erkek arkadaşımla kararlaştırdık ve birlikte yapacaklarımızın listesini çıkaracağız. ev var ama sadece şehir dışına çıkamıyoruz. sizin önerileriniz nelerdir? Sıkılınca yapılacak 100 şey arıyoruz.
Cevabın nedir?
+1 yıl1.Çimlerde boğuşmak
2.Beraber yemek yapmak
3.Dağ bayır koşmak
4.Beraber uyumak
5.Kütüphaneye gidip beraber kitap okumak
6.Kimsesizler yurdunu ziyaret etmek
7.Amaçsızca yürümek inanın 3 4 saat yürüdükten sonra nerdeyiz biz demeside ayrı bir zevk
8.Beraber duş almak kıyafetlerle (Anlamayanlar için ıslak kıyafet fantezisi * )
9.Tiyatroya gitmek
10.Ona yemek yedirmek tıpkı bebek gibi
11.Beraber tıraş olmak kızda tıraş köpüğü filan sürecek ama jiletin arkasıyla filan tıraş olacak
12.Çocuk gibi parkta oynamak
13.Aynı kitabı okuyup birbirinize anlatmak
14.Ona sımsıkı sarılıp uyumak***
15.Balık tutmak
16.Taklidini yapmak
17.Arabayla manzarası güzel bir yerde sırtını arabaya yaslayıp oturmak
18.Çimlere karşlılıklı uzanıp sadece gözlerle konuşmak
19.Beraber pasta yapmak
20.Karı koca gibi takılmak(Bey beey - Hanım Hanııım )
21.Gün boyu beraber olmak ama hiç konuşmamak
22.Yunuslara binip açılmak. Açıldıktan sonra öpmezsen pedal çevirmem gibi şımarıklıklarda bulunmak
23.Birbirinize kitap okumak
24.Birbirinize masal anlatmak
25.Mangal yakmak
26.Puzzle yapmak
27.Alışverişe gidip mağaza mağaza gezip giyinmek almak değil
28.Parkta piknik yapmak
29.Meyve alıp köprü merdivenlerinde oturarak yemek
30.Battaniyeyle sokakta beraber battaniye altında dolaşmak
31.Lunaparka gitmek
32.Waffle yedirirken ağzına yüzüne bulaştırmak
33.Radyo programına katılıp hiç tanışmıyormuş gibi muhabbet etmek
34.Arkadaşlarınızın evine ziyarete gitmek
35.Sabah güneşini birlikte karşılamak
36.Bisiklet turu yapmak
37.Sinemaya gidip yan yana oturmamak
38.Sinemada arka arkaya oturmak
39.Antika çarşılarını gezmek
40.Beraber takı yapıp satmak
41.Cami çıkışı birlikte peçete açmak
42.Kitapçıları gezmek
43.Aynı kitabı okuyup orda birbirine anlatmak (Kitapçıda)
44.Birlikte olduğunuz günleri günlük tutmak
45.Otostop çekmek
46.Babasına yakalanmadan bilgisayarını tamir etmek
47.Bara gidip sabahlamak
48.Evinin altına gidip ateş yakmak
49.Evinin altında Şarkı söylemek
50.Sırf resim çekinmek için ilginç yerlere gidip komik pozlar vermek
51.Oyun hamuruyla oynamak
52.Bebek sevmek
53.Komple vücut ağda merkezine beraber gitmek
54.Birbirinize masaj yapmak
55.Deneme kabinlerinde sevişmek
56.Biriniz çocuk diğeriniz büyük rolü yapmak
57.Müzikale gitmek
58.Beraber müze ziyaret etmek
59.Aynı kıyafetleri giymek
60.Hayvanat bahçesine gitmek
61.Sessiz sinema oynamak
62.Birbirinizin resmini çizmeye çalışmak
63.Yorgan altında birbirinizi gıdıklamak
64.Sakalını karnına batırmak
65.Tek külah dondurmayı aynı anda yemeye ya da yalamaya çalışmak120 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zamanında ben de böyle bir liste yapmak istiyordum. Liste bittiği zaman da her yaptığımız zaman işaret atmak istiyordum. :D Böyle şeylerin ilişkiye heyecan kattığına inanıyorum. Aslında bu liste uzunca ve bitmeyen bir liste olabilir. Düşünüldüğü zaman tonlarca şey bulabilirsiniz. Ben aklıma geldiği kadarıyla yazacağım. :D

sevgiliyle yapılacak şeyler Sıkılınca yapılacak 100 şey
- Film izlemek
- Sohbet etmek
- Piknik yapmak
- Yeni yerler gezmek
- Dans etmek
- Beraber yemek yapmak
- Birlikte kitap okumak
- Tiyatroya gitmek
- Konserde eğlenmek
- Birlikte alışveriş yapmak
- Lunaparka gitmek
- Sabah güneş doğuşunu birlikte izlemek
- Ateş başında şarkı söylemek
- Hayvanat bahçesine gitmek
- Birlikte yüzmek
- Birlikte fidan dikmek
- PES gibi birlikte oyunlar oynamak
- Kamp yapmak20 Yorumla
+1 yıl- Bir bağ evi kiralayıp şehir hayatından uzak börtü böcek sesiyle mangal yapmak ve gece yıldızları seyretmek
- Sahil boyu yavaş adımlarla sonuna kadar sarmaş dolaş yürümek sonra kayalıklardan inip denizin kokusunu içine çekmek
- Lunaparka gidip saçmalı tüfek ile sahte yabani ördek avlamak
- Beraber sonbahar zamanı boş ormanlık bölgelere gidip kimsecikler yokken ateş başında aşk tazelemek
-Mahalledeki çocuklarla maç yapmak
- Kar yağdığında kendinizi boş bir parka atıp ve birbirinizi kara buladıktan sonra evde birlikte kahveleri yudumlamak
- Bulunduğunuz şehirde aktivetelere katılmak. Go-kart gibi.
- Büyük alışveriş merkezlerine gidin sap şap gezenlere telefonunuzu veya fotoğraf makinenizi verin ve fotoğrafınızı çekmesini isteyin objektife samimi gıcık pozlar vererek herkess çatlatın sanki dünya sizin etrafınızda dönüyormuş hissi verin etrafa (tadınca insanlar size bom bom baktığında bu hazzı anlayacaksınız) ve aşırı derecede rahat olun
Şimdilik bu kadar aklıma geliyor.23 Yorumla- +1 yıl
Bu arada her anını SEX düşünerek geçiren arkadaşlar şey sex değil biraz geniş düşünün :)
+1 yıl- Kalabalık bir cadde ortasında dakikalarca öpüşmek
- Yağmurun altında el ele yürümek
- Lunaparkta korku tünelinin içinde arabadan beraber inip, arkadan gelenleri korkutmak.. Sıkılınca öndeki arabayı takip edip yürüyerek çıkarsınız
- Haftasonu ormanda kamp yapmak
- Yolda yürürken tanımadığınız kişilere, sizce birbirimize yakışıyor muyuz diye sormak
- Beraber duş almak, küvetin içinde beraber uyumak
- Körebe oynamak
- Yürüyen merdivene el ele tersten çıkmaya çalışmak :)
Şimdilik bunlar geliyor aklıma :)35 Yorumla- +1 yıl
Aralarında çok saçma ama eğlenceli olanlar var ben onları yazmanı beklemiyordum :)
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
16Cevap
Birbirine güven testi gibi testler yapın, eğlenceli oluyor.
bayan yada erkek önde duruyor . partneri onu tutabilecek uzaklıkta arkada.
önde olan bayan dersek bayan arkaya doğru kendisini serbest bırakıyor. dümdüz bacaklarını kırmadan . sopanın düşmesi gibi düşün . erkeğinde bayan düşmeden yere maximum yakınlıkta tutması gerekiyor.
önde duranın güveni kendini ona ne kadar bırakabildiğini görürsünüz. tutamayacağını düşündüğü anda kendini koruma güdüsü olarak eliyle koluyla bacağıyla destekler düşen . farklı bir deneyimdir ve güveni geliştirir25 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladığımkadarıyla cok masum bi aşkınız var , allah bozmasınn , :)
Bizim ilişkimizde tamamen aşk ve karsılıklı sevgi üzerine dayalı ,3 yıl olduu ve ilişkimiz hala cokk masum :)
bu bizi birbirimizee daha cok bağlıyorr,yasanması gereken seyleri evlililk sonrasınaa erteledik :)
bizim yaparken mutlu oldugumuz bi kaç örnekk vereyim ,
gitiiğiniz heryerde fotoğraf cektirin ve onları duvar kağıdı yaptırın ,
berbare dans kursuna gidin cook eğlencelidirr
go kart yapın
sırt sırta vererek konusunn :)
biribirinize taklit yapınn11 Yorumla1. Su savaşı
2. Birbirinize şarkı söylemek
3. Birbirinize kitap okumak
4. Bakışma yarışması (bakalım ilk kim gözlerini kaçıracak)
5. Let ışıklarla odalarınızı süslemek
6. Bir tabloda resim yapmak
7. (Kızlar için) saçlarınızı ördürün
8. El ele tutuşup sokağın sonuna kadar koşmak
9. Beraber bir spor salonuna yazılın
10. Piknik yapın
11. Beraber sevdiğiniz bir yemeği hazırlayın
12. Yolda gördüğünüz bir hayvana o gün siz bakın (eğer ebeveynleriniz izin verirse hayvan sahiplenin)
13. Birbirinize makyaj yapın20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgece yarısı denizde sevişmek biz sevilimle yaptık harikaydı. dışarda dans etmek. beraber fasıla gitmek. beraber maça gitmek. tavla oynamak kaybeden soyunur.:):) bu en komiği :):) o kral olsun sen cariye:):):)o gemici olsun sen geyşa:):):) ya bir sürü şey var. göbeğinde bal yedir.
31 Yorumla
+1 yılboş bir inşaatın tepesine çıkın biriniz aşagıda kalıp ne kadar sevdigini haykırsın insanlar etrafınıza toplansın polis itfaiye gelmeden ikna olun aşagıya inin herkes sizi alkışlasın şehirde yılın aşıkları olun
210 Yorumla- +1 yıl
orasınıda sen düşün :) işin heyecanı orada değilmi yakalanma ifşa olma korkusu işte sana adrenalin daha ne istiyorsun :)
- +1 yıl
aşk herşeyi göze almak demektir yoksa siz hala
liseli aşıklardanmısınız babanın karşısına geç ya onunum yada topragın de bizi kimse ayıramaz gibi klasik cümleler sarfet klasik her zman iyidir kendimi vururum onsuz yaşayamam de erkek arkkadaşına güvenin sonsuzsa gerçekten bu şekilde seviyorsa tabi - +1 yıl
biraz agır gidin sizde ne diyebilirim sonuçta büyüklerle aranızda nesil farkı var yinede onların arkadaş ailevi çevresinde onlara laf getirecek birşey yapmayın ozman mademki böyleymiş yapıyorsanızda 3;üncü bir kişi bilmesinm sonuçta onlarında kendilerine göre onurları var ama değilmi ?
- +1 yıl
bir baba sonuçta bir erkege kızını verip altepe tepe ne istersen yap diyemez sonuçta :)
- +1 yıl
atsan atılmaz satsan satılmaz demiş atalarımız büyükler üzerine. gelmesede varlıgında en hayatta oldugun kadar eminsindir yani hafızanı silmen imkansız ve sevmediklerinle barışık olmaya çalış başka çaresi yok :)
iyi bir düşünce. eğlenceli olmalı. sınırlarınız varmı ? yoksa 1 saat boyunca karşılıklı oturup birbirinize hiç konuşmadan bakın. sonraki bir zaman sırt sırta verin ve yuzunuze bakmadan konusun. :)
13 Yorumla- +1 yıl
evet. şehirr dışına çıkamayız. ama onun dışında okullar olmadığı zaman buluşuyoruz. erkek arkadaşımın evine de gidiyorum ama annesini falan tanıyorum yani daha sex için çok erken da çok eğleniyoruz yapacak birşeyler kalmadı artık. bu söylediğni ekleyeceğim listeye teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılya biz buluşuyoruz parkta sakin sakin sonra benim bi sevme şeklim var çocuğu sıkıyorum döverek seviyorum yani bi evde olsak atarım yere yuvarlarım :D sıkarım böyle sarılırken boğarım :D o yüzden biz boş boş otursakta heycanlı oluyo böyle :D
21 Yorumlabir gece yarısı sokağın ortasında o seni sırtına alsın sende kollarını aç ve biraz koşsun, eminimki unutulmaz bir an olucaktır sizin için, bizim için öyleydi
20 Yorumla
+1 yılŞişe çevirin. Yok vazgeçtim onu yapmayın.
