Bu sözü beğenmiş, üstüme alınmalı mıyım?

arkadaşlar 2 yıl ilişkim olan sevgilimle 3 ay önce ayrıldık. o istemişti ayrılmayı. sonradan çok şey oldu ben barışmak istemiştim o defalarca reddetti biz zaten ayrı şehirdeyiz ayrıldığımız sıra ben onun yaşadığı şehirdeydim. neyse biz birbirimizi faceden engelledik tekrar ekledik tekrar sildik felan derken en son ben onu engelledim . ondan önce bu bi kızla çıkmaya başlamıştı facede ilişki durumu filan yaptılar 4 gün sonra ayrıldılar. kızın profilini tesadüfen gördüm şunu yazıp paylaşmış ; ' Şimdi mesaj atsa "unut herşeyi baştan başlayalım" dese.. Yine fazla hayal kurdum ben, neyse.'

eski sevgilim de bunu beğenmiş. beğenmesindeki amaç kıza gönderme yapmak mıdır yoksa üstüme alınmalı mıyım? yani sanki benimle barışmak istiyomuş gibi düşünmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
'unut onu, üzülme, boşver' gibi şeyler söylediniz arkadaşlar ama benim içimde 1 gram bile sevgi kalmadı ki zaten. unuttum artık onun için üzülmüyorum yaptığı hiç bişeyi üstüme alınmamayı öğrendim ama bu durum biraz karışık olduğu için sormak, fikrinizi almak istedim ..
Bu sözü beğenmiş, üstüme alınmalı mıyım?