Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Bunu buraya yazmandan dolayı şu anda bende senden utandım. Ben bir genç kızın nasıl böyle bir paylaşım yaptığını anlayamıyorum. Gerçi annesinden utanan kızlarada rastlamışlığım var. Osevdiğin adamı dünyaya getiren dünyalar güzeli bir kadın. Buraya bunu yazdın ya nasıl bakacaksın o kadın sana yemek yaptığında yüzüne. Saçını okşayacak belki evlenince o zaman onun yüzüne söyle bu şalvarı çıkartmadan saçımı okşama diye. Benim ailemde bu giyim tarzı yok ama olsaydıda baş tacım olurlardı. Gönülleri güzel olsun üstleri değil
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailek sevmiyor o tarz şeyleri o gun kuzenlerim de orada olabilir dalga gecerler.
Soran+1 yılAlakasi yok gittigim yerlere de goturemem kaynanami o zaman utanirim.
En İyi Cevaplar
Bu soruyu soran karakterin cehaletini neye borçlu olduğunu merak ediyorum. Oğlunu sevgili diye taşırken annesini sırf ayağındaki şalvarı için taşıyamıyorsan ne o çocuktan sana eş ne senden ona eş olur. Cehalet görüntünün süslü olmasıyla atılmaz. Yüreğinde taşıdığın olgunluk edep adap kültürün kalitesiyle aşılır. Yazık senin gibilerini gördükçe insanlardan soğumak düşüyor bize..
12 Yorumla
Soran+1 yılYa allahaskina git isine , benim gittigim yerler belli kadin da ya gelirse ben utanirim yanimda tasimaya.
- +1 yıl
Zaten bu zihniyetten dolayı cehalet içindesin. Bizler sevdiklerimizi giydikleri için değil yüreğimizi onlara verdiğimiz için ne olursa olsun baş üstünde tutar sırtımızda taşırız gerekirse. Sizin zihniyetinizdeki kültürlü görünüp kültürsüzler bunu yitirdi ve bilmezler.. Yazık ki hala bu ülkede yüzünüzdeki oya boya ile elit felan görünmek için yaşıyorsunuz..
+1 yılSöyleme hemde nasıl alınır kırıcı bir durum
bence sen onun annesini değil kendi aileni alıştır böyle yöresel giyiniyorlar falan diye onlarda anlayışla karşılasın.
Ha zaten evleniyor musunuz neyse artık kayınvalidenle alışverişe çıkarken kırmadan bu sana çok yakışır annecim falan deyip isterse onun tarzına uygun geniş pantolon alabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimin aileside koylu tiplerden bende rahatsız oluyorum bize pek uymuyor Ama sakın oyle bir şey deme ayrılığa kadar gidersiniz soyleyim
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki korkuyorum ya oyle gelirse diye , sonucta herseyin bir adabi vardir o zaman bende is gorusmesine jartiyerle gidiyim?
Cevap sahibi+1 yılAnnenin pek bu konuya hakim olucagını sanmıyorum oyle şeylere karsımı ki annenle bu konuyu konuştun mu hic?
Soran+1 yılEvet mesela sokaktan bazen gormustuk annemde kucumsuyor oyle seyleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılSoru fake değilse eğer. Biri şurada mini şort giymesin kızlar tahrik edici vs. dese ne yorum yapardın, herkes özgür istediğini giyer kimse karışamaz, o elbisede kişinin karakterini belli etmez gibisinden konuşurdun büyük ihtimal.
Şimdi çocuğun annesinin şalvar giymesinin ne sakıncası var, herkes istediğini giyemez mi? ya da giydiği kıyafetle bir insanı yargılamak doğru mu?23 Yorumla
Soran+1 yılBak bu yargilamak degil tamam.. 2015'te yasiyoruz sen kizin ailesiyle tanismaya geliceksin insan ozen gosteririr. oldu o zaman bende is gorusmesine jartiyerle falan gideyim ozgurljk sonucta? Veya restaurant cafe'de bikini giyiyim.
- +1 yıl
Sanırsın ingiltere prensesini istemeye gelecekler.
- +1 yıl
Peki o kıyafet nerede giyilir? Anormal bir yerde giymiyor heralde sana git kot pantolonla uyu gibi absürt bir örnek vermiyorum.
sen o çocukla ne için görüşüp tanışıyosun? daha başından bu durumu bilmiyordun belki, seni rahatsız eden bir durum sa bu ayrıl gitsin ondan yakma çocuğu... ama bu sorduğun soruya dayanarak şunuda söylemek zorundayım ; sen nerde doğup büyüdün londradamı new yorktamı...
