Yeni bir ilişkiye başlamak gerçekten çok iyi hissettirdi !
Psikoloğum en yakın kız arkadaşıma aşık olduğumu söyledi. Ondan nasıl vazgeçebilirim?
Yeni bir ilişkiye başlamak gerçekten çok iyi hissettirdi !
lisede biçok kız biçok kız arkadaşına aşık olur, kendileri bile farketmez. önce bunun çok acayip bişe olmadığını bil. aradan 3 sene geçmiş hala onu özlemen normal ama bu kadar hayatının merkezi haline getirmen hastalıklı bir durum.
bırak doğalına belki bi yerde karşılaşırsınız sen de bütün bunları ona anlatırsın. belki dudağından öpersin belki o da sana aşıkmış mış.:)
ben de bi üç yıl sonra öğrendim lisede aşık olduğum kızın bana da aşık olduğunu kendi söyledi.
Aslında bunlar bana göre değil. Ben bu güdüden kurtulmak istiyorum. Ama haklısın. Onu gerçekten hayatımın odak noktası haline getirdim. Keşke vazgeçebilsem
sana göre değilse dürtülerinle çelişmeye devam et.iyi sancılar.
Bence bu aşk değil benim de vardı öyle bi arkadaşım bir gün görüşmeyince birbirimize trip atardık her işimiz birlikte yapardık kavga edince ağlardık sevgiliden tek farkımız cinsel şeyler yaşamazdık ben onu sadece arkadaşım olarak değil bi nevi her şeyim olarak görüyordum evet sarhoş olduğumuzda öpüştüğümüzde olmuştur ama bu aşk değildi geldi geçti ve gitti
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizde. Tek fark onun yanımda olmaması. Geçip gidecek evet. Teşekkürler
zamanla geçer bişey yapmasan da ) arkadaşın biliyor mu bunu? onun itici gelen yönlerini de bilirsin onları düşün, şartlandır kendini ondan vazgeçmeye zihin egzersizi yapar gibi onun sevmediğin, hoşuna gitmeyen yönlerini düşün sürekli sesli olarak iğrenç, rezil gibi şeyler söyle onu hayal ederken nefret de edebilirsin zamanla bilinçaltında dengeyi hayal ederek ve onu sesli kötüleyerek kendi kendine, sen kuracaksın :::)
Hayır bilmiyor. Bilmesini de istemiyorum zaten. Bi an önce geçsin gitsin bu his...
asık oldugunu sanmıyorum en yakın arkadaşın olunca onu kaybetme korkusundan başka kızlardan kıskanmışsındır yalnız o yanında degilken onun yoklugunu daha çok hissedip ona ister istemez daha çok yaklaşıyormuşsun gibi geldi
Evet kesinlikle böyle oldu.
teşekkürler
Cevap
7Cevap
aşk değil o ya yanındaki tek insan oldğu için aşırı bağlanmışsın halada onun etkisindesin ama dudaktan öpmek istedim bi kez demen de bi eğilimin olduğunu gösterir o yüzden en iyisi uzak durmak
Evet haklısın. Deniyorum zaten :) Teşekkürler
erkeklere ilgin olması senin için büyük bi şans bu tür düşüncelerinden kurtulmanı sağlar erkek arkadaşlarına yoğunlaş hemde bu düşüncelerini söylersen kız arkadaşın seni kabul etmeyebi lir ve kaybedersin böyle düşünürsen düşüncelerden kurtulma sürecini hızlandırırsın önemli değil bu arada:)
Zaten ona söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu bir psikolojik rahatsızlık. Onu da bu saçma duygulara karıştırmak hemde onu kaybetmek çok daha kötü.
Dostca bir özlem bence o pisikolog, psikolijini bozmuz sen cinsel birşey hissetmiyorsan o denilenden değilsindir bence arkadaşlıgın baglılıgını biraz fazla abartmışsın biraz kalabalıga karış düzelirsin
Evet deneyeceğim. Asla da o denilenden olmak istemiyorum zaten.
Amiiinnn
Bu kadar sert olmak zorunda mıyım
Telefonlarına çıkma, yüzyüze gelme, istemiyorsan açıkça söyle, kötü davran demiyorum ama çok iyi de olma ki vazgeçsin ::: belki işe yarar :::.