En sevdiğiniz şarkıların listesini yapın onları dinleyerek dans edin hoplayın zıplayın eğlenin.13 Yorumla- +1 yıl
ne demek .. :)
+1 yılBirlikte film izleyip sarılarak masumca uyuyarak geceyi geçirme olabilir.
111 Yorumla- +1 yıl
yanınada dip not yaz o zaman yazdıysan yazdıgımı.. Yaramazlık yapıldıgı takdırde cezai işlem uyugulanıcaktır erkeğe diye :)
- +1 yıl
masumca uyumak en güzeli biz zeynomla hep yapıyoruz <3
- +1 yıl
birlikta uyuma konuusndamı bir türlü zamanınız olmuyor ama olmaz biz haftada kesinlikle 1 yada 2 kez uyuyoruz bırlıkte harika bir duygu en mutlu olduğumuz an :)
- +1 yıl
İNŞALLAH seks aşkın büyüsünü bozuyor buna ınanırım o yuzden birlikte masumcu uyuma kuralınız kesınlıkle altın kuralınız olsun tamammı :)
- +1 yıl
Bakmadım ama ağzından onayı aldım helal olsun 5 yıldızıda yapıştırdım ben gider sana iyi günler :)
LİSTE
1-SEX
2-DUŞ
3-YEMEK
4-SEX
başka ne yapacaksın :))31 Yorumla- 11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPlansız olunca,
1- Sevişmek,
2- Sevişmek,
3- Sevişmek,
...
100 - Sevişmek
oluyor. Siz planlama yapacaksınız ya belki bunun dışına çıkarsınız :)))14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlur olur acele etmeyin :)
+1 yılözür anlamadım şehir dışına neden çıkacaksınız amaç ne ev şahir dışındamı?
07 Yorumla- +1 yıl
para ehliyet sorunu yoksa kiralayın aynı şehirdeysek ben vereyim size canınız sağolsun aşka hizmet hakka hizmet sayılır
- +1 yıl
çılgınsanız oyun parkları iyidir hayır sakinliği seviyoruz diyorsanız bir evin içinde olmak kadar zevkli birşey yoktur ama akıllı durun yaramazlık yok
- +1 yıl
tutdum sizin aşkınızı inşallah ömür boyu mutlu olursunuz pişman olacağınız şeyleri yapmayın bu sizi yüceltir aşkınıza çimento serpilir saygın bir aşkın önünde secde ederim ben insan yüzüne utanarak değil gururla bakın
+1 yılçocuk yapın :) Allahım ya gezin dolaşın napacaksınız.
11 Yorumla
+1 yılöpüşmeden bakışmaca ilk gözü kayan kaybeder yada kazanır bilmiyorum
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbogazda romantik yerlere gitmek ön planda olmalı bu arada twitterın çalışmıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbence bu kadar dert etme asıl onun senin için ne yapacağı önemli
00 Yorumla
+1 yılSahil kenarında meltem rüzgarları eşliğinde titanik teki pozisyon gibi açın ellerinizi o gün son gününüz müş gibi kokunuzu içe çekin
00 Yorumlaayrılınca hüngür hüngür ağlarsın
birine göre plan yapma derim36 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarttopu fırlatn birbirinize uçurtma uçurun falan s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem ev var tabi ki de seks seks seks 😊😊😊 her sey seks degilciler gelmeden ben tüyeyim 🤣
Bu arada çorumun neresinden?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsu savaşı yapmak mesela :D
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesela gece 3 veya 4 gibi dışarı çıkıp gezmek bağırarak gece gece birbirimize şarkı söylemek
Cevap sahibi+1 yılyada mesela çok kalabalık bir ortamda herkesin ortasında dakikalarca öpüşmek :)
Cevap sahibi+1 yılkaç kız bi gece evden nolcak 1 sat içinde dönersin
+1 yılkavga edin :)
01 YorumlaTras olmak.
03 Yorumlabungee jumping
11 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!