12 Yorumla
Soran+1 yılIzmirde dogdum buyudum illaki orlarda olmama gerek yok benim ailemde salvarli hic yok belki dugunumu kaliteli bir yerde yapicam akrabalarim madara mi etsin yani? ayrica gittigim yerlere asla goturemem.
+1 yılşalvar giymesi utanç verici birşey değil asıl bu durumdan senin utanman cok ayıp bişey. asla böyle birşey söyleme insanlar nasıl rahat ediyosa öyle giyinir karışamazsın heleki o senin kayınvaliden akıl vericek değilsin
10 YorumlaSen o kaynanaya gelin olmaya değmez birisin, kurban ol sen o köylü teyzeme.. Emekçi ekmeğinde kadın be, gurur duyman gerekirken utanıyormuş bak hele bak..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim aile iliskilerimi yargilamak sana mi dustu? hadsiz.
sakın ha öyle birşey deme direk ayrılır benden söylemesi. benim eski sevgilimin anneside öyleydi kapalıydı şalvar giyerdi köylülerdi zaten ona yapabiliceğin birşey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHic mi baska alternatifi yok yani?
- +1 yıl
sen iyi misin kızım allah allah şalvar giyiyo diye tanıştırma mı istemiyorsun. bu nasıl bir ayıptır l*n . herkesin yaşayış tarzı farklı belkide. sevgilinin annesi için senin annesin pantolon giymesi ona batıcak belkide onlar sizin aileyi beğenmiycek bana burada kendini çok yüksekten görerek yok şalvar giyiyor ay nasıl söyliyeyim pantolon giysin diye. seviglinin annesinden mi utanıyosun sanki onunla mı evleniceksin. yaşın 18-24 yaş arası gösteriyor bence akıl yaşın daha bir ufak senin. aklın geriden geliyor diyebilirim...
Soran+1 yılBen yanimda tasiyamam yani acik acik soyluyorum hibiyere goturemem utaniirim.
+1 yılNe demek utanıyorum ya hayırdır? Söyle söyle git çocuğa söyle ben aynı durumda olsam benim annem öyle olsa sevgilim bana senin dediğini dese o saatten sonra yüzüne bakmam la.
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman oglunun dugunune de gelmeyecek ben belki luks bir yerde yapicam dugunumu oldu artik benim akrabalarim madara yapsinlar onu dimi
- +1 yıl
Ya sabır. Çocuğa gerçekten acıdım. Yazık ne karaktersiz biriyle evleneceğini farkedememiş.
Sen demesende o giyinir zaten merak etme, sende kot pantolon giyiyosundur günlük hayatında büyük ihtimalle, onlar tanışmaya geldiğinde de kotla mı çıkmayı düşünüyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılKot pek giymiyorum aslinda hatta su an hava sicak daha cok kot şort , etek vs
Ah ah buraya yazicafim aklima gelmezdi ama yasasin isciler ve koyluler ✌ hemen ayril o senden kat kat iyilere layik nasil utanirsin bir insanin giyiminden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden insanları dış görüntüsüyle giyim tarzlarıyla değerlendiriyorsun?
Senin annen mesela ne kadar güzel giyiniyor fakat çocuk eğitmeyi bile becerememiş.00 Yorumla
+1 yılsen o çocuğu hakketmiyorsun be sosyete güzeli eskiden herkes şalvar giyerdi kıçı baş açmaktan iyidir #sosyeteolucamderkenözünü kaybetmişisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHer yerin kendine gore adabi vardir tamam mi , haddini asmassan sevinirim.
- +1 yıl
adabı varmış sosyettiğim demiyorda adap bahsediyor sen beğenmiyon diye kıyafet değiştirecez senden de anne olacak bir gün
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıltamam sen beğenmemiş olabilirsin şefim ama şöyle bir söz var
ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR..
emin ol seni istemeye gelirken bir etek giyer raha ol.10 Yorumla Birkere utanılacak ne var bunda insanları giyimleri ile yargılıyorsun sevsen umursamazsin o çocuk senden daha iyilerini hakediyor
10 YorumlaBen de senin gibi zihniyetler yaşadığı için önce kadınlar, sonra insanlık adına utanç duyuyorum mesela. Onu ne yapacağız?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Ne var şalvar giyiyorsa sen kimsin ki? İnsan değil mi bu kardesim senden farkı ney giydiği kıyafetle mi senden ayrılıyor? bu kafadaysan zaten en bastan ayrılın gitsin ibretlik insanlarsınız ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam alınırım :)) şalvar kötü birşey değilki köylerde veya bazı yörelerde en çok giyilen kıyafetlerden :) Bende mi giysem harbi çok sıcak püfür püfür eser :) rahattırda :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem farkli yapidalar iste. yasadigim yer kaldirmaz
- +1 yıl
Yaşadığın yerle alakası yok bunun :) karakterle alakası var bence burnu havada sosyete insanlarsa zaten ayrı dünyaların insanlarsınız vazgeçin :)
+1 yılSenin şalvarlı dedğin kadının tırnağı olamazsın ki sen bence ne yap biliyorurmusun ayrılma sana tekmeyi o koysun müstahak sana
00 Yorumla
+1 yılBence çocuktan direk ayrıl !!! Senden daha iyisine layıkkk !!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2015 ne alaka sen kendini ne saniyosun daha sen annenin karnında yokken o kadin çarşaf giyiyodu herseyin bir adabi varda asil sen o adaptan mahrumsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Asla öyle bir şey yapma, olduğu gibi kabul et, çok kırılır.
32 Yorumla
Soran+1 yılKabul edemem maalesef 2015 yilinda yasiyoruz her yerin gorgu adabi var...
- +1 yıl
2015 hoşgörüsüzlük yılı ve çağı değildir. Dünyada farklı kültürlerden 7 milyar insan yaşıyor, onların giyim kuşamlarını sorgulamak ve bu nedenle onları aşağılamak yanlıştır. Önemli olan insanların yüreğidir. Henüz çok gençsiniz, zamanla bunu anlayacaksınız. Biraz empati yapın lütfen. 50 yıldır şalvar giyen insanı bir günde pantolon giymeye zorlayamazsınız.
+1 yılsakın deme kadın çemkirir sana ve çocuğu senden ayırmaya çalışır. ben yerinde olsam komple bitiririm o ilişkiyi çünkü o giyim senin ömür boyu karşına çıkacak
00 Yorumla
+1 yılsen önce bir zihniyetini değişti köylü kadın dediğin kadın sokakta bikiniyle gezse sen kendi ailenle koşa koşa gidersin tanışmaya ama köylü ve şalvar giyince aşağılıyorsu onu
10 Yorumla
+1 yılEmin ol tanışmaya şalvarla gelmez oda sonuçta bir kadın köyde yaşadığı için şalvar giymek zorunda yani.. sevgilinede böyle bir şey söyleme bence ayrıca insanları olduğu gibi kabul et derim :)
00 YorumlaAlınır tabi bu arada köylü olmasının ne mahsuru var. En sade en saf temiz kalpli insanlar köylerde kaldı artık. Bence bu zihniyetini değiştirmen lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılAcik acik soyluyorum ben yanimda tasiyamam oyle utanirim
Soran+1 yılOgrenecegini kim soyledi kadin degisicek baska oluru yok. gidip acilip sacilsin demiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. insanları giysisine göre yargılama bence unutma senin annende şalvar giyiyor olabilirdi.
00 Yorumla
+1 yılSenin ben sevgilini yeyim çok mu önemli.!. Korkma kaybetmessin dışarıda sevgili çok !!! Biri gider öteki gelir
00 YorumlaKoylu ya da değil insanların giyim tercihi kimseyi alakadar etmez
00 Yorumla
+1 yılDeme. Sen o insanla birlikteysen bunu göze almış olman gerekir. burada sorun şalvar giymesi değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söylemesen de sevgilin annesinin güzel görünmesini sağlayacaktır. Ona bu konuda güven.
00 Yorumlasen annaeiyle mi evleniyorsun oğluyla mı annesi şalvar giyiyor diye istemiyorsan sende biraz problem var insanları olduğu gibi kabul et utanma insanlardan
00 Yorumla
+1 yılSevgilini annesiyle mi yargiliyosun la hayırdır. Seviyosan onuda annesinide ailesinide olduğu gibi kabul edicesin guzelim. O seni annen acik giyinmesin diye uyariyo mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHülya Avşar şalvar giyse, ne de çok yakışmış der. Siz de aynısını alırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyebilir yani Salvar giymek begenilmemek olamaz insanlar ne seviyosa giyebilir vede onlara sunu giy demek kirici olabilir Vede siz dediginiz icin kimse giyim tarzindan vazgecmez :)
00 Yorumlaulan onlar geri kafalı değil sen ve senin gibi insanlar geri kafalı yazık be. Ne olmuş şalvar giyiyorsa az utan be az utan
02 Yorumla
+1 yılAnnen ya da ailen çokmu düzgün insanları giyinişleri ile yargılanıyprsun bence sen bunu buraya yazarak kendinden utan hiç ama hiç kimse nerden geldiğini unutmasın
22 Yorumla- +1 yıl
Bu ülke senin gibi insanlar yüzünden böyle empati kur senin annen şalvarlı olsaydı ondanda utanırmıydın acaba
+1 yıltabiki alınır. şahsen benim sevgilim benim annemi beğenmese ve bunu bana söylemeyi birak hissettirse olay çıkarırım. empati kur biraz anlarsın zaten o sana annen için öyle bişi dese sen neler yapardın bunu düşün
00 Yorumla
+1 yılSevgilinle mi evlencen annesiyle mi?
Çok önyargılısınız02 Yorumla
Soran+1 yılNiye insan gelinin ailesiyle tanismaya gelicek ozen gostermez mi? Sonucta köyden kiz almiyor.
- +1 yıl
Belki şalvar giymez sana gelirken
+1 yılkadın nerde nasıl giyeceğini biliyordur bence, size salvarla geleceğini sanmam..
ve asla köylüleri küçümseme köylü milletin efendisidir...00 Yorumla
+1 yılGiy ne olacak ya neden boyle biraz aşagi gotuyorsun ki. En azindan baska kisiler gibi acik sacik giymiyor. Bence kirila bilir sevgilin oyle soylersen
00 Yorumla
+1 yılo gelirken sende üzerine biraz karakter giyin bnce seni çıplak görmesin annesi..
12 Yorumla
Soran+1 yılAy edebiyat yapti.
- +1 yıl
Sen anlamazsın benm dediğimii hadi git şimdi midem zaten bulandı sana üzerine sçmıyım birde hadi..
Sende haklısında söyleme bence ya da ailenle tanıştırma.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl, sen annesine layık bir gelin asla olamazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Giyerse giysin takılmayın bunlara mutlu olmaya bakın
10 Yorumla
+1 yılsen ayrıl sevgilinden annesine layık gelin değilsin
10 Yorumla
+1 yılYa zaten bundan utanıyosan sen o çocuğu hak etmiyon bırak gitsin
00 YorumlaUtanılacak birşey yok bacım sen kendinden utanmalisin öyle küçük düşürdüğün için onları... Ailen sanki kıral ailesi yazık ya...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerizekalı salak ergen soruları siz başka dünyaya gidin ya
00 YorumlaAilesinden. utandigim biriyle birlkte olmana gerekte yok bemce
00 Yorumlabu nasil dusunce kizim? sana ne kadinin ne giydiginden Allah askina boyle sacma bisey gormedim
00 Yorumlainsanları kıafetlerine göre yargılıyorsunuz harbi nefret ediyorum sizden
00 Yorumla
+1 yılYa ne giydiginden sanane? Ya oyle kabul et yani karaktersizce terk et. Yaziklar olsun
00 YorumlaYaa suu kafanizi degistirin yaaa ayiptir. Sen bence o Sevgiliniii birakk. Cunku sen onu hak etmiyorsun
00 YorumlaOnun da giyim tercihi o şimdiden bu tür şeyler için utanıyorsan yazık diyorum sadece.
00 YorumlaOndan ayrıl o daha iyisine layık
90 Yorumla
+1 yılbence alınır annesının yasam tarzı bu bence ailende sende öyle kabullenmelisiniz
00 Yorumlaneden utanıyorsun sarvaldan mı yoksa yuzundekı majyajdan mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. O seni olduğun gibi kabul ediyorsa bence sus ya da bitir o ilişkiyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin annen açık anlaşamazlar deyip benden ayrılan oldu. çok ciddiyim. cahil dolu memleket.
00 Yorumla
+1 yılsevgilinin anasının şalvarından sanane?
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek banane?
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın, sen onu haketmiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılŞalvarın neyini beğenmedin mk
20 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler