Arkadaşlar göğüslerim çok küçük yani dümdüz denecek kadar erkek arkadaşımada elletmiyorum istemiyorum dokunmasını.Evlenmeden önce silikon yaptırmak istiyorum hani o gördüğünüz devasa büyüklükte olanlardan değil gayet doğal büyüklükte olucak ve sarkma sorunuda ortadan kalkmış olucak.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? yani yatakta falan hoşunuza gider mi gitmez mi böyle silikonlu göğüsler? itici mi sizce ama gerçekten doğal duracaklar yani ellense bile anlaşılmayacak yapıda çünkü mesela örnek olarak link
Cevabın nedir?
Oncelikle bir kadın olarak , senin bir erkege karsı sorumlulugun ve onun isteklerini hoslantılarını yerine getirme zorunlulugun yok . Erkek bu , simdi sevgili ama asla son dakikaya kadar kalıcılıgından , hatta evlensen de emin olamazsın.
Daha oncelikli sorumlulugun , gelecekte doğacak bebeklerin, zira anne oldugunda onlara sut vererek, gelişim ve kemik yapılarına canından can katacaksın.
Aklında olsunki , silikon oyle alttn kestim koydum orda duruyor tarzı bir malzeme degil, oncelikle süt bezlerinin çıkarılması ve gogus ucu ile baglantının kapatılması gerekir. Bunun araya sokma tarzı bir yolu yok , dolayısı ile geri donusu yok . Hissizleşme de bundan dolayı olacak,uclar orda mı degil mi gorselden anlayacaksın yani bunun zevkine elveda dersin.
Yorumlar yaptır iyi olur agırlıklı ama, bu karşı cinse hoş gorunur diye, bunu da asla bilemezsin, belki boyle sevmeyecektir neticede fikir sormuyorsun ben bunu istiyorum diyorsun . ama, o gogusler bir erkek için sadece bilemedin 1 saat dokunma aracı ama bir bebek icin 4 ay hayatın pınarını taşıyacak.
Zaten, hamile kaldıgında prolaktin hormonu oyle bir saldıracak ki , şu anki yapının 2 katını gelistirecek ve oyle de kalacaklar. Diklik konusunda ise , emzirmeden sonra doktorun verdigi fizik hareketleri yeterli olacaktır.
Tekrar dusun, bebeklerini anne sutunden sırf tombalak gorunsun diye mi esirgeyeceksin_?33 Yorumla
Soran+1 yılkaç kere silikon yaptırdında böyle uzun uzun yazdın? doktorlada görüştüm yaptıran arkadaşlarımlada silikon olduğu halde emzirip gayet sağlıklı çocuklar büyütenler var silikon süt bezlerinin ardına yerleştiriliyor. His kaybı olmuyor sizin bahsettikleriniz eski içi hava dolu olan silikonlar. Şimdi büyük olsa bile hamilelikte büyüdükten tekrar sonra eskisinden daha küçükve sarkık oluyorlar ve bunun çözümü yok yüzden silikon yaptıracağım.Duygusala bağlama.
- +1 yıl
Göğüs senin , banane :) Özel hastane istediğin yönde sana bilgi vermiş , konuda son söyleyeceğim ; üniversite hastanelerinde bu konyu soruşturman ve netten de taktıran ama çıkarttırmaya çalışanların ne dediklerini bul oku. Ya da birşey yapma , dikine yürü...Kime ne...
Ben sadece, sana özel bir komplikasyon gelişmesinden söz ettim, arkadaşlarınla asla eşit yapıda olamazsın her kadın farklıdır. Benim hatırlattığım, bebeklerinin yaşam desteğiydi, anlamamışsın.Kararlıysan neden fikir soruyorsun?
Soran+1 yıl2 yıldır araştırıyorum merak etme her şeyi okudum. Onlar heves için taktıranlar benim durumum farklı yinede ince düşünceleriniz için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. arkadaşım yaptırdı, çok da güzel oldu. yalnız bir göğsü tam olmadı tekrar operasyon geçirdi. iki tip var bildiğim, damla ve yuvarlak. damla daha doğal duruyor, öbürü hep dik. karar sana kalmış. boyutları abartma, belin ağrımasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlması gerektiği kadar olacak o kadar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende silikon düşünüyordum ama vazgeçtim eşim göğüslerimi sevicek diye o kadar acı ağrı çekemem. Ayrıca bazı bayanların hamile olunca büyüyor ve daha sonra küçülmüyor. Son olarakta göz herşeye alışır büyük göğüslere alışır küçüğede alışır ne büyük göğüslü kızlar gördüm bir çift uzun bacak uğruna aldatıldılar yani bi yeri yaptırdın diyelim yine bir yerden kusurun olcak. Oy neyse sen bilirsin çok konuştum
03 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben eşim değil kendi psikolojim içinde istiyorum hiç rahat edemiyorum bu şekilde insan kadın olduğunu hissetmek istiyor benimkiler cidden küçük yok gibi yani. Hamilelikte büyüyor ama o dönem geçtikten sonra küçülüyor birde sarkıyor küçülmemesi onda birdir yani. Benim boyum .172 kilom 46 kilo alamıyorum her şey denendi bünye meselesi işte.Et olmayınca göğüs ne arar bende.
