Kız arkadaşım beni iyice sıktı?

Arkadaşlar uzun bir yazı olabilir okuyu lütfen benim bir kız arkadaşım var 11 aydır beraberiz aynı okuldayız hergün beraberdik bu aşkımızı yükseltiyordu ama şimdi haftada 1 görüşrüyoruz ve tavırları değişiyor gittikçe soğuyormu ne anlamadım üstüne bencilin teki kendinden başkasını düşünmez beni adam yerine koymaz sıkıntıya gelemez özgür olmak ister hayatına karıştırtmaz sevgisini içinde yaşar bana belli etmez ben böyle kabul ettim bu zamana kadar sabrettim alttan aldım kim dayanabilirdi bu kıza inanın sevmesem onsz yapabilsem anında terkedicem ama olmuyor haftada bir bulusuyoruz mesela yarın buluscaktık söylicektim bulusalım diye baktım kızlarla gezcez dedi bana haftasonu dedim biz bulusmucazmı dedim keşke önceden söylseydin falan herhafta seninle bulusamam diyor zaten farklı ilçelerdeyiz ama yarım saat uzaklıkta bende çıldırdım tabi canım yandı birdaha artık değişicem değişmeliyim ona göre davranmalıyım sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ayrıl demeyin o en sonki nokta inanın cok bunaldım?
Kız arkadaşım beni iyice sıktı?