Evet zaten artık çok samimi olmuyorum. Çünkü bende ondan soğudum. Ama arkadaş işte...
nasıl bı psikolog bu ya saçmalamış resmen sen bile anlamamışsın no nasıl anladı abartmış bence
Umarım öyledir. Öyle olmasını öyle çok istiyorum ki. Çıkışı yok çünkü bu tarz şeylerin.
İnşallah.
bi kerede erkeklerin yazdigini gormedim erkek arkadasimdan hoslaniyorum diye neden?cunku erkeklerin hoslanilacak bi tarafi yok da ondan ne biliim killi bacaklar kalin ses falan ancak kizlarin ilgisini ceker bunlar .,.ikincisi mesela kizlarda bazen erkeksi duygi
ular oluyor bu cok cok anormal degil bi kiz erkek parfumunden hoslanabiliyor ve kullanabiliyor ama bi erkek bayan parfumunu kullanmaz diye dusunuyorum ..sonra bi kiz bi kizi begenebilir ama buna ask dememek lazim ya :)
Çok daha derin şeyler gerçekten. Ama emin ol bende böyle şeyler hissetmek istemiyorum
Psikoloğun bir dingilmiş. Ne de kolay yaftalamış seni.
Nasıl yani
Arkadaşına karşı cinsel çekim hissetmemişsin bile psisalak seni homoseksüel olarak etiketlemiş aklı kes
Anlıyorum. Bi bozukluk yok yani öyle mi
Yok tabi ya için rahat olsun. Bir sevgili edin. Arkadaşını tüm hissi boşluklarını doldurmak üzere konumlandırmışsın hayatına hem sevgili hem arkadaş
Oh çok rahatladım. Evet sanki içimdeki tüm boşlukları o dolduruyor. Erkek arkadaş edinerek son verebilirim yani . Güzel. Teşekkür ederim.
Benim düşüncem böyle yanıldığımı da sanmıyorum. Umarım atlatırsın bu dönemi.
Umarım.
Siz nasıl bir psikoloğa gidiyosunuz? Batı zihniyetli, bizim yapımıza ters paracı tipleri nerden buluyosunuz?
Sizin çözümünüz ne olabilir
uzak durmayı denedinmi vazgeçmeden ama
Evet denedim. Aslında iyi de oldu. Ama onu kaybetmek istemiyorum. Ama öyle çok uçuk düşüncelerim de yok onun hakkında. Kafamı dağıtmam gerek ama nasıl
bu durumu sanırım bilmiyor arkadaşın
güç bi durum gibi
ama birşeyler yapman lazım
onun itici yönlerini düşün yada farklı bakış açılarınızı gözden geçir
kısacası senin ondan nefret etme olasılıklarını düşün
dostluk bagınızın koparmadan gerekirse durumu ona izah et
psikologun bi yol göstermedimi
Evet kesinlikle bilmiyor böyle şeyler hissettiğimi. Psikoloğumda onunla çok sık konuşmamamı, ve onunla ilgili şeyler yazmamamı sevdiğim bi hobiyle uğraşmamamı ve erkeklerle biraz konuşmamı istedi.
aynen güzel tavsiyelerde bulunmuş bunları uygula
aklını farklı şeylere verebilirsin
ve istersen internetten araştır bu durumun kötü olarak nelere yol açtıgını gör
bunuda bilmen etkili olabilir
Teşekkür ederim.
rica ederim
:S:S kmseyle yakın arkadaş olmycam bi daha ne lan bu ? nasıl anladın aşık olduğunu başkalarına aşık olamadınmı
Elimde olan birşey değildi. Ayrıca ben hiç ona aşık olduğumu falan düşünmedim. psikoloğum dedi. bu yüzden İnan bende kendimden tiksiniyorum.
valla benim de var çok yakın arkadaşım sürekli ikiz gibi dolaşırız inş yanlış anlaşılmyodur off stres yaptm
Dışadönük bir tipde. Zannetmiyorum. Korkma bence.
ic sesine ne zamandan beri saykolog diyosun ?
Nasıl yani ?
nasıl ya lez mi
Bilmiyorum.
Evet :( olabilir. İnşallah kurtulurum bu histen
Evet çok haklısın
uzak durarak..
Anam midem bulandııı .
Benimde öyle.
lezbiyen misin ?
Hayır. Erkeklere gayet ilgim var ama kız olarak sadece ona karşı böyle şeyler hissediyorum.
yanlış bir davranış , tasvip edilmez... youln soonu kötü bir tedavi olun...
bi kere öp gitsin
Onu kaybetmeye değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar