürsün haklı olduğun yerde haksız olursun. orada dicektin ki sen beni sinirlendirmeseydin bende bağırmıcaktım sinrlenip annem senin yüzünden bağırdı bana sen hala üste çıkıyosun. çocuğun nasıl biri olduğunu sen sordun. kör değilim heralde bana böyle davranman çok yanlış. ben seni görmek için geliyorum oraya senin yaptığına bak. neymiş başka çocuğun gözüne mi bakıyosun bide yüzüme kapatıyosun telefonu ya. ne yani gözlerimi bağlayayımmı sanki o gözle bakıyoruz * . sanki bilmiyosun hayatımda başka birinin olmayacağını. eğer öyle biri olsaydım seni 3 sene hayatımda tutmazdım anladın mı
1
13 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
eğer seni 3 sene hayatımda tutuyorsam sadece senin gözlerindeysem bunun bir nedeni vardır düşün bunu
senin yüzünden uyuyamadım de bak... başla işte benim yazdıklarımdan kendini ezdirme tatlım seni seviyorumları o derse böyle sana iyi yaklaşmaya başlarsa söyle yani. ortamı düzeltmeye çalışmaya başlarsa söyle. ama o oğlan seni takmıyo bile benim bile sinirim bozuldu burada. eğer böyle devam ederse ayrıl gitsin
tamam ilkler güzeldir ama unutursun be evlendiğini düşün bu adamla ettiği küfürlere baksana sana suçlu olduğu halde söylediği laflara kendini harcama bu adamla iyi bir kıza benziyorsun. baksana sen neden hep alttan alan taraf oluyorsun biraz da o alsın. deki ona bak ben seni şimdiye kadar hep alttan aldım tartışmayalım diye hep senin dediklerini yaptım. senin gözünün içine baktım sen üzülme diye. ama ben böyle davranmaktan yoruldum senin bana değer vermediğini sevmediğini hissettikce bunları bana yaptığını gördükçe üzülüyorum yıpranıyorum yıprandımda yoruldum. bana böyle davranmayı bırak artık.. ben sana seni seviyorum diyorum. dediğin şey sni svym bu neya bana zoraki söyleyeceksen söyleme bu kelimeleri. bu kelimenin hakkını ver de söyle. ben sana dolu dolu seni seviyorum diyebiliyorum. senin bana bunu söylemeye cesaretin var mı (sevgliinin adını söyle soğuk davrandığını bilsin ).
haklısın sanırım artık ben bile haklı olsam haksız gibi davranıyorum ne derse tamam diyorum uyuyorum ve cidden artık yoruldum bana bağırıyo falan ben sırf o kırılmasın diye susuyorum boynumu yoluyorum ya da saatlece sessiz kalıp aptal gibi oluyorum o aradığında hiç bişi yokmuş olmamış gibi davranıyorum boynumu sorduğum da kedi sevdim o yaptı diyorum ismini söylersem zaten daha da sinirlenir adımızla sadece çok sinirlenince hitap ederiz
o sinirlendiğinde sana küfür etmiyormu sana bağırmıyormu sende bağır senn ondan bir farkın yok o sana ne yaparsa sen ona iki katını yap. ama kendini acındır üzülüyom de ama laflarınıda bir bir sıralaa
Laflara bak uuff nedir ya tınlamıyor bile seni geçiştiriyor al küreği vur ağzına sende muhattap olma daha en azından o yazana hatasnı anlayana kadar dicem ama öküzlük işlemiş kanına belli hem suçlu hem güçlü
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
sabah 8de girdi işe daha yarım saat önce çıktı o yüzden yorgun diye aldırış etmedim ama hem suçlu hem güçlü olduğu konusuna katılıyorum :(
mantıklı düşününce insanın kafasında bin tane soru beliriyor Allah aşkına yorgunluğunu sende patlayarak mı geçiriyor çalışmasın o zaman bu kadar sinirliyse ha madem öyle saatlerce ne işi var facede orda burada onlara ayırıcak vakti varken sanamı yok kendi suçunu kabullenemiyor yazdıklarına göre yorumluyorum yani kendini haklı çıkararak işin içinden sıyrılmaya çalışıyor o kıskançlığı da bahane
Valla imkanın şansın fırsatın varsa çık gez arkadaşlarınla ne bilim onu hatırlatıcak bir mekandan bişeylerden uzak dur koy tepkini ortaya sende vallahi yüz bulduğu için böyle yapıyor düşünsene onca sene berabersin bomboş saçma bir mevzu yüzünden biticek ilişki ama zararlı yine sen çıkıcaksn herifin umrunda olmucak canım cicimle kandırırım hediyeler alırım gönlünü alırım der ona fırsat verme mesaj atma arama o düşsün senin üstüne laflara bak ettiği küfürler katlanılcak gibi değil
sinirlendiği zaman hep böyle davranıyo yarın devam ederse senin dediklerini yazar aradan çekilirim kendi arar mı mesaj mı atar kendi bilir artık ben yapıcağımı yaptım
Canım bizde sinirleniyoruz bağrıyoruz yeri gelince sövüyoruz tamam ama bu şekilde üzmek haddimize değil haklıyken haksız duruma düşmekte fazla yani seni üzmeye hakkı yok bir kere annen öyle dedi diyede üste çıkmasın bak işte sorun yarın düzelir dediğin için fırsat tanıyosun ona yarından sonra artık tepkini koymalısın
peki dediklerine uyucam da annem hakkında özellikle çok takıntılı annemin düşüncelerine önem veriyo annemin dediklerini de duydu o konuyu ne yapıcam :(
annenin her söylediğini kafasına takıp seni afedersin iplemicekse yolu gösterceksin ki sağ şeritten gitsin trafik yapmasın sonuçta bir hayatı varsa onu seninle yaşıyor kimin ne dediği umrunda olmamalı annende kötü bir şey sölememiş sonuçta sanki seni üzdüğünü düşünmüş öyle söylemş bunda sinirlencek ne varsa anlamış değilim ve aşılmıcak bir konu da değil memleket meselesi sanki.. eğer lafını ederse annemin her sölediklerine takılıp benle kötü olucaksan şimdiden hesabı keselim faturası sonra bana patlamasın de ona yeter
Hiç etmesin huzursuz seni asıl o huzursuz olmalı koy tavrını biraz da o tatsın huzursuz mutsuz olmak neymiş her oltaya balık gelmez bunu düşünmeli biraz beyni varsa tabi
takma kafana seni kıskanması seni çok sevdiğini gösteriyor sadece dikkat et bir daha sorarsa böyle şeyler sadece erkek falan de geç gözünü saçını anlatma o zaman ona niye bu kadar dikkatli baktın diye soğuk atar
bence haklısın gözü aklımda kalmış özür dilerim ama bilmiyor musun ben sadece seni seviyorum bana güven lütfen falan de alttan al yoksa kıskanan erkek zor ikna olur şahsen bende sevdiğim kız mavi gözlü falan dese bende ortalığı kaldırrım ama bu kadar da uzatmaya gerek yok demekki seni gerçekten çok seviyor bence biraz da alttan almayı dene zarar gelmez
ya bak benim hayatım da ondan önce bir sevgilim olmadı ondan sonra da olmadı 3 yılı geçik bir süredir beraberiz onun için yapmadığım kalmadı ama böyle olunca deli ediyo beni ya deli :(
çok haklısın ama onunda tek derdi senin ondan başka kimseni görmemen veya onlarında sana baktığını hissediyorsa koruma içgüdüsi hepsi sevdiği için biraz alttan al olmassa içinden geldiği gibi davran ama oda çok abartmış
onun bu hallerini alttan alarak idare etmeye çalışıyorum zaten ama o daha da tepeme çıkıyo seni seviyorum aşkım dediğim de bende seni seviyorum iyi geceler yerine tamam aşkım bu konu kapansın bir daha da yaşanmasın ben de seni seviyorum dese ben ona uçarak giderim ama anlamıyo işte uzatır durur artık bide annemin dediklerini duydu o da kötü oldu
annenin dediklerini duymasa iyi olurdu da neyse artık o zaman bir kez daha alttan al sonra ufacık bir şeyde de sen çok kıskan eğer sana çıkışırsa seni sevdiğim için yapıyorum senin gibi napıyım elimde değil falan dersin
yaparım da annemin dediklerini de çok takıcak adım gibi eminim o konuyu da kapatmam lazım ahh anne ahh sinirliyken üstüme gelme telefonda konuşurken rahatsız etme diye kaç kere dedim
annenin dediklerine takması normal ama çokda abartmaz heralde sen ayarlarsın onu ya afedersin ama en kötü annem adetti o yüzden çok sinirli cevap verdi dersin normalde böyle değil dersin
Böyle olaylar da kıskançlık olur ama kısa olur, sizin olay güvensizlığe daha yakın, bence bu kadar sert olması belkide senin ona olan duygularından emin değildir, sonuçta sen bir tarif için söylemişsın o sözü, yani senin bebe de sana güven eksikliği var
Benim ona olan sevgimden emin olmaması mümkün değil çünkü o gerçekten dayanılmaz bir insan mesela kafa golü diye bir oyun var bilmem biliyo musunuz oyunda fotoğraf koyma özelliği yok ya da profil mesajlaşma falan yok sadece maç yapıyosun o kadar şehir yaş falan da yazmıyo bende oraya ikimizin adını yazdım ona bile sinirlendi ben bunlara tamam diyosam kara kaşından kara gözünden değil
Sizin ilişkiniz gerçekten sıkıntı ve kesinlikle onun sana güven sorunu var! Sana güvense bu kadar saçmalamaz! Birde acaba sen çok mu güzelsin sevgiline göre?
ya açıkçası kendisine çok bakan bir tip değil önceki sevgililerine baktım bir kaç tane ukalalık yapmıyorum ama yüzüne bakılcak tipler değil beni de çevrem de herkes beğenir ve herkes onu nasıl sevdiğimi sorar yanıma pek yakıştırmaz kimseler
Bundan dolayı olabilir , çocuğun kendisine güveni yok, senin daha güzel ve daha iyilerini hak ettiğini düşünüyor ve senin başkasına daha karizma ve yakışıklı birisine gideceğini sanıyor buda demek oluyor ki sana güven sorunu var! eğer çocuk değişmeyip bu kıskançlık ve güven sorununu düzeltmezse sizin iyi bir geleceğiniz olduğuna inanmıyorum, umarım yanılırım
Yok ben bu türden bahsetmiyorum, böyle hergün uzun uzun ondan bahseden mesajlar at, fotoğraf attığında övgüler yağdır, sanki bir kızla konuşuyormuşsun gibi konuş, dalga geçmiyor! Onun senin için özel olduğunu HISSETTIR ona!! Ve sonunda o sana güvenip kıskançlık yapmayacak ve kendisine "benim gibi karizmatik ve yakışıklısını bulamaz zaten " diyecek :-D götünü kaldır bebenin madem bu kadar seviyorsun :-D
Mmmm tepene çıkar ama bu güvensizlik ve kıskançlık azalır! Emin ol! Ama ben yinede inanmıyorum, birgün sen pes edersin gibime geliyor! Sen hem senin yanına yakışmayan birisini sev, hemde trip ye hergün hahah senin işin çok zor cidden :-D
Hahaha dediğim gibi umarım ben yanılırım bu arada ben Kimim ki e. i. g. Olayım :( biraz da ben trip atayım dedim ama birde benim tribimı çekme haha :D iyi geceler sana, yarın sonucu paylasırsan burada mutlu olurum! Merak ettim ne olacak yarın :-D
ya keşke birden fazla paylaşım olsa eigde adın aklımda söz sana benden bir eig :) yarın gene bu saatlerde söylerim tabi başka bir konu hakkında tartışma çıkmazsa :)
Güzel bir mesajla hem olayı güzelce açıkladım sinirlenmiceği bir dil de hem de alttan alarak konuyu kapatmak istediğimi söyledim o da tamam hayatım konuyu kapatalım yüz yüze konuşuruz dedi onun dışında sorun kalmadı çok şükür bu da bitti :)
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okurken sinirlendim sana başka erkek mi yok ne kadar yüz vermişsin bu ne ya sen onun esiri misin o olmasa başkası olur bildiğin seni cebinde görüyor ondan yapıyor bu seni aldatırda ben sana diyim bu kadar yüz verme onsuz da yaparsın benim sevgilim bu şekil davransa görür gününü hayırdır bir sürü erkek var ama ben senin yanındaysam bunun bir anlamı var bu şekil yerli yersiz kıskançlıklar yaparsan biz devam edemeyiz derim mışıl mışıl da uyurum kimse benden değerli değil
Bende kendimden biliyorum. İnsan kıskandımı belli bir trip evresi yaşar. Ne bileyim değişik düşünceler onlar. O yüzden ona da vakit ver biraz. Eminim o sana yazacaktır :)
ben ona diyorum ki seni seviyorum aşkım lütfen uzatmayalım konuyu lütfen bak lütfen o diyo ki bende seni seviyorum iyi geceler bb hangisi tafra sence onu tanıdığım için eksik dedim ben
Dışardan bakılınca seni sevmiyormuş gibi hissediliyor yani benim düşüncem bu bide sen olayi yumuşatmaya çalıştıkça bu onun hoşuna gidip devam edebilir ki etmiş
hep böyle o ben alttan alırım konu uzar ben alttan alırım konu uzar sonra sinirlenir ben patlarım bu sefer bu iki ziyade sinirlenir konuyu kapatalım derim yok der uzatır da uzatır
En İyi Cevaplar