Ukrayna dan kız almak?

Arkadaşlar ukraynadan evlenmek istiyorum çünkü sağdan soldan oranın kızları çok itaatkar oluyormus eslerine sağdık oluyormuş vs.Çevremdede birçok kişini ukraynadan evlendiğini duydum yalnız nasıl yaptıklarını çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz? yani demek istediğim ilk önce gidiyon oraya sonra ne yapıyon? benim niyetim ciddi öyle barlarda falan kız aramıyorum ben hukuk fakültesini bitirdim savcı olmak için mülakatlara gireceğim ukraynaya iş seyehati gibi bişi mümkünmü hani ne bilim nasıl tanışıcam yardım edin arkadaşlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ukraynadan evlenmek istiyorum çünkü sağdan soldan oranın kızları çok itaatkar oluyormus eslerine sağdık oluyormuş vs. Çevremdede birçok kişini ukraynadan evlendiğini duydum yalnız nasıl yaptıklarını çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz? yani demek istediğim ilk önce gidiyon oraya sonra ne yapıyon? benim niyetim ciddi öyle barlarda falan kız aramıyorum ben hukuk okuyorum savcı olmak isyirorum herahngi gibi bir iş seyehati mümkünmüdür? yardım ederseniz sevinirim...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada siteye yeni kayıt oldum nasıl kullanılır hiçbirşeu bilmiyorum beni mazur görün lütfen
Ukrayna dan kız almak?