Cevap sahibi+1 yılbende öyleyim 170-50kg. aynen bende bazen öyle hissediyorum ama sonra vazgeçiyorum cesaretsizim galiba sana başarılar:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
canımm ihtiyacın varsa gerçek anlamda yaptır ben 7 ay önce yaptırmıştımm gayet mutluyumm memnunumda damla şeklindekini yaptır ve kimse anlamıyorr silikon olduğunu sadece 1 hafta ağrın oluyor sonra 1 ayda göğsün yumuşuyorr ve sonrası mükemmell sütyen biel takmana gerek kalmıyorr çok çok mutuluym iki yaptırmışımm sevgilimm hiç anlamadıı bile :)
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım cevap buydu.Beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz. Çok teşekkür ederim çoook :))))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
23Cevap
bence hic yaptırma dogal halın daha iyidir
sonra bak boyle olursun:))) link12 Yorumla
Soran+1 yılcidden komiksiniz.
tercih etmem .. natural DD seviyorum .. mesela örnek olarak link
010 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılSağlık açısından hiçbir zararı yok doğum zamanı çıkarılabiliyor ayrıca yenilemişte olurum. çıkarmasanda bi zararı yok süt bezlerine zararı yok yani.
Soran+1 yılzaten bahsettiğim şey içinde hava olan değil sıvı jel olan silikonlar aynı ten gibi yumusak sıkılınca anlasılmayan şeyler meme dokusu altında olunca hiç hiç hissedilmeyecek
Soran+1 yılahaha :D
Damarlı inek memesi gibiler.
İlla doğallıktan çıkalım, yapaylaşalım diyorsunuz. Ha, çok mu umurumda?
Kapitalizm işte, ondan..11 Yorumla
Soran+1 yılhmm
+1 yılÖncelikle yaptırmadan doğal görünüp görünmeyeceğini bilemezsin. Ayrıca ne kadar doğal görünürse görünsün fiziksel temasta anlaşılmayan bir silikonla henüz karşılaşmadım. Anlayacağın; için rahat edecekse yaptır.
010 Yorumla- +1 yıl
Tamam görüntüde böyle bir düzelme olacaksa ' görsel' olarak güzel. Ama dediğim gibi, doğal hissiyata veda demek durumundasın. Erkek arkadaşın bu konuda ne düşünür sence? ( Ha şahsi görüşüm; bence keyifli oluyor...)
Soran+1 yılhis duygusu azalmıyor eğer oda isterse yaptırıcam yaptırmazsa ellemeek yokk :D
- +1 yıl
Sevgilimde de benzer bir sorun var sağ göğüsü diğerinden küçük o da yaptırmayı planlıyor ben de destekliyorum şahsen; önemli olan kendini mutlu hissetmesi (:
Soran+1 yıladamsın sen yaa valla.. İnşallah benimkide senin gibi düşünür :(
- +1 yıl
Seviyorsa düşünür ;)
Soran+1 yılinşallah ama çok utanıyorumbu konuyu açmaya yüzüm kızara kızara anlatıcam :(
- +1 yıl
Bence utanma. Bunun ikinizin de mutluluğu için olduğunu söyle. Senin de kendini rahat hissetmen için buna ihtiyacın olduğunu açıkla. Sonuç olarak iyi görünmek ve kendini iyi hissetmek senin en doğal hakkın (: Mutlu olmayı istemek utanılacak bir şey değil ;)
Soran+1 yılçok güzel anlattın umarım bende aynı cümleleri kurabilirim :)
- +1 yıl
Bunun doğal bir şey olduğunu unutma ve kendine güvenini kaybetme. Sen ne kadar kararlı ve kendinden emin olursan erkek arkadaşının bunun kabul etme ihtimali o kadar çok olur. Güven bana ;)
+1 yılDoğallığı bozma bence.. Silikonlu hoş olmuyor. Bence sağlıklı da değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar küçükse yaptır istersen ama fotoğraftaki kadar da büyük olmasın bence...
Soran+1 yılbüyük değil ki...
- +1 yıl
Yok valla bilmiyorum. O da hiç çekici gelmiyor :)
1. si o linkteki gibi güzel birşey bekleme 2. olarak doktordan yardım al hormon takviyeleriyle göğüslerin normale dönebilir
03 Yorumla
Soran+1 yıldönmüyor.. Neden onlardan daha güzel gördüm arkadaşlarım yaptırıyor
Soran+1 yıltabikide bi yaptırsaaam..
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhiç sevmem büyük göğüs küçük olması daha iyi her zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm
+1 yılsilikon taktıran bir sürü kız arkadaşım var hepsininde gögüslerinin silikon olduğunu söyledim çok rahatladım
111 Yorumla
Soran+1 yılniye öyle bişey yaptın ki?
- +1 yıl
ee kocamandı
- +1 yıl
teşekkür ederim
Soran+1 yılben sadece olması gerektiği kadar yaptırmak istiyorum
- +1 yıl
evet bu iymiş kilona göre yaptır damla silikonlar var onları tercih edebilirsin doğal duruyorlar
Soran+1 yılöyle olucak zaten ya bende istemem büyük göğüs sadece özgüvenim yerine gelsin istiyorum öyle kötübi duygu ki..
- +1 yıl
madem kendini rahatsız hissediyorsun yaptırmalısın
Soran+1 yılteşekkür ederim destek için :)
- +1 yıl
rica ederim
eğer o gösterdiğin linkteki gibiyse yaptır bence eminim kendini daha iyi hissediceksin.. sağlığın acısından ve görüntü acısından iyice arastr bence..
00 Yorumla
+1 yılBüyük meme severim ben ama silikonla büyük olacaksa 75'i tercih ederim daha iyi.
02 Yorumla
Soran+1 yıl75 mi ahaha hiç yok diyorum hiçç.
büyük olsun da. Olmadı çıkarıp çıkarmamaya beraber karar verirsiniz :D
00 YorumlaEllendiği zaman sıkıntı olmıcaksa yaptır ğöğüs çok öenmlidir sex açısından.
011 Yorumla
Soran+1 yılellediğinde hissedilmiycek tabikide
Soran+1 yıloff içimi rahatlattın sağolya cidden çok istiyorum :(
Soran+1 yıldevlette ücretsiz özellerde 5000 tl gibi bişey maddiyat sıkıntı değil yeterki özgüvenim yerine gelsin.
Soran+1 yılbencede çok sağol :)
+1 yılsilikonlu kadınlar hakkında bişey düşünmüyorum,direkt yapıyorum panpa.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani ?
bence orjinalliği bozma o zaten böyle seviyor olabilir mesela ben küçük severim ellemesine de izin ver hoşuna gittiğini farkedeceksin ;)
212 Yorumla
Soran+1 yılhayır. yazın plajda otururken önümüzden benimkilerden daha büyük bi kadın geçti ve ona o ne lan öyle dümdüz tahta gibi dedi.
Soran+1 yılhis duygusu azalmıyor.
Soran+1 yılaynen öylee :)
Soran+1 yılNe bakımdan düşünceliyim ki :)
Soran+1 yılYok artık :)) hem onun için hem kendim için :)
Soran+1 yılahaha tamam ama daha belli değil :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimdeki gösterdiğin kadının göğüsleri çok büyük zaten.
Erkekler silikonlu göğüslerden hoşlanmıyorlar.06 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadar büyük olmıycak zaten yapımda zayıf o yüzden küçük ya
Soran+1 yılbu çok güzel bişey cidden işe yarıyor mu acaba ?
Cevap sahibi+1 yılEvet en iyi doğal çözüm bu denemeni tavsiye ediyorum çemen otunu internette araştır yorumları oku.
Soran+1 yılçok sağol arkadaşım ya bunu deneyeceğim
+1 yılseninki dogasl büyüklükte degilmi arkadas ne gerek var ya
01 YorumlaHırdavatcıdan al 2 tüp silikon hallet boşa para verme !
08 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçme bi ya ne kadar kötü bi durum bilmiyosun
Soran+1 yılama ikincisidaha hoş değil mi:(
Soran+1 yılonu etkilemeyecek :)
İtici.
Ne kadar profosyonel bi çalışma dahi olsa bile belli ediyorlar kendini.00 Yorumla
+1 yılistemem bigün ayagı takılır düşer patlar falan :))
14 Yorumla- +1 yıl
inan hiç farketmez küçük olsun dogal olsun, ne olursa olsun içinde plastik oldugunu bilicem ve elleyince hiç hoş olmaz
Soran+1 yılelleyince hissetmeyeceksin.
- +1 yıl
ya istemiyorum işteeee:)))
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. En güzeli doğal olmak.
012 Yorumla
Soran+1 yıldoğal olucak ve his kaybı olmayacak sadece silikon olduğunu bilicek ellediğinde anlamıycak niye sevmesinler :/ o yüzdenmi sürekli onların resimlerine bakıyorlar :(
Soran+1 yılben artık bir an önce istiyorum sevgilimin arkadaşları ve onların sevgilileriyle plaja gidiyoruz inan havluyu üstümden atasım gelmiyor :(
Soran+1 yılo kadar şanslısın kiii :( benimkiler 75 i doldurmuyor :(
Soran+1 yılBu zamana kadar her şeyi denedim boyum 1.72 kilom 46 kilo alamıyorum alınca veeriyorum olmuyor işte. :(
Soran+1 yılParayı biriktiririm çalışıyorum tek isteğim kadın olduğumu hissetmek :(
- +1 yıl
Ayy kıyamam yaa.. Canım yaptır bence mutlaka.. Ama bir şekilde dediğim gibi ölçülerinin orantılı olması lazım.. Ben de bu yüzden kalçamı küçültmek veya göğüslerimi büyütmek istiyorum.. Kilo aldığım zaman göğüslerim büyüyor aslında ama sende durum farklıymış. Bence yaptırmalısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir psikologla görüşsen iyi olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılne işe yarıyacak ki..
- +1 yıl
Küçük göğüsleirn sorun olmayacağını algılaman için görüşsen demek istedim.
Soran+1 yılşimdi benim gittiğim psikolog kadın olcak bakıcam onunkilerde büyük sen kimi kandırıyon diycem yine olmuycak :(
- +1 yıl
Önemli olan büyüklük değil ama ille de büyütmek istersen slikon yaptırabilirsin.Kolaltından yapılan bir teknik çok başarılı.
Soran+1 yılerkekler büyük seviyor işte kandırmayın :(
- +1 yıl
Bence boyutun hiç önemi yok.Lisede misin sen peki?
Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. gereksiz okadar abartma
10 Yorumlapatlarsa katliam olur
015 Yorumla
Soran+1 yılyapısı farklı hava değil içinde jel var nasıl patlar.
Soran+1 yılkomikmiş dalga geçmişler :)
Soran+1 yılolmaz bişey
Soran+1 yıleveet ufaak
Soran+1 yılbende onu diyorum ya zaten..
Soran+1 yılişte silikon aynı zamanda sarkmayıda engelliycek.
Soran+1 yıloff off...
Soran+1 yılkendim için mutlu olmak için kadın olduğumu hissetmek için.
kesinlikle yaptırma derim orjinali gibi oynanmıyor
10 Yorumla
+1 yılbi gün hem göğüssuz hemde silikonsuz kalacaklar
00 Yorumlagerizekalılara acıyorum
00 Yorumlaayyyy patladığını düşnemiyoruuummm :-))
02 Yorumla- +1 yıl
patlarsa yenisini yaptırır:D
Soran+1 yılİçin hava değil jel dolu.
+1 yılüzerinde plates yapılacak kullanışlı kadın
06 Yorumla
Soran+1 yılhangisi?
- +1 yıl
sağdakinin görünüşü uyarıcı uyandırıcı kaldırıcı geldirici heveslendirici:D:D
Soran+1 yılişte aynen öyle istiyorum anladınmı:)
- +1 yıl
doğal yollardan bunu becermenin bir yolu yok mu?mesela erkek arkadaşın ucundan üflese?:D
Soran+1 yılhahah :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok olumlu bakıyorum itici değil
01 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalat belki büyür ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin ellemek için söylediği saçma sapan inançlar.
Cevap sahibi+1 yılAma senin gibi prostitutelerde işe yarıyor demek ki ;)
Soran+1 yılsen ne diyon
+1 yılkötü düşünmem...
04 Yorumla- +1 yıl
gögüslerin kücükse ve sen rahat ediceksen yaptır daha hoş duruyo
Soran+1 yılhemde çok rahat edicek çoğu kadının neden karanlıkta sevişmek istedini anlıyor musunuz şimdi :/
- +1 yıl
üzme kendini
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı