Sevgilimi boynuzladım boynuzlarken boynuzladığım kişiye yakalandım?

Şimdi gençler benim sevgilim şehir dışında 1 ay olmadı daha olduğum şehirde birisiyle konuşuyordum sevgilim yok diye yalan söyledim öğrendi. Kıçımı yırta yırta affettirdim kendimi çocuktan da ayrıldım zaten. Seni sevdiğim için çıkmayacağız ama konuşucaz dedi neyse konuşuyoruz biz bunla, haftaya da konser var bununla konsere gidicez, en yakın arkadaşımla onun en yakın arkadaşı konuşuyorlar 4 lü gidecez amk:D Sizce yanında nasıl davranmalıyım öpme vb bir davranışı olursa geri mi çekilmeliyim?çıkmıyoruz sonuçta ama ikimiz de birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz. Ve ayrıca konser bu ben bağırarak şarkımı söylemek isterim ama olmayacak sanırım. Evet dediğim şu sizce konserde benimle yakınlaşır mı veya bir hareketi olursa nasıl davranmalıyım? Sonuçta oraya yiyişmek vb için gitmiyorum, asla öpüşmem diyen kızlardan da değilim ama sevgilimden yeni ayrıldığımı biliyor onun için ayrıldım zaten ve çıkmıyoz çocukla konuşuyoruz. Böyle yani cevapları bekliyorum,çocuk dediğime de bakmayın ağız alışkanlığı o ilkokullu değiliz:D
Sevgilimi boynuzladım boynuzlarken boynuzladığım kişiye yakalandım?