2 aydır aramayan erkek..!

Merhaba benim sorum şu şekilde olacak? Benim 4,5 sene süren ilişkim 2 ay önce bitti. Neden bitti karşı tarafın sorumsuzlukları,ilgisizliği,fedakarlık yapmayışından bitti.. Hiç ayrılamaz dediği sevgilisi ondan ayrıldı. Ben tabi onu 2 ay boyunca aramadım. he birde aptal gibi gidip çektiğim kredi var ödemedi bunu. 23 ekimde ayrıldım kendisi 25 kasımda msg attı bana ''kredini toplu olarak 1 aralıkta vereceğim diye'' 1 hafta sonra ayağı kırılmış annesi beni aradı dedi ayağı kırıldı kızım o kadar geçmişiniz var bil istedim dedi.( bu arada 1 sene öncesi bana dünyanın lafını etmişti bana haksız yere). Neyse ben aramadım msgda atmadım

gece bana belki 10-15 tane msg attı.. yok işte ben seni hiç mi tanınamışım yok işte sen ne sinsisin,ne hırslısın bilmem ne saymış bana. bende ''ben yokum artık'' dedim msg attım.

şimdi arklar ben zaten ondan haksız olduğu için ayrıldım.beni üzdüğü,verdiği hiç bir sözü yerine getirmediği,beni oyaladığı, beni artık sevmiyor belki artık diye ayrıldım.. inanılmaz üzülerek ayrıldım zaten hala beni suçluyor yok beni aramadın diye pişkin pişkin?

3 aralıktan bu yanada haber yok? bu ne anlama geliyor ? hayatında biriside yok ama aptal aptal kızlarla muhabbet ediyor ama kalkıp bana da sitem ediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
twitterda tanıdığım bir kızın kız arkadaşı.. saçma sapan şeyler yazmış 2 günlük kız daha..

Konuşmada kıza laf atıyor kız diyor neyin var?

bu aptalda ''sus cok yalnızım kocamı istiyom bennnn ceyhuuuuuunnn :( :D:D:Dsus cok yalnızım kocamı istiyom bennnn ceyhuuuuuunnn :( :D:D:D yazıyor...

ceyhun benim eski sevgilim bunu yazan kız daha 1 hafta 10 gündür tanıdğı bir kız . ne kocası lan noluyo burda oldum ...

2 aydır aramayan erkek..!